VPN terbaik untuk Colombia pada tahun 2020


Colombia adalah sebuah negara yang telah mengalu-alukan era digital dengan senjata terbuka, tetapi undang-undang privasi mereka agak ketinggalan zaman. Walaupun terdapat negara-negara lain di Amerika Selatan di mana kebebasan internet adalah masalah yang lebih besar, perlindungan privasi tidak ada tempat di mana yang paling diinginkan.

Jika awak’semula di Colombia, cara terbaik untuk memastikan privasi anda adalah menggunakan VPN. VPN yang baik menyembunyikan identiti anda dan menjadikannya mustahil bagi pihak yang tidak diinginkan untuk menjejaki aktiviti anda. Ia’s cara terbaik untuk mengelakkan pengawasan kerajaan. Biarkan’lihat pada tujuh VPN hebat yang kami anggap sebagai pilihan terbaik untuk tujuan tertentu ini.

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1,994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826. IPVanish6.IPVanish ‣ $ 6.497. VyprVPN7.VyprVPN ‣ $ 2.5

VPN terbaik untuk Colombia

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

 • Lokasi: Panama
 • Harga: bermula pada $ 3.49 / bulan
 • Ciri-ciri: VPN berganda, suis membunuh, perlindungan kebocoran DNS, dasar pembalakan tidak ketat, 5500 + pelayan

Satu lagi VPN terbaik untuk Colombia, NordVPN menonjol untuk kebolehpercayaannya. Ia berjaya melaksanakan secara konsisten pada tahap yang tinggi. NordVPN mempunyai ciri keselamatan standard seperti suis membunuh dan penyulitan 2048-bit, tetapi ia juga mempunyai ciri keselamatan tambahan seperti penyulitan berganda.

Terletak di Panama, ia juga berada di luar Mata 5/9/14. NordVPN tidak’t mempunyai pelayan di Colombia, tetapi ia mempunyai banyak pelayan yang berdekatan. NordVPN berfungsi dengan baik untuk membuka sekatan kandungan geo-terhad, yang merupakan tambahan lain. Secara keseluruhan, NordVPN adalah pilihan yang sangat baik jika anda’mencari konsistensi.

2. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

 • Lokasi: Romania
 • Harga: bermula pada $ 2.75 / bulan
 • Ciri-ciri: suis-suis, penyulitan 256-bit, dasar tiada pembalakan, 6200+ pelayan, percubaan percuma 7 hari

Satu lagi VPN terbaik untuk Colombia ialah CyberGhost. Kami dapat mengakses kandungan dari seluruh dunia semasa di Colombia. Romania mempunyai undang-undang privasi yang kuat, yang merupakan faedah pasti. Kami juga suka bagaimana intuitif antara muka dalam reka bentuknya. Aplikasi ini mudah digunakan dan menarik. Ini menjadikannya hebat untuk pemula.

CyberGhost mempunyai lebih daripada 6200 pelayan di seluruh dunia, termasuk 4 di Colombia. Kami juga suka bahawa mereka mempunyai jaminan wang balik 45 hari, serta percubaan percuma. Anda boleh mencubanya tanpa risiko. Secara keseluruhan, CyberGhost adalah perkhidmatan pintar dan sangat berguna, tetapi ia tidak’t pilihan paling murah.

3. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

 • Lokasi: Pulau British Virgin
 • Harga: bermula pada $ 1.99 / bulan
 • Ciri-ciri: sambungan pantas untuk tontonan video, sambungan serentak yang tidak terhad, komitmen terhadap privasi dan keselamatan

Surfshark VPN adalah salah satu VPN terbaik untuk Colombia. Aplikasinya mempunyai antara muka yang licin dan mudah digunakan, yang sentiasa dikemas kini dan diperbaiki. Surfshark’rangkaian mempunyai pelayan di hampir 60 negara dan jangkauannya seolah-olah berkembang.

Apa yang kita suka tentang Surfshark adalah bahawa kelajuan bagi setiap pelayan adalah agak konsisten pada waktu yang berbeza hari ini. Di samping itu, VPN ini berfungsi dengan peranti macOS, Windows, iOS, dan Android dan mempunyai konfigurasi manual untuk pelbagai router.

Tidak ada kompromi untuk keselamatan segalanya juga, perlindungan DNS, IPv6, dan WebRTC terbina dalam. Selain itu, dengan pendaftaran syarikat di British Virgin Islands, VPN ini bebas daripada tekanan untuk menyerahkan data pelayannya kepada pihak berkuasa.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

 • Lokasi: Pulau British Virgin
 • Harga: bermula pada $ 8.32 / bulan
 • Ciri-ciri: membunuh suis, terowong perpecahan, ujian kelajuan VPN, perlindungan privasi dan DNS pengetahuan sifar.

Apa yang kita suka mengenai ExpressVPN adalah berapa cepatnya. Dengan kelajuan tinggi, ExpressVPN adalah salah satu VPN terbaik untuk Colombia. Kami juga suka betapa bergunanya untuk melewati sekatan geografi. Ia berfungsi dengan baik untuk membuka kunci perkhidmatan streaming seperti Netflix dan Hulu.

ExpressVPN mempunyai pelayan di 90 negara yang berbeza, termasuk Colombia. ExpressVPN juga mempunyai beberapa penyulitan yang paling berat bagi mana-mana VPN. Terletak di Kepulauan British Virgin, anda juga boleh yakin bahawa data anda disimpan secara peribadi. Mereka tidak’t mempunyai sebarang undang-undang pengekalan data. ExpressVPN isn’t perkhidmatan termurah, tetapi ia penuh dengan ciri-ciri hebat dan sangat disesuaikan. Keseluruhan, ExpressVPN adalah pilihan yang sangat baik jika anda berada di Colombia dan ingin melindungi diri anda daripada pengawasan.

5. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

 • Lokasi: Sweden
 • Harga: bermula pada $ 3.82 / bulan
 • Ciri-ciri: dasar pembalakan sifar, penyulitan dengan AES-256, perlindungan wifi awam, suis bunuh, 6 sambungan serentak

PrivateVPN mempunyai pelayan di 60 negara yang berbeza, tetapi tidak ada di Colombia. Anda masih dapat mencari banyak pelayan yang berdekatan, walaupun. Sweden adalah negara yang menghargai privasi, jadi anda tidak’t perlu bimbang tentang data anda berakhir di tangan yang salah. Sejauh VPN pergi, PrivateVPN adalah salah satu yang lebih murah.

Mereka juga mempunyai banyak pilihan privasi dan keselamatan, seperti penyulitan yang kuat, tiada pembalakan, dan perlindungan wifi umum. Anda juga boleh menyambung sehingga enam peranti sekali gus, yang menjadikannya pilihan yang sangat baik jika anda’semula perjalanan. Secara keseluruhannya, ia adalah salah satu VPN terbaik untuk Colombia, terutama jika anda mahu nilai.

6. IPVanish

Logo perkhidmatan IPVanish Lawati IPVanish

 • Lokasi: USA
 • Harga: bermula pada $ 6.49 / bulan
 • Ciri-ciri: sebuah suis membunuh, dasar tidak-pembalakan, perlindungan wifi, penyulitan AES 256-bit, sokongan pelanggan 24/7

Lokasi tidak’t yang terbaik kerana Amerika Syarikat tidak’t mempunyai penghormatan terhadap privasi. IPVanish masih menjadi salah satu VPN terbaik untuk Colombia, walaupun. Mereka mempunyai ciri keselamatan utama yang kita cari, seperti suis pembunuh dan penyulitan AES 256-bit. Untuk harga, kelajuan lebih tinggi daripada yang kami harapkan.

Kami juga suka bahawa mereka mempunyai dasar tanpa pembalakan. IPVanish bekerja untuk memintas banyak kandungan yang terhad secara geografi, tetapi kami menghadapi masalah untuk membuka kunci Netflix. Walaupun terdapat beberapa negatif, IPVanish adalah VPN berprestasi tinggi yang menawarkan banyak keselamatan. Kami juga sangat suka harga.

7. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

 • Lokasi: Switzerland
 • Harga: bermula pada $ 2.5 / bulan
 • Ciri-ciri: DNS pengetahuan sifar, dasar tiada pembalakan, perlindungan wifi awam, kunci penyulitan AES-256

Seperti Sweden, Switzerland adalah sebuah negara di Eropah dengan undang-undang privasi yang lebih baik daripada kebanyakan negara Eropah. VyprVPN mempunyai protokol berguna yang disebut Chameleon yang menawarkan satu lapisan penyulitan tambahan. Ini bagus jika awak’cuba untuk terus tanpa nama. Kelemahan terbesar VyprVPN adalah bahawa ia tidak’t membolehkan kami membuka sekatan semua kandungan terhad yang kami mahu. Ia berfungsi dengan baik untuk mengakses kandungan terhad AS. VyprVPN juga agak murah. Aplikasi mudah alih mudah dipasang dan mudah digunakan, yang kami hargai. Secara keseluruhan, kami fikir ia adalah salah satu VPN terbaik untuk Colombia untuk harga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 26