VPN Percuma Terbaik untuk Disney + pada tahun 2020


Sebelum kita semua terbawa, mari’s mendapatkan sesuatu yang lurus dahulu: menggunakan VPN percuma untuk Disney + adalah seperti bermain loteri. Sama seperti hampir setiap platform penstriman utama lain, Disney + secara aktif berusaha untuk menghalang orang daripada menggunakan proksi dan VPN untuk mengakses filem dan rancangan TV yang disekat geo. Dan ini benar terutamanya apabila perkhidmatan VPN percuma.

VPN percuma cenderung menawarkan pelayan yang sangat sedikit untuk dipilih, yang bermakna mereka’jauh lebih mudah untuk disekat, berbanding dengan ribuan pelayan yang tersedia untuk pelanggan VPN premium. Itu’s mengapa VPN percuma nombor satu untuk Disney + sebenarnya adalah percubaan selama 45 hari.

Dan sebelum kita masuk ke dalamnya, perkataan yang bijak: jika anda mampu langganan Disney + anda’d lebih baik juga melabur ke VPN premium untuk Disney + dan menyelamatkan diri dari tekanan aneurisme otak.

Dengan itu, ini adalah VPN percuma terbaik untuk Disney+.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. CyberGhost1.CyberGhost ‣ $ 2.752. VPN Bercinta2.Menulis semula VPN ‣ $ 1.003. Perisai Hotspot3.Hotspot Shield ‣ $ 7.99

1. CyberGhost - VPN percuma terbaik untuk Disney+

Lawati CyberGhost CyberGhost Kedudukan VPNpro CyberGhost: 9.1 / 10

Apabila ia datang untuk menggunakan CyberGhost untuk Disney+, “percuma” adalah relatif. CyberGhost menawarkan percubaan percuma selama 24 jam untuk tujuh sambungan serentak, bersama dengan jaminan wang balik 45 hari. Ini bermakna anda’anda akan dapat menikmati aliran Disney + yang berkualiti selama 45 hari lurus, tanpa perlu bimbang tentang pelayan VPN yang penuh sesak, yang “anda seolah-olah menggunakan perkhidmatan proksi” loteri, atau had lebar jalur.

Jadi, apa yang ditawarkan oleh CyberGhost? Mula-mula, anda akan mendapat 5 700+ armada pelayan di 90+ ​​negara. Ini bermakna bahawa dengan CyberGhost, anda harus dapat menyiarkan kandungan Disney + sekurang-kurangnya dalam kualiti HD menggunakan pelayan yang terdapat di AS, Kanada, atau Belanda - semua tiga lokasi di mana Disney + tersedia pada masa ini. Apa’Lebih banyak lagi, anda boleh menggunakan CyberGhost untuk platform penstriman lain seperti Netflix, BBC iPlayer, dan Amazon Prime Video.

Semua ini, bersama-sama dengan ciri privasi dan keselamatan premium, menjadikan CyberGhost VPN terbaik untuk Disney + - sekurang-kurangnya dalam tempoh 45 hari yang membolehkan pengembalian dana. Dan dengan salah satu harga langganan termurah di luar sana, anda mungkin menang’bahkan mengganggu beralih ke perkhidmatan VPN percuma.

Kebaikan

 • Ciri premium yang tidak terhad
 • Senarai pelayan besar-besaran
 • Mudah menyahbintangkan platform streaming
 • Jaminan wang balik 45 hari

Keburukan

 • Percubaan percuma hanya 24 jam

2. Windscribe VPN - VPN percuma yang paling murah untuk Disney+

Lawati Windscribe VPN VPN Bercinta Windscribe VPN VPNpro rating: 8.4 / 10

Sebagai VPN benar-benar percuma untuk Disney +, Windscribe menyampaikan dalam hampir setiap aspek. Sekiranya anda memberi mereka alamat e-mel anda, Windscribe akan menawarkan anda 10GB data bulanan yang murah hati (jika anda tidak’t, anda mendapat 2GB). Walaupun jelas tidak sebagus data tanpa had, ini masih perlu mencukupi sekurang-kurangnya satu musim’bernilai Disney + streaming.

Windscribe juga memberi anda akses kepada beberapa pelayan VPN percuma, kecuali pelayan Windflix yang khusus streaming. Namun, pelayan AS percuma harus menyahsekat Disney +, sekurang-kurangnya buat masa ini.

Sementara Windscribe’kelajuan mungkin agak sederhana berbanding dengan VPN premium, set ciri keselamatan premium yang anda dapatkan tanpa membayar sepeser pun lebih daripada membuat sesekali penurunan atau sambungan sambungan.

Semua perkara yang dipertimbangkan, Windscribe VPN adalah salah satu pilihan terbaik untuk streaming Disney + secara bebas dan selamat, asalkan pelayan bebas tetap diblokir oleh Mickey Mouse dan kawan-kawan.

Kebaikan

 • Had bandwidth murah (sehingga 10GB)
 • Ciri-ciri keselamatan dan privasi percuma yang hebat
 • Pelanggan yang mesra pengguna dan mudah untuk digunakan
 • 13 pelayan

Keburukan

 • Kelajuan purata dan sambungan sesekali jatuh
 • Anda perlu mendapatkan data percuma tambahan dengan tweet dan rujukan
 • Tiada pelayan Netflix

3. Hotspot Shield - VPN percuma terpantas untuk Disney+

Lawati Hotspot Shield Perisai Hotspot Kedudukan Hotspot Shield VPNpro: 7.6 / 10

Jelas sekali, ketika datang untuk streaming Disney +, kecepatannya penting, dan itu’s di mana Hotspot Shield menyampaikan. Digunakan oleh lebih daripada 650 juta orang, Hotspot Shield masih merupakan salah satu VPN percuma terpantas di pasaran. Dan versi percuma juga hebat untuk membuka blokiran perkhidmatan streaming, Disney + disertakan.

Yang mengatakan, semua prestasi yang menakjubkan ini datang pada harga topi data harian 500MB dan satu sambungan serentak setiap akaun. Ini bermakna bahawa dengan Hotspot Shield, anda’akan dihadkan untuk menonton satu atau dua episod Disney + TV setiap hari - tidak hebat, tidak mengerikan. Juga, anda’akan dapat melihat beberapa iklan semasa menggunakan perkhidmatan VPN. Jika anda ingin mencuba pakej Hotspot Shield penuh, walaupun, di sana’s ujian percubaan percuma 7 hari yang tersedia.

Ya, batas data mungkin mengecewakan, tetapi Hotspot Shield adalah VPN percuma yang hebat untuk Disney + dalam setiap aspek lain. Anda mendapat kelajuan tinggi, penyulitan gred tentera, ciri keselamatan pepejal, dan peluang yang agak baik untuk mendapatkan sambungan anda’t disekat oleh Disney +. Dalam industri yang penuh dengan aplikasi malware yang menyamar sebagai VPN percuma, yang perlu dikira untuk sesuatu.

Kebaikan

 • Masa sambungan cepat dan pelayan VPN
 • Penyulitan gred ketenteraan
 • Perlindungan wifi awam automatik
 • Aplikasi VPN yang mudah digunakan

Keburukan

 • Cap bandwidth harian 500MB
 • Iklan pihak ketiga semasa menyemak imbas
 • VPN untuk satu peranti sahaja

Pokoknya

Ini adalah tiga VPN percuma untuk streaming Disney +, tetapi di sana’berkompromi dengan setiap penyedia ini. Dari CyberGhost’had bayaran balik 45-hari dan Windscribe’batasan prestasi s kepada Hotspot Shield’anda cap data harian 500MB yang agak sederhana, anda’anda perlu mengorbankan beberapa aspek untuk yang lain.

Tetapi itu’bahagian kehidupan semasa anda’semula pada keramaian untuk perkhidmatan VPN percuma yang baik. Mana-mana perkhidmatan ini anda akhirnya memilih sebagai cara untuk menyalurkan Disney +, jangan’t lupa bahawa pada akhirnya, anda mendapat apa yang anda bayar.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =