Sambungan Chrome VPN Terbaik pada tahun 2020


Google Chrome adalah pelayar web yang paling popular, tetapi jauh dari yang paling mesra privasi. VPN mungkin bukan penyelesaian untuk setiap isu privasi Chrome, tetapi ia’s sememangnya permulaan yang baik untuk mereka yang ingin melayari secara tanpa nama, serta menyahsekat kandungan geografi yang terhad pada Netflix dan platform lain.

Ketika datang untuk memilih VPN terbaik untuk Chrome, anda pasti rosak untuk pilihan. Syukurlah, kami berada di sini untuk membantu membuat perkara lebih mudah dengan menyediakan cadangan atas kami. Jadi, tanpa sebarang masalah lagi, di sini’semua yang anda perlu ketahui.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. VPN Bercinta5.Mencari imbas VPN ‣ $ 1.00

Sambungan VPN terbaik untuk Chrome

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN NordVPN Kedudukan VPNpro NordVPN: 9.6 / 10

NordVPN berada di sana dengan VPN terbaik sekarang - semua terima kasih kemudahan penggunaan, keselamatan yang tinggi, dan amalan privasi mesra pengguna. Anda akan mendapati sambungan Chrome NordVPN serba boleh melalui Kedai Web Chrome.

Alat ringan ini tidak’t timbang pelayar anda ke bawah dan dilengkapi dengan ciri yang sangat baik seperti iklan dan penghalang perisian perosak, serta menyediakan akses kepada lebih daripada 5500 pelayan seluruh dunia.

Satu lagi faedah tambahan hebat NordVPN adalah bahawa anda boleh mendapat manfaat daripada a Jaminan wang balik 30 hari. Jadi, jika ia tidak’t muatkan bil untuk anda, yakinlah anda’anda boleh mendapatkan bayaran balik. NordVPN adalah boleh didapati dari sekurang-kurangnya $ 3.49 / bulan - sangat murah memandangkan ciri-ciri yang menakjubkan.

Kebaikan

 • Ciri keselamatan yang paling kuat
 • Ciri bonus cemerlang (Bawang melalui VPN, VPN Double, SOCKS5, dan lain-lain)
 • Senarai pelayan yang meluas dan prestasi yang hebat
 • Tiada log
 • Buka sekatan Netflix dan membolehkan torrenting
 • Salah satu VPN paling murah - bermula pada $ 3.49 / bulan

Keburukan

 • Tiada aplikasi router

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro rating: 9.0 / 10

Mereka yang mencari sambungan VPN terbaik untuk Chrome sering berhenti selepas mencari Surfshark VPN. Perkhidmatan ini hebat untuk keselamatan, menewaskan penapisan dalam talian, atau hiburan lama yang baik. Tersedia di Kedai Chrome, pelanjutan Surfshark ini dilengkapi dengan alat anti-malware yang menyekat percubaan iklan dan phishing, dan tawaran pelayan DNS sendiri untuk melindungi privasi anda.

Surfshark adalah salah satu VPN yang paling kos efektif di luar sana - bukan hanya murah (harga bermula pada 1.99 / bulan), tetapi ia juga menawarkan sambungan tanpa had setiap langganan. Ini adalah tiada log alat, bermakna data anda tidak akan dipantau, dijejaki, atau disimpan. Dan jika anda masih ada keraguan mengenai sambungan Chrome ini, pertimbangkan diri anda dimaklumkan bahawa ia diaudit secara bebas oleh penguji keselamatan web Cure53 yang tidak’t mencari sebarang masalah.

Kebaikan

 • Kelajuan sambungan yang hebat
 • Ciri keselamatan pepejal
 • Sambungan serentak yang tidak terhad
 • Buka kunci Netflix, Disney +, dan banyak lagi
 • Sangat murah - bermula pada $ 1.99 / bulan

Keburukan

 • Seksyen bantuan diri lemah

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati Cyberghost

CyberGhost’s Chrome VPN adalah versi percuma perkhidmatan VPN biasa mereka. Ia tidak’tidak menyimpan sebarang data, tidak seperti VPN percuma lain untuk Chrome. Pengaya Chrome CyberGhost VPN percuma memberikan anda akses ke pelayan di Amerika Syarikat, Jerman, Romania, dan Belanda. Terdapat dua pelayan di setiap rantau. Anda boleh menangkap salah satu pelayan sendiri dengan segera menyambung kepada yang terpantas.

Antara muka mesra pengguna mereka menggunakan pelanjutan yang mudah dan intuitif. Plus ia menghilangkan kerumitan kandungan geo-terhad kerana ia menyahsekat Netflix dan BBC iPlayer.

Kamu telah menang’t mendapatkan Killswitch, 24/7 live chat dan sokongan multi protokol kerana ini adalah ciri-ciri yang anda dapat dengan langganan bulanan.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN ExpressVPN Kedudukan VPNpro ExpressVPN: 8.1 / 10

ExpressVPN dibungkus dengan ciri keselamatan: AES-256, Kunci Rangkaian, Perlindungan kebocoran DNS dan Perlindungan kebocoran WebRTC untuk mendapatkan maklumat peribadi anda daripada pendedahan. Ia juga mempunyai ciri yang dinamakan “HTTPS Di mana-mana sahaja,” yang memastikan anda tidak’t berakhir di laman web yang tidak’t menyulitkan data yang anda hantar.

Dengan 3000+ pelayan di 90+ ​​negara, ExpressVPN menyampaikan perkhidmatan terpantas yang anda boleh dapatkan. VPN ini adalah alat pencegah dan anti penapisan yang berkuasa - jika anda’Sekali lagi serius mengenai keselamatan, anda harus mempertimbangkan serius ExpressVPN.

Kebaikan

 • Penyulitan AES-256 dan Kunci Rangkaian yang berkuasa
 • Tiada kebocoran
 • Sebenarnya tiada log
 • Rangkaian pelayan terluas
 • Membenarkan torrenting pada semua pelayan

Keburukan

 • Agak mahal - bermula pada $ 8.32 / bulan

5. Mengesahkan VPN

Logo perkhidmatan VPN bertuliskan diri Lawati Windscribe VPN VPN Bercinta Windscribe VPN VPNpro rating: 7.0 / 10

Jika awak’untuk mencari VPN Chrome yang baik, Windscribe VPN adalah paling pasti pesaing yang layak. Lagipun, ia menawarkan versi percuma dan versi berbayar, dengan yang terakhir menyampaikan nilai hebat untuk wang.

Windscribe adalah salah satu VPN yang paling inovatif di pasaran, menawarkan ciri-ciri yang tidak dilihat pada majoriti pesaingnya.

The versi percuma menawarkan elaun bulanan sebanyak 10 GB dan akses kepada bilangan pelayan yang baik. Tetapi, pengguna biasa mungkin lebih baik memilih untuk langganan berbayar kerana ini menghilangkan sekatan data dan menawarkan akses ke lebih banyak pelayan. Sama ada cara, Windscribe VPN’Sambungan Chrome s patut dicuba untuk diri sendiri.

Kebaikan

 • Sangat kaya dengan ciri-ciri
 • Ciri keselamatan yang hebat
 • Sambungan serentak yang tidak terhad
 • Versi percuma
 • Sangat murah - bermula pada 1.00

Keburukan

 • Kelajuan yang lebih konsisten akan menjadi bonus

Kesimpulannya

Jadi, itu menyimpulkan panduan lengkap kami untuk sambungan VPN terbaik untuk Chrome! Sekarang anda’anda dapati semua yang anda perlu tahu, anda’Anda perlu meluangkan masa untuk mempertimbangkan yang mana pelanjutan yang disebutkan di atas adalah yang paling sesuai untuk keperluan khusus anda.

Jika awak’mencari VPN percuma untuk penyemak imbas Chrome secara keseluruhan, pastikan untuk melihat VPN percuma terbaik kami untuk memilih Chrome untuk mencari pilihan yang paling sesuai dengan keperluan keselamatan dalam talian anda secara percuma.

Sama ada awak’semula pengguna asas pada anggaran atau pengguna biasa mencari sesuatu yang sedikit lebih, anda’akan mendapati bahawa terdapat banyak pilihan untuk sambungan VPN Chrome. Mana-mana kategori anda jatuh di bawah, anda’tidak lama lagi akan berjalan dengan lancar ke penyemakan yang selamat dan tanpa nama.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 38