VPN Unlimited για torrenting


Ο κύριος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είναι να έχετε ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο κατά την περιήγηση στο Internet. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν όλα τα θέματα ασφάλειας που πλήττουν τις συσκευές τους όποτε συνδέονται με το Διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν VPN.

Οι άνθρωποι συχνά καταλήγουν να χρησιμοποιούν VPN για πολλούς άλλους σκοπούς. Ένας από τους κύριους είναι η ασφαλής παρακμή. Η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα συνεπάγεται κινδύνους, κυρίως τον κίνδυνο να επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Προειδοποίηση!

Το torrenting χωρίς VPN είναι πρόβλημα

Ενώ η torrenting είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες, η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν είναι. Υφηγητής’t να πιάσετε να το κάνετε - χρησιμοποιήστε ένα VPN!

Αποκτήστε VPN Απεριόριστα τώρα ▸

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πολλά δίκτυα VPN απλά δεν λειτουργούν’t επιτρέπουν ή δεν είναι αρκετά καλή για torrenting. Αποφασίσαμε να εξετάσουμε σε βάθος τη χρήση του VPN Unlimited για torrenting για να δείτε πώς στοιβάζονται εναντίον άλλων ηγετών της αγοράς όταν πρόκειται για P2P κυκλοφορίας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για torrenting?

Ο μεγαλύτερος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για torrents είναι ότι όποιος κατεβάζει ή σπείρει ένα torrent μπορεί να δει όλα τα IP που είναι συνδεδεμένα με το torrent. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να σας αναγνωρίσει και να καταθέσει αγωγή εάν παραβιάσετε τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Ένα VPN διαγράφει αυτό το πρόβλημα, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας πίσω από ένα δικό του. Με αυτόν τον τρόπο, είναι απλά αδύνατο για οποιονδήποτε να εντοπίσει τη σύνδεσή σας πίσω σε εσάς.

Ένα VPN είναι επίσης χρήσιμο για την απεμπλοκή torrents σε περίπτωση που έχουν αποκλειστεί από τον ISP σας ή το διαχειριστή του δικτύου. Δεδομένου ότι το δίκτυο θα δει μόνο ότι είστε συνδεδεμένοι σε ένα διακομιστή VPN σε αντίθεση με ένα torrent, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε torrents.

Τέλος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εάν ο ISP σας υποβιβάσει τη σύνδεσή σας ενώ εσείς χτυπάτε. Εάν παρατηρήσετε μια τεράστια πτώση στις ταχύτητες όταν αρχίσετε να τρέχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό (υποθέτοντας ότι το VPN έχει καλές ταχύτητες σύνδεσης).

Μπορεί VPN Απεριόριστα αρχεία torrent?

Πολλά δίκτυα VPN απλώς αποκλείουν την κυκλοφορία P2P για να αποτρέψουν υψηλά φορτία διακομιστή ή αιτήματα DMCA. Άλλοι επιτρέπουν την κυκλοφορία μόνο σε αποκλειστικούς διακομιστές P2P, ενώ μερικοί παροχείς σας επιτρέπουν να κάνετε torrent σε οποιοδήποτε διακομιστή επιθυμείτε.

Το VPN Unlimited διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για torrenting. Αυτοί οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι για την κυκλοφορία P2P και έχουν ρυθμιστεί για να εξασφαλιστεί ότι μπορείτε να έχετε τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα όταν πρόκειται για torrenting.

Το VPN Unlimited έχει πάνω από 700 διακομιστές απλωμένους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διακομιστών torrent του VPN Unlimited βασίζονται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Εάν είστε κάποιος που δεν ταιριάζει καλά σε αυτές τις θέσεις, υπάρχει πιθανότητα ότι δεν θα έχετε μεγάλες ταχύτητες λήψης.

Το να είσαι σε θέση να torrent δεν είναι αρκετό

Ακριβώς επειδή το VPN Unlimited μπορεί να χρησιμοποιηθεί για torrent δεν σημαίνει ότι είναι ένα ιδανικό VPN για torrenting. Υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα, όπως θέματα σχετικά με την πολιτική απορρήτου και την ασφάλεια. Αφήνω’s ρίξτε μια ματιά σε αυτό λεπτομερώς.

Είναι το VPN Unlimited αρκετά γρήγορο για torrenting?

Αναμένεται ότι τα VPN δεν θα είναι τόσο γρήγορα όσο μια απροστάτευτη σύνδεση λόγω της δρομολόγησης καθώς και της κρυπτογράφησης. Βρήκαμε το VPN Unlimited’s ταχύτητες να είναι αξιοπρεπή. Παρόλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι πολύ καλύτερα από πολλά άλλα VPN που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την ενότητα της αναθεώρησης VPN Unlimited για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απόδοσή της και να δείτε τα σημεία αναφοράς της.

Είναι το VPN Unlimited ασφαλές για torrenting?

Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Όταν πρόκειται για την τεχνική πτυχή της ασφάλειας, το VPN Unlimited είναι σχεδόν ισοδύναμο με τα καλύτερα διαθέσιμα VPN στην αγορά. Διαθέτει το απαραίτητο επίπεδο κρυπτογράφησης, τα καλά πρωτόκολλα σήραγγας και τα ωραία πρόσθετα χαρακτηριστικά (π.χ. προστασία από διαρροές DNS) που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να δει τη δραστηριότητά σας.

Εντούτοις, τα πράγματα στρέφονται προς το χειρότερο μόλις εξετάσετε την πολιτική απορρήτου τους. Το VPN Unlimited είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες VPN που δεν διαφημίζονται ως υπηρεσία VPN χωρίς σύνδεση και για καλό λόγο. Καταγράφει τα πάντα από τη διεύθυνση IP σας στο όνομα της συσκευής σας, στο δίκτυο Wi-Fi και στη χρήση του ιστότοπου και των εφαρμογών.

Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό, επειδή οι επιχειρήσεις που θέλουν να σας μηνύσουν μπορούν να προσκλέψουν την VPN πάροχο και να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη διεύθυνση IP σας. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες που θέλουν να υποβάλλουν αγωγές BitTorrent θέλουν τους εύκολους στόχους και αυτό το επίπεδο προστασίας θα πρέπει να είναι αρκετό.

VPN Απεριόριστη δικαιοδοσία και νομικά ζητήματα

Το VPN Unlimited βασίζεται στις ΗΠΑ, η οποία είναι μια από τις χειρότερες χώρες όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία από τις ιδρυτικές χώρες πίσω από τα 5 μάτια.

Συνοψίζοντας, τα 5 μάτια είναι μια συμμαχία στην οποία οι χώρες μέλη μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε μεταξύ των συνόρων. Ίσως το πιο σημαντικό, σημαίνει επίσης πολλά περισσότερα στοιχεία που συλλέγονται από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Αυτή είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, τα 5 μάτια δεν πρέπει’δεν είναι πολύ ανησυχούν για τους κακοποιούς.

Ετυμηγορία

Το VPN Unlimited σίγουρα δεν είναι κακό VPN όταν πρόκειται για torrenting. Έχει αφιερωμένους εξυπηρετητές που μπορούν να χτίσουν αποτελεσματικά. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με την υπηρεσία, αλλά κανένα που δεν πρέπει να επηρεάσει την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια του torrenting.

Εάν είστε freak ασφαλείας, είναι καλύτερα να δείτε μερικές εναλλακτικές λύσεις, όπως το TorGuard. Ωστόσο, οι δοκιμές μας δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα με το VPN Unlimited για torrenting.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 61