VPN Terbaik untuk Streaming pada tahun 2020


VPN Terbaik untuk Streaming pada 2019

Kami suka bahawa internet telah memberi kita keupayaan untuk menonton mana-mana rancangan filem atau televisyen tidak kira betapa lama atau baru itu. Sehingga kami menghadapi geo-blocking, menghalang kami daripada mengakses tapak streaming kegemaran kami. Untungnya, anda boleh mendapatkan VPN untuk streaming dan memintas halangan tersebut.

Adakah anda ingin mengakses Netflix US dan pustaka filem dan siri TV yang besar? Atau mungkin awak’semula ekspatriat UK hilang BBC? Perkhidmatan ini akan menyelesaikan semua isu tersebut untuk anda.

Dengan ketenangan fikiran dan keselamatan dalam talian, kami menguji beratus-ratus VPN. Hanya yang paling terkenal akan disyorkan untuk keperluan streaming anda. Kami menyemak semua aspek penting VPN supaya anda boleh membuat pilihan yang terbaik. Di sini’s apa yang kita lihat:

 • Keselamatan
 • Kelajuan
 • Harga
 • Akses di China
 • Torrenting dan akses Netflix

Pilih salah satu VPN kami yang disyorkan untuk menyelamatkan semua program kegemaran anda.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN ‣ $ 3.824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. CyberGhost5.CyberGhost ‣ $ 2.75

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

 • 1 bulan - $ 11.95 / bulan
 • 1 tahun - $ 6.99 / bulan
 • 2 tahun - $ 4.99 / bulan
 • 3 tahun - $ 3.49 / bulan
 • Jaminan wang balik 30 hari

NordVPN telah membuktikan dirinya sebagai perkhidmatan terkemuka tanpa sebarang masalah atau kerepotan. Disana ada 5500+ pelayan di 58 negara seluruh dunia. Selain itu, pelanggan gembira bahawa pelayan menawarkan lebar jalur yang tinggi setiap masa.

Perkhidmatan ini juga mempunyai banyak kegunaan. Sebagai contoh, NordVPN menawarkan SmartPlay - alat yang membantu pengguna dengan mudah menyambung ke Netflix. VPN ini bagus untuk isi rumah yang lebih besar kerana ia membolehkan sehingga enam sambungan serentak.

Dari segi keselamatan, mereka menggunakan penyulitan gred tentera, dan pelanggan dilengkapi dengan suis bunuh terbina dalam. Tambahan pula, terdapat syurga’Ada masalah dengan data yang bocor. Walaupun NordVPN menyimpan log minimum, mereka masih ada’t disambungkan kepada pengguna tertentu. Syarikat ini didaftarkan di Panama, jauh dari mata bersenjata persekutuan intelijen Five Eyes. Ini adalah satu lagi sebab mengapa NordVPN begitu dipercayai.

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

 • 1 bulan - $ 11.95 / bulan
 • 1 tahun - $ 5.99 / bulan
 • 2 tahun - $ 1.99 / bulan

Surfshark VPN mempunyai beberapa manfaat berbanding pertandingan. Pertama, ia mempunyai nilai yang besar untuk wang, terutamanya mengingat satu langganan membolehkan anda menggunakannya jumlah peranti tak terhingga. Kedua, ia menawarkan kelajuan hebat di seluruh rangkaian.

Bercakap tentang yang terakhir, Surfshark mungkin mempunyai rangkaian yang lebih kecil daripada beberapa di senarai ini, tetapi 1000+ pelayan dalam 60 tahun+ negara masih hebat.

Di luar kelajuan dan keberkesanan kos, Surfshark juga menawarkan banyak keselamatan. Enkripsi AES-256 gred tentera, suis bunuh, serta ciri anti penapisan canggih seperti Mod Penyamaran menjadikannya hebat bagi mereka yang ingin mengambil semula privasi mereka.

3. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

 • 1 bulan - $ 7.67 / bulan
 • 3 bulan - $ 4.88 / bulan
 • 13 bulan - $ 3.82 / bulan
 • Jaminan wang balik 30 hari

PrivateVPN mempunyai 150+ pelayan, tetapi mereka tersebar di lebih 60+ negara. Mereka juga merupakan salah satu pilihan yang lebih berpatutan bagi pengguna yang memilih pakej bil tahunan.

Syarikat itu menawarkan enam sambungan serentak dan menawarkan beberapa prestasi di pasaran. Ini sesuai untuk isi rumah dengan keluarga besar di mana orang menonton program pada peranti yang berbeza. Ia’s juga merupakan pilihan yang hebat untuk pengguna VPN yang baru.

PrivateVPN adalah serasi merentasi pelbagai platform. Mereka sebenarnya mempunyai klien berdedikasi berasingan untuk peranti Windows, Mac OS, iOS dan Android. PrivateVPN boleh digunakan di China dan berfungsi dengan pelbagai tapak penstriman geografi yang terhad termasuk Netflix, BBC iPlayer.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

 • 1 bulan - $ 12.95 / bulan
 • 6 bulan - $ 9.99 / bulan
 • 1 tahun - $ 8.32 / bulan
 • Jaminan wang balik 30 hari

ExpressVPN sangat boleh dipercayai dan antara muka sangat mesra pengguna. Ini menjadikannya pilihan yang bagus untuk orang yang baru menggunakan VPN.

Perkhidmatan ini mempunyai taman pelayan bersaiz yang bersesuaian dengan 3000+ pelayan di 90+ ​​negara. Di samping itu, ExpressVPN telah berjaya menyelinap di sekitar Firewall Besar China. Ia juga mungkin berfungsi di negara-negara lain yang ketat.

Dari segi keselamatan, ia menggunakan penyulitan AES-256 untuk melindungi data pelanggan. Seperti mana-mana VPN yang bernilai garam mereka, pelanggan mempunyai suis bunuh yang memotong sambungan internet anda sekiranya anda terputus dari VPN. Setakat ini, mereka tidak mempunyai tempat’t mempunyai sebarang masalah dengan IPv6 atau kebocoran DNS.

Satu kelemahan ExpressVPN ialah mereka’semula harga lebih tinggi daripada yang lain di pasaran dan membolehkan sambungan serentak yang kurang daripada pesaing mereka.

5. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

 • 1 bulan - $ 12.99 / bulan
 • 1 tahun - $ 5.99 / bulan
 • 2 tahun - $ 3.69 / bulan
 • 3 tahun - $ 2.75 / bulan
 • Jaminan wang balik 30 hari

Pernahkah anda mahu menghantui internet? Tidak? Nah, anda masih perlu menyemak CyberGhost VPN. Dengan 20 juta pengguna berdaftar, anda tahu bahawa pembekal perkhidmatan VPN ini perlu melakukan sesuatu yang betul. Syarikat itu mempunyai koleksi pelayan bersaiz sederhana dengan 6200+ pelayan di 90+ ​​negara.

Salah satu perkara kegemaran kami tentang VPN ini ialah walaupun tanpa menjadi ahli, anda boleh melawat laman web mereka dan melihat bilangan pelayan yang mereka ada di setiap negara dan berapa ramai orang yang bersambung dengan mereka. Anda boleh memilih pelayan yang kurang sibuk dan dengan itu lebih cepat.

Dari segi keselamatan, CyberGhost melindungi pelanggan mereka dengan menggunakan penyulitan AES-256 bersama dengan pengesahan hash SHA-384 - standard penyulitan hebat.

Keputusan itu pada VPN terbaik untuk penstriman

Terdapat beberapa perkhidmatan VPN yang paling berpatutan di sana hari ini, walaupun sesetengah orang mungkin tergoda untuk pergi dengan versi percuma. Perlu diingat bahawa versi percuma mungkin tidak dapat disiarkan dengan baik dan mungkin tidak dapat melangkau tapak yang disekat di kawasan yang dibatasi geo. Oleh itu, terdapat masalah melihat laman-laman seperti Netflix apabila anda menggunakan perkhidmatan VPN percuma.

Aplikasi biasanya mudah dipasang untuk tapak VPN berbayar yang kami semak. Laman-laman web mempunyai bilangan pelayan yang baik untuk mengelakkan kesesakan. Selain itu, banyak perkhidmatan ini membolehkan anda menyambung lebih daripada satu peranti pada satu masa. Ini sangat sesuai apabila terdapat ramai orang dalam rumah tangga yang ingin melihat program yang berbeza. Semua perkhidmatan VPN yang kami cadangkan menggunakan penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi dan data anda daripada mata yang bersuara. Untuk harga yang berpatutan, anda dan keluarga anda boleh menikmati program kegemaran anda dengan selamat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 32 =