VPN Terbaik untuk Twitch pada tahun 2020


Ramai industri teknologi telah cuba memasuki pasaran aliran permainan, termasuk Facebook dan Google. Walau bagaimanapun, Twitch masih memerintah di atas orang lain dan merupakan penyelesaian sehenti anda untuk menonton aliran setiap selebriti atau acara permainan.

Malangnya, terdapat masalah tertentu dengan Twitch dan terdapat berjuta-juta di seluruh dunia yang tidak dapat mengakses tapak tanpa sedikit bantuan.

Penyelesaian yang paling mudah untuk sebarang masalah akses untuk Twitch adalah menggunakan VPN. Terdapat banyak VPN di pasaran dan peratusan yang adil daripada mereka menawarkan kualiti perkhidmatan sub-par yang sememangnya tidak akan membolehkan anda untuk mengalirkan kandungan dengan betul.

Atas sebab ini, kami telah pergi ke hadapan dan menguji pelbagai VPN yang berbeza pada perkhidmatan. Daripada semua VPN ini, kami telah menyusun senarai beberapa VPN Twitch terbaik supaya anda dapat membandingkan kebaikan dan keburukan mereka dan memilih yang terbaik untuk anda.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN ‣ $ 1,992. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ $ 8.323. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.75

1. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Jika anda mempunyai anggaran yang ketat, maka anda akan senang mengetahui bahawa anda boleh mendapatkan Surfshark VPN serendah $ 1,99 sebulan. Pada harga ini, Surfshark adalah salah satu VPN terbaik yang terdapat di pasaran dan oleh itu akan menjadi teman sempurna anda untuk Twitch streaming tanpa nama.

Surfshark tidak lebih daripada yang anda harapkan dari VPN harganya. Bukan sahaja ia sangat mahir bergerak di sekitar geo-blocking dan penapisan, tetapi ia juga mempunyai kelajuan yang sangat baik tanpa mengira pelayan, yang membolehkan anda menstrim kandungan dalam kualiti tinggi.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Dari ujian kami, kami telah menemui ExpressVPN untuk menjadi salah satu VPN terbaik yang kini berada di pasaran. ExpressVPN jauh lebih cepat daripada kebanyakan pesaing. Selain itu, ia mempunyai beribu-ribu pelayan tersebar di lebih daripada 94 buah negara. Ini pada dasarnya menjamin bahawa anda akan dapat mencari sambungan yang stabil ke pelayan Twitch.

Satu masalah dengan ExpressVPN ialah ia agak mahal. Malah, anda akan dapat mencari banyak VPN yang memuaskan untuk Twitch untuk separuh harga ExpressVPN.

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Jika anda tidak suka ExpressVPN, maka anda boleh mencuba CyberGhost. CyberGhost menawarkan anda sejumlah ciri yang adil tetapi ia’s tidak semestinya sebagai ExpressVPN, menjadikannya banyak untuk orang yang ingin dapat mengalir Twitch dengan kualiti yang baik tetapi tidak mempunyai rancangan yang pernah cuba untuk mengalir dalam 4K UHD.

Satu masalah utama dengan CyberGhost adalah bahawa ia tidak berfungsi dengan baik di China, dan kerana itu adalah salah satu sebab utama mengapa orang mungkin menanam untuk Twitch VPN, ia boleh menghalang orang di negara ini.

Kenapa anda memerlukan VPN untuk mengakses Twitch

Menggunakan VPN biasanya idea yang baik jika anda melayari internet. Terdapat banyak laporan kerajaan serta kumpulan peretas swasta yang mengintip pengguna. Anda harus menggunakan VPN, tetapi amat diperlukan untuk sesetengah orang yang cuba mengakses Twitch.

Jika anda mempunyai sebarang masalah di bawah, maka anda boleh melihat beberapa VPN yang kami cadangkan untuk Twitch. Mereka akan membetulkan isu anda dan memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman penstriman yang sangat lancar.

Berikut adalah beberapa masalah yang akan diselesaikan oleh Twitch VPN untuk anda.

Penapisan

Ini adalah sebab mengapa ramai orang mahu mendapatkan VPN. Di banyak tempat, orang tidak boleh menggunakan Twitch. Satu contoh yang baik di negara ini ialah China, yang mempunyai Firewall Besar yang melarang banyak laman web bersama-sama dengan Twitch.

VPN boleh mengelakkan semua blok ini dengan menunaikan semua lalu lintas anda melalui pelayan jauh. Dengan cara ini, pelayan Twitch akan melihat bahawa anda disambungkan dari lokasi pelayan VPN berbanding dengan mana anda sebenarnya menyambung dari.

Larangan IP Twitch

Sama ada IP anda diharamkan secara tidak sengaja atau kerana anda’telah melanggar Twitch’syarat perkhidmatan, anda tidak akan dapat mengakses Twitch sehingga anda menukar IP anda.

Menukar IP anda boleh menjadi tugas yang sukar. Penyelesaian yang lebih mudah adalah menggunakan VPN. Apabila anda menyambung ke pelayan menggunakan VPN, IP anda akan disembunyikan oleh IP pelayan VPN yang anda gunakan.

Kaedah yang sama juga akan menyahsekat sebarang larangan rangkaian yang anda miliki.

Penyambungan sambungan

Apabila anda disambungkan ke Twitch (atau mana-mana platform penstriman lain untuk perkara itu), ada kemungkinan ISP anda akan mendekatkan sambungan anda untuk memudahkan beban pada rangkaian mereka.

Ini kerana ISP anda dengan mudah boleh melihat lalu lintas internet anda dan melihat sama ada anda menggunakan perkhidmatan yang mungkin memberi kesan buruk kepada beban pelayan mereka. Apabila sistem automatik mereka mengesan kandungan streaming, mereka dapat dengan mudah mula mengurangkan kelajuan sambungan anda untuk memastikan bahawa anda tidak dapat menstrim kandungan dalam kualiti tinggi.

VPN akan memastikan bahawa ISP anda tidak dapat mengetahui aktiviti yang anda gunakan untuk sambungan. Ini akan memastikan bahawa sambungan anda tidak terkunci dalam apa cara sekalipun.

Kesimpulannya

Menggunakan VPN adalah idea yang sangat baik apabila ia datang kepada Twitch. Terserah kepada anda sama ada anda mahu pergi untuk kualiti tertinggi dan membayar harga atau membayar kurang dan mempunyai ciri-ciri yang terhad. Sebaik sahaja anda mempunyai VPN, sangat mudah bagi anda untuk mengelakkan larangan IP, bergerak di sekitar geo-blocking atau penapisan, dan aliran tanpa menghalang kelajuan sambungan anda.

Bacaan yang disyorkan:

VPN Terbaik untuk Permainan

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 63