VPN Terbaik untuk Pelayar Tor pada tahun 2020


Dilancarkan pada tahun 2002, Tor adalah pelayar web yang meningkatkan privasi dalam talian anda dengan menggunakan enkripsi dan routing lalu lintas melalui siri relay. Pada asasnya, ini bermakna bahawa kemungkinan besar kerajaan atau ISP anda akan dapat mengintip pada aktivitas internet anda.

Pelayar Tor dan VPN akan saling bekerjasama jika anda’mencari semula untuk meningkatkan ketandamaan dan privasi anda secara serentak. Dengan itu, artikel berikut akan melihat VPN terbaik untuk Tor. Jadi, tanpa apa-apa lagi - biarkan’s mendapatkannya!

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN ‣ $ 3.824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. CyberGhost5.CyberGhost ‣ $ 2.75

Top 5 VPN terbaik untuk Penyemak Imbas Tor

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN pastinya VPN yang hebat untuk dipasangkan dengan Tor. Lengkapkan dengan pelayan Bawang, keselamatan yang kuat, pembayaran Bitcoin, dan dasar tidak log, mereka yang mempunyai kebimbangan privasi pasti boleh’t pergi salah dengan VPN tertentu ini.

Boleh didapati di semua platform utama, NordVPN mempunyai pelayan khusus yang pra-konfigurasi untuk Bawang melalui VPN. Pada asasnya, ini secara automatik mengalihkan lalu lintas web melalui rangkaian Tor selepas ia dihantar melalui VPN. Ini bermakna anda ada’t dihadkan menggunakan penyemak imbas Tor sahaja - anda mempunyai kebebasan untuk menggunakan aplikasi lain.

Anda mungkin mempertimbangkan untuk menggunakan VPN ini dengan Tor jika anda mempunyai anggaran, kerana anda boleh mengambil langganan dari hanya $ 3.49 sebulan jika anda memilih pilihan jangka panjang. Ini dapat membantu menjimatkan banyak wang dalam jangka masa panjang.

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Surfshark VPN mempunyai beberapa perkara yang berlaku untuknya sebagai VPN untuk digunakan dengan Tor. Pertama, ia’s cepat, yang penting memandangkan kelembapan yang ketara yang anda akan dapat dari Tor - perkhidmatan yang sangat perlahan.

Kedua, Surfshark adalah salah satu VPN terkaya dari segi ciri-ciri keselamatan. Bukan sahaja ia mempunyai penyulitan gred tentera standard dan suis bunuh, tetapi juga mempunyai beberapa alat canggih untuk memaksimumkan perlindungan anda. Sebagai contoh, Surfshark menawarkan multi-hop (chaining VPN server), mod No-sempadan, dan ciri terowong perpecahan hebat (WhiteLister).

Akhirnya, ini adalah VPN yang sangat murah untuk apa yang ditawarkannya - bernilai pelaburan.

3. PrivateVPN

Logo perkhidmatan PrivateVPN Lawati PrivateVPN

Membenarkan proses yang dikenali sebagai VPN ke atas Tor, PrivateVPN adalah pilihan yang baik untuk berpasangan dengan PrivateVPN dan juga mempunyai panduan berguna tentang bagaimana anda boleh mendapatkan proses ini dan berjalan. Pada asasnya, ini membolehkan anda untuk mengatasi sekatan beberapa laman web yang ada untuk menghalang penggunaan Tor.

Dengan hanya satu langganan, anda mempunyai pilihan untuk menggunakan sehingga enam sambungan serentak. Ini hebat untuk mereka yang mempunyai pelbagai peranti. Terdapat dari $ 3.82 sebulan, VPN ini pasti menang’t memecahkan bank. Apa’s lebih, anda’Anda akan dapat menikmati faedah seperti keselamatan dan kelajuan yang sangat baik, polisi tanpa log, dan jaminan wang balik 30 hari.

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN tidak ragu-ragu salah satu VPN terbaik yang terdapat di dunia sekarang ini.

Cepat dan selamat, ExpressVPN menyediakan akses kepada banyak pelayan yang tersebar di banyak negara di seluruh dunia. Kelajuan yang sangat baik dapat dicapai dengan VPN tertentu ini, yang menjadikannya pelaburan yang hebat untuk mereka yang benar-benar menghargai privasi mereka.

Apa’Lebih-lebih lagi, syarikat itu baru-baru ini melancarkan versi laman web mereka, dan mereka juga menerima Bitcoin sebagai kaedah pembayaran. Semua itu ditambah dengan penyulitan mutakhir menjadikannya tidak semudah untuk mereka yang mencari serba lengkap. Perlu diingat bahawa ia datang pada kos bulanan yang lebih tinggi daripada kebanyakan VPN yang lain, kerana harga bermula dari $ 8.32 sebulan.

5. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

Memberi akses kepada pelayan di lebih dari 90 negara, CyberGhost pasti menyampaikan tentang prestasi, kemampuan, dan keselamatan. Secara keseluruhan, terdapat lebih daripada 6200 pelayan yang bermaksud anda’pastinya tidak kekurangan pilihan. Ia’s serasi dengan Tor dan salah satu yang terbaik untuk dipasangkan dengan pelayar - terutamanya dari segi keselamatan.

Menyokong rangkaian P2P dan mempamerkan profil penghinaan yang berdedikasi, Mereka yang mencari perpaduan sempurna antara privasi dan tidak mahu dikenali pasti menang’t kecewa dengan CyberGhost. Jaminan wang balik 45 hari memberi anda kebebasan untuk beralih kepada pembekal lain jika tidak’t cukup hidup sehingga harapan anda.

Kesimpulannya

Sekarang anda’telah menemui yang VPN terbaik untuk pelayar Tor, anda’akan dilengkapi dengan pengetahuan yang diperlukan untuk benar-benar meningkatkan keselamatan dan privasi dalam talian anda. Bergantung kepada keperluan dan belanjawan anda, terdapat banyak pilihan untuk dipilih.

Kemungkinan untuk mengambil privasi dalam talian dan tanpa nama anda ke tahap yang baru benar-benar tidak berkesudahan apabila anda menggabungkan Tor dengan VPN. Setiap 5 pesaing kami untuk VPN Tor yang terbaik adalah pilihan yang baik untuk anda pertimbangkan. Jadi, semua itu’s kiri adalah untuk anda membuat keputusan dan penyemakan yang selamat dan tanpa nama akan menjadi milik anda untuk mengambil!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1