VPN terbaik untuk peranti LG pada tahun 2020


Pengguna dengan telefon pintar LG dan TV pintar LG boleh mendapat manfaat daripada menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN). Walaupun kelebihan utama menggunakan VPN pada peranti LG anda adalah peningkatan keselamatan, ia juga membantu menjadikan peranti anda kelihatan berada di lokasi yang berbeza daripada yang sebenarnya. Ini berguna untuk membantu mengakses kandungan yang disekat geo, dari aplikasi ke rancangan TV atau filem.

Top 5 VPN LG

Tiada masa untuk membaca? Berikut adalah VPN terbaik kami:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. VyprVPN5.VyprVPN ‣ $ 2.5

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

Dengan lebih 5500+ pelayan di 58 negara, NordVPN membuat tanda pada senarai perkhidmatan yang disyorkan. NordVPN merupakan penyelesaian yang lebih selamat untuk banyak pengguna. Sudah tentu, seperti kebanyakan penyedia, ia berfungsi dengan baik membuka laman web atau aplikasi. Atas sebab ini, ia adalah salah satu pilihan utama apabila ia membuka kunci aplikasi untuk TV pintar LG.

NordVPN juga membolehkan pengguna LG memilih pelayan mereka mengikut apa yang mereka mahu lakukan secara dalam talian. Dari penstriman video untuk meresap, pelayan mereka merangkumi semua keperluan.

Kebaikan

 • Pemindahan data yang tidak terhad
 • Kemungkinan untuk memilih kategori pelayan
 • Infrastruktur pelayan besar

Keburukan

 • Kelajuan yang lebih perlahan dengan pelbagai peranti

2. Surfshark VPN

Logo perkhidmatan Surfshark VPN Lawati Surfshark

Surfshark VPN menyokong ciri DNS pintar, sebab itu LG VPN ini dapat dilihat sebagai salah satu pilihan utama untuk kegunaan TV pintar. Ia membolehkan sambungan serentak tanpa had yang menggabungkan dengan harga yang sangat rendah, bermula dari $ 1.99 / bulan.

VPN ini juga mempunyai protokol OpenVPN dan IKEv2, perlindungan kebocoran, dan penyulitan gred ketenteraan. Surfshark menawarkan percubaan percuma selama 7 hari untuk pelanggan Google Play dan App Store dan jaminan wang balik 30 hari untuk semua orang.

Kelajuan dan 24/7 sokongan sembang secara langsung juga mempunyai ciri-ciri Surfshark yang hebat dan aplikasi rasmi mudah digunakan. Apa’s lebih, ia menyahsekat Netflix dan mesra P2P.

Kebaikan

 • Kelajuan muat turun pantas
 • Sambungan serentak tanpa had
 • DNS pintar
 • Jaminan wang balik 30 hari

Keburukan

 • Seksyen bantuan diri lemah

3. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost

CyberGhost adalah salah satu penyedia VPN terbaik di luar sana dan ia’s sama baik untuk TV pintar LG anda serta telefon pintar LG anda. Penyedia VPN ini mempunyai 6200 pelayan di 9.1 negara. Ia menawarkan pelbagai ciri yang mudah digunakan walaupun untuk pengguna baru, terima kasih kepada UI intuitifnya.

Tidak semuanya hanya tentang penampilan dengan VPN ini kerana anda juga mendapat enkripsi AES 256-bit gred dan fungsi tambahan seperti suis bunuh automatik untuk melindungi anda dari kebocoran IP tidak disengajakan.

Sebagai bonus, CyberGhost menyokong menyambungkan sehingga tujuh peranti pada masa yang sama.

Kebaikan

 • Boleh disesuaikan untuk TV pintar LG
 • Pelbagai pelayan yang cepat
 • Baik untuk streaming dan P2P

Keburukan

 • Tidak sesuai untuk China

4. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN mengesankan dengan kelajuan sambungan dan antara muka pengguna mudah menerusi aplikasinya. Syarikat mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di lebih daripada 90 buah negara. Ini menjadikannya pilihan VPN untuk kebebasan lokasi muktamad.

Pengguna LG akan menghargai perkhidmatan itu menyokong sekurang-kurangnya 5 peranti dalam pakej asasnya. Jadi kedua-dua TV pintar LG dan telefon pintar LG boleh mendapat manfaat daripada penyulitannya. Walau bagaimanapun, seperti semua VPN, ia mempunyai kekurangannya. Dengan harga yang lebih tinggi, tentunya lebih banyak perkhidmatan premium daripada yang lain.

Kebaikan

 • Pemindahan data yang cepat dan malar
 • Aplikasi telefon pintar yang mudah digunakan
 • Menyokong pelbagai peranti
 • Perkhidmatan pelanggan yang hebat

Keburukan

 • Harga tinggi

5. VyprVPN

Logo perkhidmatan VyprVPN Lawati VyprVPN

VyprVPN adalah antara perkhidmatan terpantas yang ditawarkan, itulah sebabnya kami sangat mengesyorkannya untuk TV pintar LG anda. Ia juga dilengkapi dengan arahan bagaimana membuat VPN berfungsi untuk TV.

VPN juga dikenali kerana mencari jalan sekitar firewall dan kandungan yang disekat. Ini bermakna anda boleh melayari web dari telefon pintar anda di mana sahaja anda berada, dan menikmati apa sahaja kandungan yang anda mahukan.

Kebaikan

 • Kelajuan muat turun pantas
 • Lebih 200,000 alamat IP
 • Dasar tidak log
 • Maklum balas positif mengenai China’firewall s

Keburukan

 • Percubaan percuma 3 hari sahaja

Sudah tentu, terdapat banyak penyedia VPN lain yang masih kami fikir patut dipertimbangkan. Muhibah menyebutkan:

 • HideMyAss VPN
 • TunnelBear
 • Akses Internet Persendirian
 • Pencari tidak

Kenapa menggunakan VPN untuk TV pintar LG?

TV pintar LG tidak datang dengan proses pemasangan VPN langsung. VPN terutamanya berfungsi pada platform utama, termasuk Windows, Mac, iOS, Android, dan juga Linux. Walaupun demikian, VPN boleh dipasang terus pada penghala, yang membolehkan ia menyulitkan kebanyakan peranti yang bersambung ke rangkaian wifi tempatan.

Terlepas dari proses pemasangan, penting sekali untuk memahami manfaat sambungan yang disulitkan VPN untuk TV pintar anda. Penyedia perkhidmatan dan platform aplikasi boleh mengehadkan apa yang dapat dilihat dan dilakukan oleh orang. Kandungan juga boleh dihadkan kepada kawasan geografi tertentu. Oleh kerana VPN membenarkan orang menggunakan alamat IP yang berbeza, pengguna boleh menikmati program dan kandungan dari seluruh dunia.

Mengapa menggunakan VPN untuk telefon pintar LG??

Telefon pintar LG datang dengan versi Android yang berbeza. Tetapi, walaupun sistem operasi yang dikemas kini boleh datang dengan isu keselamatan sendiri.

Membuat transaksi semasa disambungkan ke rangkaian awam tidak selamat. Melindungi maklumat peribadi anda serta menghindari komunikasi peribadi anda yang dibenci juga merupakan manfaat VPN. Walau bagaimanapun, telefon pintar LG juga boleh mendapat manfaat daripada kandungan yang dikunci, terutamanya dalam bentuk laman web yang terhad atau aplikasi Android.

Walau bagaimanapun, walaupun mereka mungkin kelihatan menarik, pakej VPN percuma mungkin tidak cukup untuk menyediakan perlindungan telefon pintar yang terbaik.

Ciri-ciri utama perkhidmatan LG VPN

Memandangkan banyak VPN teratas datang dengan keupayaan berbilang peranti, pelan langganan tunggal boleh merangkumi kedua-dua TV pintar LG dan telefon pintar LG. Jenis penyulitan perkhidmatan ini datang berbeza. Standard emas ketika menyampaikan data penyulitan VPN saat ini adalah cipher AES-256. Algoritma ini pada masa ini tidak dapat retak dan akan memastikan keselamatan lalu lintas anda dari mata prying.

Penyulitan berkaitan dengan protokol terowong yang ditawarkan oleh VPN. Yang paling popular ialah OpenVPN, yang merupakan pilihan popular untuk pengguna Android dan pengguna VPN yang lain - ianya cepat dan selamat.

Tetapi apabila ia berkaitan dengan keperluan VPN yang baik, terdapat beberapa pertimbangan lain untuk membuat:

 1. Infrastruktur pelayan - pelayan di beberapa negara boleh memudahkan pelbagai lokasi IP serta pilihan sambungan yang meningkat.
 2. Bilangan peranti yang disokong - beberapa perkhidmatan VPN terbaik membolehkan anda menyambung sehingga 6 peranti.
 3. Tiada log data peribadi - sesetengah pembekal masih menyimpan log pengguna. Ia tidak mengatakan ini tidak sepatutnya berlaku dengan perkhidmatan berbayar. Bersama-sama dengan tiada batasan bandwidth, pengguna juga harus merasa yakin tidak ada informasi yang disimpan dalam kegiatan online mereka.

Kesimpulannya

Kesederhanaan perkhidmatan LG VPN ini adalah ketara. Jika mereka bekerja dengan TV pintar LG, mereka juga akan bekerjasama dengan jenama lain jika pengguna pergi untuk naik taraf pada masa akan datang. Walaupun mereka berfungsi lancar di telefon pintar LG, mereka juga menawarkan sokongan dan dasar yang sama untuk mana-mana telefon pintar Android lain.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 63