VPN Ubegrenset for torrenting


Hovedgrunnen til å bruke en VPN er å ha sikkerhet og personvern når du surfer på internett. Imidlertid er mange mennesker ikke klar over alle sikkerhetsproblemene som plager enhetene deres når de er koblet til internett. Av denne grunn bruker de kanskje ikke et VPN.

Folk ender ofte opp med å bruke VPN-er til en rekke andre formål. En av de viktigste er sikker torrenting. Nedlasting av opphavsrettsbeskyttet innhold medfører risikoer, særlig risikoen for å bli bøtelagt for brudd på opphavsretten.

Advarsel!

Torrenting uten VPN er problemer

Selv om torrenting er lovlig i de fleste land, er det ikke å laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold. Don’Ikke bli fanget ved å gjøre det - bruk en VPN!

Få VPN Ubegrenset nå ▸

Problemet er imidlertid at mange VPN-er ganske enkelt ikke’t tillater eller er ikke gode nok til å torrent. Vi bestemte oss for å ta en grundig titt på å bruke VPN Unlimited til torrenting for å se hvordan det stabler seg opp mot andre markedsledere når det kommer til P2P-trafikk.

Hvorfor bruke en VPN til torrenting?

Den største grunnen til å vurdere å bruke en VPN for torrents er at alle som laster ned eller så en torrent, kan se alle IP-ene som er koblet til torrenten. På denne måten kan en opphavsretseier identifisere deg og inngi søksmål hvis du bryter lovene om opphavsrett.

En VPN sletter dette problemet ved å skjule IP-adressen din bak en egen. På denne måten er det ganske enkelt umulig for noen å spore forbindelsen din tilbake til deg.

En VPN er også nyttig for å fjerne blokkering av torrenter i tilfelle de blir blokkert av Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren. Siden nettverket bare vil se at du er koblet til en VPN-server i motsetning til en torrent, vil du ha ubegrenset tilgang til torrenter.

Til slutt kan du også bruke en VPN hvis Internett-leverandøren kobler tilkoblingen mens du torrent. Hvis du merker et enormt fall i hastigheter når du begynner å torrentere, kan du bruke en VPN til å omgå denne begrensningen (forutsatt at VPN har gode tilkoblingshastigheter).

Kan VPN Ubegrenset torrent-filer?

Mange VPN-er blokkerer ganske enkelt P2P-trafikk for å forhindre høy serverbelastning eller DMCA-forespørsler. Andre tillater trafikk bare på dedikerte P2P-servere, mens noen få leverandører lar deg torrent på hvilken som helst server du ønsker.

VPN Unlimited har dedikerte servere som kan brukes til torrenting. Disse serverne er optimalisert for P2P-trafikk og er satt opp for å sikre at du kan få maksimal hastighet når det kommer til torrenting.

VPN Unlimited har over 700 servere spredt over hele verden. Husk imidlertid at de aller fleste VPN Unlimited torrent-servere er basert i USA og Europa. Hvis du er noen som ikke pinger godt til disse stedene, er det en sjanse for at du ikke får gode nedlastingshastigheter.

Bare det å kunne torrent er ikke nok

Bare fordi VPN Unlimited kan brukes til å torrent, betyr ikke det at det er en ideell VPN for torrenting. Det er noen ulemper som problemer med personvern og sikkerhet. La’s ta en titt på det i detalj.

Er VPN Unlimited raskt nok til å torrentere?

Det forventes at VPN ikke vil være så rask som en ubeskyttet forbindelse på grunn av rutingen så vel som krypteringen. Vi fant VPN Unlimited’s hastigheter for å være anstendig. Selv om de ikke er noe spesielt, er de mye bedre enn mange av de andre VPN-ene som for tiden er tilgjengelige i markedet.

Du kan se på dette avsnittet i vår VPN Unlimited-gjennomgang for å finne ut mer om ytelsen og se benchmarks.

Er VPN Unlimited sikker nok for torrenting?

Dette er en vanskelig del. Når det gjelder det tekniske aspektet ved sikkerhet, er VPN Unlimited ganske mye på nivå med de beste VPN-ene som er tilgjengelige i markedet. Den har det nødvendige krypteringsnivået, gode tunneleringsprotokoller og fine tilleggsfunksjoner (f.eks. DNS-lekkasjebeskyttelse) som du trenger for å sikre at ingen kan se på aktiviteten din.

Men ting tar en tur til det verre når du ser på personvernreglene deres. VPN Unlimited er en av de få VPN-tjenestene som ikke reklamerer for seg som ingen loggfri VPN-tjeneste, og med god grunn. Den logger alt fra IP-adressen din til enhetsnavnet, Wi-Fi-nettverket og bruken av nettsteder og apper.

Dette er definitivt ikke bra fordi selskaper som vil saksøke deg stort sett kan stevne VPN-leverandøren og få all informasjonen de trenger om IP-adressen din. Den gode nyheten er at de fleste selskaper som vil sende inn BitTorrent søksmål, vil ha de enkle målene, og dette beskyttelseslaget skal være nok.

VPN Ubegrenset jurisdiksjon og juridiske problemer

VPN Unlimited er basert i USA, som er et av de verste landene når det gjelder personvern. Dette fordi USA er et av grunnleggende land bak de 5 øynene.

For å oppsummere det, er 5 Eyes en allianse som har medlemslandene til å dele informasjon med hverandre. Dette betyr at data om deg kan reise mellom grensene. Kanskje viktigere, det betyr også mye mer data samlet av etterretningsbyråer.

Dette er et stort rødt flagg for personvern. Imidlertid bør de 5 øynene ikke’Det kan være mye av bekymring for torrentere.

Kjennelse

VPN Unlimited er definitivt ikke en dårlig VPN når det kommer til torrenting. Den har dedikerte servere som kan torrent effektivt. Det er noen problemer med tjenesten, men ingen som bør påvirke sikkerheten din mens du torrenting.

Hvis du er en sikkerhetsfreak, er det bedre å se på noen alternativer, for eksempel TorGuard. Imidlertid indikerer testene våre at du ikke skal ha noen problemer med å bruke VPN Unlimited til torrenting.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 58