AirVPN untuk mengotorkan

Salah satu sebab utama mengapa orang ingin membeli langganan VPN adalah hakikat bahawa anda boleh mengalir dengan selamat. Walau bagaimanapun, apa yang ramai pengguna VPN orang baru tidak tahu ialah tidak setiap VPN tunggal membenarkan torrenting pada pelayan mereka, dan banyak VPN yang tersedia di pasaran tidak boleh digunakan untuk menerkam apa-apa di tempat pertama.


Amaran!

Torrenting tanpa VPN adalah masalah

Walaupun torrenting adalah sah di kebanyakan negara, memuat turun kandungan hak cipta tidak. Don’t terperangkap melakukannya - menggunakan VPN!

Dapatkan AirVPN Sekarang ▸

Terdapat banyak perkara yang perlu anda hadapi untuk menentukan sama ada atau tidak apa-apa VPN tertentu harus digunakan untuk merosakkan. Kami telah melihat semua ciri-ciri AirVPN dan melakukan pelbagai ujian untuk menentukan sama ada AirVPN untuk torrenting adalah pembelian yang baik.

Adakah AirVPN merupakan pilihan yang baik untuk mengutuk?

Untuk meletakkannya dengan agak mudah, AirVPN nampaknya merupakan salah satu VPN yang lebih baik apabila ditimbulkan. Walaupun ia’bukan VPN terbaik di dunia, ia menonjol dalam beberapa bidang utama, termasuk penindasan.

Melihat laman web AirVPN, agak jelas bahawa mereka cuba menekankan teknikal VPN mereka daripada kebolehgunaan. Walaupun VPN lain cuba mendapatkan laman sesawang yang bersih untuk menggalakkan pengguna VPN baru untuk mencuba perkhidmatan mereka, AirVPN pergi dengan cara lain dan tidak meminta maaf untuk mengetahui lebih banyak daripada kebanyakan pengguna internet.

Oleh sebab itu, AirVPN agak mudah untuk ditubuhkan. Sebaik sahaja anda melewati peringkat itu walaupun, masa yang baik bermula kerana anda mendapat keselamatan yang baik serta fungsi torrent yang hebat. Biarkan’s melihat pada fungsinya.

Trafik P2P ke atas AirVPN

Oleh kerana torrenting memakan banyak jalur lebar, banyak VPN tidak membenarkan sebarang lalu lintas P2P atau secara besar-besaran menyekatnya. Malah beberapa penyedia VPN yang lebih besar hanya membenarkan trafik P2P di beberapa pelayan mereka untuk memastikan pelayan yang lain tidak berlebihan. Sudah tentu, alasan tambahan untuk ini adalah hak cipta - VPN cuba mengelakkan konflik dengan pemilik hak cipta.

AirVPN mempunyai dasar P2P yang sangat padat dan sangat mudah. Mereka memberitahu anda untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu dan mereka tidak bertanya! Anda boleh merentasi semua pelayan mereka dan tidak ada sekatan pada lalu lintas P2P dengan apa-apa cara.

Ingatlah bahawa hanya kerana anda dibenarkan untuk menggunakan torrent pada AirVPN tidak bermakna perkhidmatan mereka cukup baik bagi anda untuk mengalami pengalaman yang buruk. Biarkan’s melihat prestasi serta keselamatan AirVPN dan sama ada atau tidak ia cukup baik untuk anda mengesan dengan berkesan dan selamat.

Kelajuan AirVPN

AirVPN tidak mengerikan apabila ia datang untuk mempercepatkan, tetapi ia’tidak baik sama ada. Kelajuan agak tidak konsisten dari pelayan ke pelayan, jadi ia akan mengambil beberapa cuba untuk mencari yang tepat.

Keselamatan AirVPN

AirVPN melakukan lebih baik di jabatan keselamatan daripada yang dilakukan dalam Prestasi. Anda akan mendapati semua ciri keselamatan utama dengan AirVPN. Anda boleh menggunakan protokol OpenVPN dan dijamin bahawa tiada kebocoran DNS atau IP.

Di samping itu, anda juga mempunyai penyulitan standard industri AES-256 untuk keselamatan teratas. Dari apa yang telah kita lihat setakat ini, nampaknya seperti AirVPN tidak log apa-apa data yang boleh dikenal pasti secara peribadi, menjadikannya VPN yang benar-benar selamat untuk merosakkan.

Disebabkan ciri keselamatan yang luas di tempatnya, ia cukup menjanjikan bahawa tiada siapa yang akan dapat mengesan aktiviti torrent anda kembali kepada anda. Selain itu, ISP anda tidak akan dapat melihat mana-mana sejarah penyemakan imbas anda.

AirVPN Lokasi

Ini mungkin satu-satunya masalah yang kita dapati dengan AirVPN’keselamatan s. AirVPN berpangkalan di Itali, yang merupakan sebahagian daripada gabungan 14-mata. Ini adalah keprihatinan privasi, tetapi, kami akan berhujah, bukan yang relevan untuk torrenter.

AirVPN’dasar tiada pembalakan seolah-olah batu pepejal setakat yang dapat kami katakan, yang bermaksud bahawa mereka tidak mempunyai apa-apa untuk memberi walaupun seseorang meminta sebarang maklumat yang berkaitan dengan anda.

Harga

Jadi berapa banyak kesemua ciri-ciri yang disebutkan di atas? Sekitar $ 3.1 / bulan jika anda melanggan selama 3 tahun sekali gus. Rancangan mendapatkan lebih tinggi dan lebih mahal apabila anda mengurangkan masa langganan anda tetapi pelan standard satu bulan kurang dari $ 8.

Ini menjadikan AirVPN VPN yang agak murah untuk mengotorkan. Walaupun ia hanya mempunyai beberapa ratus pelayan dalam senjata, ia mempunyai kelayakan keselamatan yang sempurna dan merupakan pilihan yang baik bagi orang-orang yang sanggup mengorbankan sedikit prestasi untuk keselamatan yang lebih.

Putusan

AirVPN adalah VPN yang baik untuk torrenting. Satu-satunya masalah dengannya adalah prestasi yang tidak konsisten, tetapi jika anda sedang mencari torrenting yang selamat - tidak perlu lagi.

Bacaan yang disyorkan:

Kajian AirVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =