VPN Terbaik untuk Android pada tahun 2020 – dapatkan apl paling selamat dan terpantas


Android adalah sistem operasi yang paling popular di dunia, tetapi bukan yang paling mesra privasi. VPN boleh merosakkan IP anda dan data GPS anda (dalam beberapa kes), serta menyulitkan lalu lintas anda untuk menyelesaikan banyak masalah privasi.

Itu’s mengapa kami membuat senarai Perkhidmatan VPN Terbaik untuk Android pada tahun 2020 berdasarkan kriteria berikut:

  • Mempunyai intuitif, mudah untuk menggunakan apl Android
  • Tawaran kelajuan yang baik, termasuk menggunakan internet mudah alih
  • Baki yang baik keselamatan dan hiburan (penstriman, mengurai, dan sebagainya)

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. PrivateVPN4.PrivateVPN ‣ $ 3.825. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.32

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN tidak’t turun perkhidmatannya untuk mudah alih, menjadikannya aplikasi VPN terbaik untuk Android. Rangkaian besarnya 5500+ pelayan dalam 58 bermakna kelajuan hebat di seluruh dunia.

Berasaskan dalam Panama, NordVPN adalah salah satu perkhidmatan yang paling peribadi dan terjamin. Ia dasar tidak ketat dan ciri keselamatan yang hebat akan menghalang anda dari bahaya’cara s. Tambahan pula, ia pelayan yang dioptimumkan untuk menganggu dan keupayaan untuk membuka kunci platform seperti Netflix dan Disney+ membuat NordVPN sama baiknya untuk hiburan.

Anda boleh menggunakan langganan anda 6 peranti sekaligus, dan jika ada sesuatu’t bekerja, anda boleh menghubungi NordVPN’s 24/7 sokongan sembang hidup untuk menyelesaikan isu ini.

Ingin tahu berapa banyak kos ini? Harga bermula pada bintang $ 3.49 / bulan dan anda boleh mencuba mereka Jaminan wang balik 30 hari jika awak’tidak berpuas hati.

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Surfshark VPN adalah aplikasi Android teratas yang paling murah. Bukan sahaja ia menawarkan harga terendah pada $ 1.99 / bulan, tetapi ia juga membenarkan sambungan serentak tanpa had setiap akaun.

Surfshark menawarkan tiada log, tiada kebocoran, dan yang baru Spoofing GPS ciri untuk memastikan anda tersembunyi pada setiap masa. Juga, terima kasih Mod Penyamaran, anda boleh mengakses kandungan terhad di negara-negara yang censorious, seperti China.

Walaupun kiraan pelayan yang lebih rendah (1000+ pelayan di 60+), Surfshark menyediakan beberapa kelajuan terbaik di pasaran Android VPN. Dan ia juga menyekat Netflix, membolehkan mengerikan, dan mempunyai kebolehpercayaan 24/7 live chat.

Dan kini kicker: Surfshark untuk Android mempunyai Percubaan percuma 7 hari - apa’tidak suka?

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Apa yang menjadikan CyberGhost VPN hebat untuk Android adalah ramping dan antara muka yang mudah digunakan. Perkhidmatan Romania dengan mudah adalah Android VPN terbaik untuk pengguna yang lebih baru.

CyberGhost mempunyai penyulitan yang baik, suis bina terbina dalam dan terowong perpecahan, membolehkan anda memilih aplikasi mana yang harus menggunakan VPN. Sebagai contoh, jika anda hanya mahu buka kunci Netflix atau torrent secara anonim - letakkan apl tersebut pada senarai terowong perpecahan. Streamers juga akan menghargai pelayan khas untuk Netflix, BBC iPlayer, dan platform lain.

Apabila datang untuk mempercepatkan, CyberGhost mempunyai armada yang mengagumkan 6200+ pelayan di 90+ ​​negara, dengan itu kelajuan cepat di seluruh papan.

Akhirnya, CyberGhost murah, menawarkan 7 sambungan serentak, mempunyai a Percubaan percuma 24 jam, dan a Jaminan wang balik 45 hari.

4. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

PrivateVPN baru sahaja berakhir 150 pelayan di 60+ negara, namun perkhidmatan itu berlimpah hebat kelajuan. Ini adalah kerana membeli lebar jalur terus dari pembekal transit IP.

VPN Sweden mempunyai ciri keselamatan yang hebat: penyulitan gred tentera, yang boleh dipercayai bunuh suis, dan a Mod Stealth. Namun PrivateVPN’keupayaan terkuat adalah membuka kunci perkhidmatan streaming geografi terhad - Netflix, HBO, Disney+, dan apa sahaja yang anda boleh fikirkan.

Pengguna Android yang suka torrent juga akan menghargai PrivateVPN, sebagai Aktiviti P2P dibenarkan pada semua pelayan dan perkhidmatan ini juga menawarkan penghantaran pelabuhan.

Dan ia’murah - harga bermula tepat $ 3.82 / bulan dengan semua rancangan mempunyai a Jaminan wang balik 30 hari.

5. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

Berasaskan syurga privasi Pulau British Virgin, ExpressVPN mempunyai reputasi cemerlang yang bukannya’t mudah dikekalkan. Ini adalah salah satu daripada beberapa VPN yang mempunyai diaudit secara bebas dasar tiada pembalakan.

ExpressVPN menggabungkan penyulitan gred ketenteraan, protokol selamat, dan rangkaian pelayan yang besar (3000+ di 90+ ​​negara) untuk menawarkan salah satu VPN yang paling selamat dan terpantas untuk Android.

Antara ciri-ciri lain, menawarkan ExpressVPN terowong perpecahan, yang membolehkan anda memilih aplikasi mana yang hendak dilindungi. ExpressVPN hebat di unblocking Netflix dan torrenting. Ia memberikan anda 5 sambungan serentak setiap akaun dan menawarkan yang boleh dipercayai 24/7 live chat perkhidmatan.

Akhirnya, aplikasi Android VPN mereka adalah minimum dan mudah untuk digunakan, tetapi juga menawarkan ruang untuk penyesuaian.

Bagaimana kami membuat senarai ini

Kesimpulan kami adalah berdasarkan pengalaman peribadi dengan pelbagai pilihan klien VPN Android. Semoga mereka’akan berguna kepada mereka yang mencari aplikasi VPN untuk peranti Android mereka.

Di sini’apa yang kita’Saya telah melihat apabila memutuskan mana VPN akan berakhir dalam senarai 5 terbaik Android VPN kami:

  • Keselamatan dan privasi. Tiada yang lebih penting daripada ini apabila ia datang kepada perkhidmatan VPN.
  • Ketepatan. Tidak semua pengguna memerlukan semua (atau bahkan kebanyakan) fungsi VPN, tetapi yang sepatutnya’t matter. Semakin banyak yang anda boleh lakukan dengan produk, semakin baik anda’telah menghabiskan wang anda.
  • Kelajuan. Malah VPN yang paling selamat tidak bernilai jika ia melambatkan sambungan anda dengan ketara.
  • Netflix. Membuka kunci platform penstriman yang popular bermakna anda boleh menikmati kandungan kegemaran anda di mana-mana sahaja pada bila-bila masa.
  • Torrenting. VPN yang baik membolehkan P2P pada semua atau kebanyakan pelayannya dan tidak’t throttle bandwidth anda.
  • Harga. Kekurangan wang untuk mendapatkan wang boleh menyebabkan terjebak dengan perkhidmatan yang terlalu mahal untuk beberapa tahun.

Pokoknya

Pengguna Android harus meraikan - mereka’semula jauh lebih baik di pasaran VPN daripada saudara iOS mereka. Selain itu, VPN Android terbaik juga menawarkan banyak ciri untuk peranti desktop anda juga. VPN 5 utama kami untuk telefon Android dalam senarai 2020 adalah tempat yang bagus untuk memulakan perjalanan anda ke arah kehadiran dalam talian yang lebih selamat walaupun pada telefon pintar anda.

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. PrivateVPN4.PrivateVPN ‣ $ 3.825. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.32

Mahu VPN percuma? Semak halaman kami VPN Percuma untuk Android.

pengguna iOS? Semak VPN Terbaik untuk senarai iPhone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 95 =