Το VPN Unlimited δεν συνδέεται


Το VPN Unlimited που δεν συνδέεται είναι ένα ζήτημα που πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιθανότατα θα συναντήσουν κάποια στιγμή. Ενώ “απενεργοποιήστε το και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ξανά” μπορεί να είναι αρκετό, εκεί’κάθε πιθανότητα να υποφέρετε από προβλήματα συνδεσιμότητας.

Μερικές φορές η αιτία μπορεί να έχει ρίζες όχι στο δικό σας VPN, αλλά και στην τοποθεσία σας ή στον ISP σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε ένα παρόμοιο VPN, όπως το NordVPN, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά υπό αυτές τις συνθήκες.

Το παρακάτω άρθρο θα εμβαθύνει σε μερικά από τα κοινά θέματα που σας εμποδίζουν να συνδεθείτε στο VPN Unlimited και τι μπορείτε να κάνετε για να τα λύσετε.

Κοινά ζητήματα που ενδέχεται να αποτρέψουν τη σύνδεση των δικτύων VPN

Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα θέματα που εμείς’που αντιμετωπίζετε όταν δεν υπάρχουν VPN’t σύνδεση.

Η σύνδεσή σας στο Internet είναι εκτός λειτουργίας

Αν αυτό’s στο τέλος σας ή ένα σφάλμα από το τέλος του ISP σας (Internet Service Provider), εκεί’υπάρχει πιθανότητα η σύνδεσή σας στο Internet να είναι ο λόγος για τον οποίο το VPN Unlimited δεν είναι’t σύνδεση. Για να το δοκιμάσετε, δοκιμάστε απλώς την πρόσβαση στο διαδίκτυο με το VPN απενεργοποιημένο.

Αν το Διαδίκτυο λειτουργεί με το VPN εκτός, τότε θα ξέρετε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το ίδιο το VPN Unlimited. Από την άλλη πλευρά, εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο αποτύχει να λειτουργήσει ακόμα και όταν το VPN Unlimited είναι απενεργοποιημένο, τότε η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι πιθανό να φταίει.

Ο διακομιστής που επιλέξατε δεν είναι’t λειτουργεί σωστά

Με ένα πλήθος διακομιστών που διατίθενται μέσω της υπηρεσίας VPN Unlimited, αυτό’Είναι ασφαλές να πεις ότι εσύ’μην ξεχνάτε τις επιλογές όταν πρόκειται για την ενίσχυση της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας του διαδικτύου σας.

Εάν η σύνδεσή σας στο Internet λειτουργεί καλά, ενώ αποσυνδέεται το VPN Unlimited, ίσως το πρόβλημα είναι η επιλογή του διακομιστή. Για να ελέγξετε αν ένας συγκεκριμένος διακομιστής βρίσκεται εκτός λειτουργίας, απλά επιλέξτε μια διαφορετική τοποθεσία διακομιστή και αυτό ίσως να λύσει το πρόβλημα.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τις συνδέσεις; Μεταβείτε στο NordVPN - η υπηρεσία με το πιο αξιόπιστο στόλο εξυπηρετητών. Αποκτήστε το NordVPN

Το πρωτόκολλο ενδέχεται να αποκλειστεί

Το πιο κοινό πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται στους διακομιστές VPN Unlimited είναι το πρωτόκολλο UDP. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ορισμένες χώρες μπλοκάρουν αυτό το πρωτόκολλο, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αν είστε χρήστης αυτής της συγκεκριμένης υπηρεσίας VPN.

Η αλλαγή του πρωτοκόλλου είναι μια από τις μεθόδους που μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο να λειτουργήσει ξανά. Το OpenVPN θα πρέπει να είναι συνήθως το πρώτο σας λιμάνι, καθώς αυτό είναι συνήθως το πιο ασφαλές πρωτόκολλο. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε στη συνέχεια να δοκιμάσετε το L2TP, προτού προχωρήσετε σε PPTP εάν είναι απαραίτητο. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το PPTP ως έσχατη λύση, καθώς η ασφάλεια δεν είναι’t το υψηλότερο με αυτό το πρωτόκολλο σε σύγκριση με τα άλλα.

Το τείχος προστασίας ή το λογισμικό προστασίας από ιούς εμποδίζει τη σύνδεση

Αρχικά σχεδιασμένο για να εμποδίσει τη συγκράτηση της κυκλοφορίας και για σκοπούς σήραγγας, ένα τείχος προστασίας μπορεί συχνά να είναι ένας λόγος για τον οποίο το VPN σας δεν λειτουργεί σωστά, καθώς λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Ως εκ τούτου, αυτό’σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο τα δύο να έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Μπορείτε να ελέγξετε αν φταίει το λογισμικό τείχους προστασίας ή το λογισμικό εντοπισμού ιών, απενεργοποιώντας προσωρινά το λογισμικό. Σε αντίθετη περίπτωση, ελέγξτε απλώς τις ρυθμίσεις σας για να βεβαιωθείτε ότι το VPN Unlimited δεν είναι’το μπλοκάρισμα του τείχους προστασίας.

Ο δρομολογητής σας εμποδίζει την επισκεψιμότητα VPN

Ακόμα κι αν ο δρομολογητής σας λειτουργεί τελείως χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο VPN Unlimited, ίσως το βρείτε αυτό’είναι η αιτία των προβλημάτων συνδεσιμότητας όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικοί δρομολογητές αποκλείουν την επισκεψιμότητα VPN, εκτός αν μπαίνετε στις ρυθμίσεις του δρομολογητή για να αποτρέψετε κάτι τέτοιο.

Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τη σχετική διεύθυνση ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, να τις αλλάξετε ανάλογα, για να τις προσαρμόσετε όταν χρησιμοποιείτε VPN. Εάν το κάνετε ακριβώς αυτό, τα ζητήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο μπορεί να λυθούν μόνο.

Τα στοιχεία του λογαριασμού σας ενδέχεται να μην είναι έγκυρα

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι η πληρωμή σας έχει γίνει και η υπηρεσία σας πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική, η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να έχει απορριφθεί ή να καθυστερήσει ή ίσως να πληκτρολογήσατε εσφαλμένα τα διαπιστευτήρια σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτά τα θέματα μπορεί να μην σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία VPN Unlimited, γι 'αυτό εσείς’μην λάβετε ένα σφάλμα σύνδεσης VPN.

Η επανεκκίνηση της εφαρμογής μπορεί να είναι μια απλή λύση για αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Σε αντίθετη περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από το VPN Unlimited μετά την εγγραφή σας και την πληρωμή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το προωθήσετε στην υποστήριξη πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη σύνδεση.

Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να θυμάστε εύκολα, είτε με το χέρι είτε με τη χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Έτσι, εσύ’Θα γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι έχετε εισαγάγει τα διαπιστευτήριά σας σωστά.

συμπέρασμα

Τώρα που εσείς’έχετε ανακαλύψει κάποιους από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους μπορεί να υποφέρετε από θέματα συνδεσιμότητας στο VPN Unlimited, ελπίζουμε ότι θα είστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε ζητημάτων θα προκύψουν στο μέλλον.

Ωστόσο, αν εσείς’εξακολουθείτε να αγωνίζεστε στην προσπάθειά σας να φέρετε τα πάντα σε λειτουργία, όπως συνήθως, κατευθυνθείτε προς την επίσημη ιστοσελίδα για να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων που περιλαμβάνει οδηγούς, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα είναι μια καλή επιλογή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Όποια διαδρομή κάνετε, εσείς’βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μερικά μόνο βήματα μακριά από το να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή σας VPN Unlimited ξανά.

Συνιστώμενη ανάγνωση

VPN Unlimited Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3