Rajoittamaton VPN vs. tigerVPN


Koska VPN-palvelun valinnassa on laaja valikoima vaihtoehtoja, se auttaa ehdottomasti ymmärtämään, mikä tekee loistavasta VPN-palvelusta ja tietää, mitkä tuotteet merkitsevät oikeat ruudut. Antaa’Näemme kuinka kaksi näistä vaihtoehdoista - VPN Unlimited ja tigerVPN - pinottuvat toisiinsa eri avainkohdissa.

Tämän VPN Unlimited vs. tigerVPN-vertailun lopussa sinä’Selvitä mikä on parempi vaihtoehto ja miksi. Aloita, anna’s katsomaan miten molemmat palvelut toimivat turvallisuuden ja yksityisyyden alueella.

Lue koko VPN Unlimited -katsaus

Lue koko tigerVPN-arvostelu

Turvallisuus ja yksityisyys

Voittaja: tigerVPN

VPN Unlimited on monipuolinen palvelu turvallisuuden kannalta. Se tukee OpenVPN-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja IKEv2-protokollia ja tarjoaa DNS-vuodonsuojauksen ja tappokytkimen. Se tarjoaa myös AES-256-salauksen ja liikenteen hämärtämisen KeepSolid Wise -ominaisuuden avulla.

Yksityisyyden suojan alueella VPN Unlimited jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Yhtäältä sen takana oleva yritys - KeepSolid - sijaitsee Yhdysvalloissa, joka ei ole’t erittäin yksityisyyttä ystävällinen. Vielä huolestuttavampaa on se, että KeepSolid kirjaa paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien IP-osoitteet, aikavyöhykkeet, yhteystyypit ja laitekoodit. Mitä’Lisäksi se jakaa tällaiset tiedot kolmansien osapuolten kanssa. Siksi VPN Unlimited -sovellusta ei todellakaan suositella, jos välität nimettömästä verkosta.

tigerVPN sijaitsee Slovakiassa, mikä on paljon parempi sijainti VPN: lle kuin Yhdysvallat, koska se ei ole’t osa 5/9/14 Eyes -maaryhmiä, eikä sillä ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Sillä on kirjautumattomuuskäytäntö ja se tarjoaa ylimääräisen nimettömyyden “Stealth-tekniikka” ominaisuus.

tigerVPN tarjoaa OpenVPN-, L2TP / IPSec- ja PPTP-protokollat ​​useimmille alustoille. Se ei kuitenkaan’t tarjota IKEv2 / IPSec-protokollaa mobiili-iOS-laitteille. DNS-vuodonsuojaus ja AES-256-salaus ovat läsnä täällä, mutta tappokytkimestä puuttuu tuskin.

Nopeus ja suorituskyky

Voittaja: VPN Rajoittamaton

Jos tarkastelemme raakoja numeroita täällä, VPN Unlimited näyttää tulevan eteenpäin, koska sillä on yli 400 palvelinta yli 70 sijaintipaikassa verrattuna tigerVPN: ään’Yli 300 laivastoa 42 maassa. Vaikka molemmat palvelut eivät’t tarjoavat yhtä monta palvelinta kuin markkinajohtajat, ne tarjoavat kohtuullisen nopeuden pelaamiseen ja suoratoistoon.

VPN Unlimited -asiakkaat tarjoavat myös tietoja palvelinten kuormituksista auttaakseen sinua valitsemaan palvelin, jonka kuorma on kevyempi. tigerVPN vie askeleen eteenpäin analysoimalla käytettävissä olevia palvelimia ja suosittelemalla parhaita vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan VPN Unlimited on hiukan parempi vaihtoehto käytettäväksi useimmissa paikoissa.

Helppo käyttö ja yhteensopivuus

Voittaja: VPN Rajoittamaton

Jos sinä’VPN-palveluiden uusi VPN Unlimited tarjoaa rajapinnan, joka’s erittäin helppo selvittää. Selkeät ja minimaalisen näköiset asiakkaat ovat saatavana tärkeimmillä alustoilla (Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Phone ja Apple TV). On myös selaimen laajennus Chromelle ja Firefoxille.

tigerVPN puolestaan ​​on saatavana vain Windows-, macOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Siltä puuttuu versio Linuxista, reitittimistä ja selainlaajennuksista. Sen asiakkaita on kuitenkin erittäin helppo käyttää ja mukauttaa.

Torrenting ja P2P

Voittaja: tigerVPN

VPN Rajoittamaton ei ole’t haittaa torrentialle. Palvelu tarjoaa nimetyt palvelimet P2P-liikenteelle. Nopeudet ovat kunnolliset, mutta käyttäjät saattavat satunnaisesti katkeaa yhteyden romahtaessa.

tigerVPN sallii torrentin kaikilla palvelimillaan. Latausnopeudet ovat kunnollisia, ja useimmat tigerVPN-paketit tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon torrentitarkoituksiin.

Netflix ja Kiina

Voittaja: VPN Rajoittamaton

Kun kyse on Netflixistä, tigerVPN ei ole’t loistava valinta. Se tekee huonon työn kiertää Netflixin maantieteellisiä rajoituksia. Toisaalta VPN Unlimited on vain hiukan parempi, koska suurin osa sen palvelimista on estetty ja vain harvat mahdollistavat pääsyn Netflix USA -luetteloon.

Jos tarvitset VPN: ää sensuurin ohittamiseksi Kiinassa ja muissa maissa, molemmat VPN: t saavat työnsä päätökseen. VPN Rajoittamaton’s KeepSolid Wise -ominaisuus varmistaa Kiinan’s Syvä pakettivalvonta ei pysty tunnistamaan VPN-liikennettä.

Tuki

Voittaja: VPN Rajoittamaton

Tuki ei ole’t tigerVPN’vahvin puku, koska he eivät’t tarjoavat 24/7 live chat -vaihtoehdon, ja heidän tukiedustajiensa voi viedä hetken vastatakseen kyselyyn. Tuki on kuitenkin avulias, kohtelias ja ystävällinen, mikä on hienoa.

VPN Unlimited tarjoaa 24/7 sähköpostituki nopeilla, hyödyllisillä vastauksilla. Heidän tukisivulla on myös kunnollista omatoimista sisältöä, mukaan lukien UKK-osio.

hinnoittelu

Voittaja: molemmat

VPN Unlimited tarjoaa palveluunsa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. tigerVPN tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, mutta vain 3 päivää. Kuukausittainen tigerVPN-tilaus maksaa 11,99 dollaria, kun taas VPN Unlimited alkaa 9,99 dollaria yhden kuukauden suunnitelmalle. Yhden vuoden paketit maksavat 6,67 dollaria / kk ja 5,00 dollaria / kk tigerVPN: lle ja VPN Unlimitedille.

Molemmat palvelut tarjoavat 7 päivän rahat takaisin -takuun ja antavat sinun maksaa nimettömästi Bitcoinilla. Vaikka he’molemmat ovat melko kohtuuhintaisia, tigerVPN on vähän kallis, ja voit löytää tehokkaampia VPN-palveluita samanlaisilla tai hieman korkeammilla hintapisteillä.

VPN Rajoittamaton vs. tigerVPN - mikä on parempi?

Kuten tästä VPN Unlimited vs. tigerVPN-vertailusta käy ilmi, molemmilla palveluilla on vahvat ja heikot puolensa. VPN Unlimited -järjestelmässä on vankat turvaominaisuudet, kohtuullinen nopeus ja hyvä asiakastuki. Jos joudut pysymään nimettömänä verkossa, niin’s todellakaan ole hieno vaihtoehto.

Vaikka tigerVPN on hienoa torrentia varten, erittäin helppokäyttöinen ja toimii Kiinassa, siinä ei ole tappamiskytkintä,’t poistaa Netflixin eston, ja sen hinnat ovat melko korkeat.

Joten mikä on parempi vaihtoehto? Kuten aina, se riippuu tarpeistasi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin, VPN Unlimited on hiukan parempi paketti se maksaa vähän vähemmän kuin kilpailija. Jos löysit tämän VPN Unlimited vs tigerVPN -vertailun informatiivisena ja haluaisit oppia lisää näistä palveluista, tutustu alla olevien linkkien molemmat vaihtoehdot-arvosteluihin..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =