TorGuard vs. NordVPN

Tänään me’Vertaan kahta parasta käytettävissä olevaa VPN-verkkoa - TorGuard vs. NordVPN. Molemmat ovat jatkuvasti viiden parhaan joukossa erilaisilla tekniikan ja verkkoturvallisuuden verkkosivustoilla, ja molemmilla on faneja, jotka voivat sanoa, että yksi heistä on ei-brainer, kun taas toinen on pala.


Laitamme tämän vertailun jonkun käsiin, joka ei ole kummankaan fani, jotta näemme, missä yksi on parempi kuin toinen ja mikä kokonaistulos on sen jälkeen, kun on yhteenveto tärkeimmistä kohdista, kuten turvallisuus, nopeus, suoratoisto, torrentit, työskentely Kiinassa , helppokäyttöisyys, tuki ja hinta.

Lopuksi haluamme korostaa sitä jälleen “Tor” TorGuardissa erehtyy usein viittauksena Tor-verkkoon, mutta tosiasiallisesti se’s lyhenne sanasta “ryöppy”.

turvallisuus

yksityisyys

NordVPN on rekisteröity Panamassa - selkeä voittaja tietojen säilyttämiskäytäntöjen ja yleisten tietosuojanäkymien suhteen. TorGuard kuuluu Yhdysvaltoihin - 5 silmän maahan, jolla on ollut yksityisyyden loukkauksia ja jolla on oikeus (tietyissä olosuhteissa) pyytää henkilötietoja mistä tahansa USA: n yrityksestä. Vaikka TorGuard sattuu olemaan tällainen yritys, sinun ei pitäisi huolehtia liikaa - heillä näyttää olevan vakaa puunkorjuukäytäntö.

Tänä vuonna paljasimme kuitenkin, että TorGuard käyttää Gmailia postipalvelunaan, joka ei ole turvallisin tapa varmistaa, että tietosi pidetään poissa kolmansilta osapuolilta. Koska Google paljasti, että jotkut kolmannen osapuolen kehittäjät voivat käyttää sähköpostiasi, tämä on potentiaalinen uhka kaikille TorGuardia käyttäville.

Maine viisas, molemmilla VPN: llä on hyvä nimi, ellei NordVPN: n viimeaikainen tietojen louhinta skandaali osoittautu totta - se tekisi todella TorGuard vs NordVPN -taistelun nopeaksi. TorGuardia ei ole vielä syytetty mistään, mikä vakavasti vaarantaa sen käyttäjän nimettömyyden.

Tekniset näkökohdat

TorGuard poistaa IPv6: n automaattisesti käytöstä estäen samalla mahdolliset DNS / WebRTC-vuodot. Se tukee OpenVPN-, SSTP-, IKEv2-, L2TP / IPSec-protokollia. NordVPN: llä on myös samat vuotojen estävät ominaisuudet, samoin kuin ylimääräinen PPTP-protokolla.

Lisäsuojausominaisuuksien suhteen TorGuard vs NordVPN päättyy viimeisen voittamalla kierroksen: Tupla-VPN (kaksinkertainen salaus, uhrataan nopeus), Tor yli VPN (ylätason salaus, uhrataan vielä enemmän nopeutta) ja CyberSec (epäilyttävien verkkosivustojen estämiseksi) ja kolmannen osapuolen komentosarjat) on jotain, jota TorGuard on vielä löytänyt vastauksen. Vaikka se’Se on paljon parempi kuin Windowsin palomuuri, me’et ole vieläkään varma CyberSecistä. Mutta kaksi ensimmäistä ovat ehdottomasti hienoja ominaisuuksia, kun sinun on oltava täysin varma, että tietosi eivät ole’t joutuvat jonkun utellisen setän, nimeltä Sam, käsiin.

TorGuardissa on Stealth VPN -ominaisuus, jonka avulla voidaan ohittaa syvä pakettivalvonta (DPI), joka on kätevä, jos’uudelleen Kiinassa tai muissa maissa, joissa on raskaita rajoituksia. NordVPN: llä on oma työkalu, nimeltään Obfuscated-palvelimet, jotka palvelevat samaa tarkoitusta.

Lopuksi, TorGuard väittää, että sillä ei ole virtuaalisia palvelimia - ratkaiseva kohta, jos et’t halua tietosi päätyvän maahan, jolla on täydet oikeudet tarkistaa se. NordVPN ei’t esittää tätä vaatimusta ja kieltäytyy pääsemästä TorGuard vs NordVPN -kierroksen tälle kierrokselle.

TorGuard vs NordVPN - kumpi on turvallisuuden lordi?

Päätelmämme on, että NordVPN on kapea voittaja. Paluu takaisin vuonna 2017, Comparitech tarkisti tärkeimmät VPN: t ja havaitsi, että sekä NordVPN: llä että TorGuardilla oli väliaikainen IP-liikenteen vuoto Macissa. Windowsin TorGuard-tuloksia ei ollut saatavana, mutta se osoitti jatkuvan käynnistyneen WebRTC-vuodon Macilla, mikä tarkoittaa, että jos vuoto laukaistaan, se jatkuu.

Toki, NordVPN: n ei ole vielä esitetä väitettä’t ei ole mitään virtuaalisia palvelimia. Mutta vaikka tätä kyseenalaistetaan, meidän on tunnustettava, että TorGuard oleskelee tällä hetkellä Yhdysvalloissa eikä aio muuttaa henkilökohtaisempaan sijaintiin, kun taas NordVPN on Panaman lainkäyttövallan alainen..

Nopeus ja suorituskyky

TorGuardilla on vankat 3000+ palvelinta (yksikään niistä ei ole virtuaalinen) yli 50 maassa, kun taas NordVPN: llä on enemmän 5000 + palvelinta yli 60 maassa. Mutta mikä niistä on punta-punta -voittaja TorGuard vs. NordVPN-ottelussa?

Kuten ehkä tiedät, nämä numerot eivät aina määritä nopeutta jokaisessa paikassa ja kaikissa olosuhteissa. Sinun tulisi testata ne itse nähdäksesi, saatko toivottavia tuloksia. Joka tapauksessa täällä’mitä saimme testin jälkeen Isossa-Britanniassa:

vääntömomentin nopeustesti

nordvpn nopeustesti

Numerot puhuvat puolestaan ​​- NordVPN: n ja TorGuardin välillä ei ole merkittävää eroa. Sellaisilla nopeuksilla olet kymmenessä prosentissa Internet-nopeudesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, todennäköisesti sekoittuen parlamentin jäsenten ja kuningatar kanssa. Joten sekä streaming että torrenting pitäisi olla hienosti.

TorGuard vs NordVPN - mikä on nopeuden ja suorituskyvyn mestari?

Tämä TorGuard vs. NordVPN -kierros päättyy tasapeliin, mutta muistutamme jälleen kerran, että teet itsellesi nopeustesti ennen kuin tuomitset meidät julkisesti. Ja jos tulokset ovat erilaisia ​​- muista jakaa ne alla olevassa kommenttiosassa.

Helppokäyttöisyys ja tuki

Helppokäyttöisyys

NordVPN-käyttökokemus

NordVPN on erittäin käyttäjäystävällinen - helppo ladata, asentaa ja käyttää. Kun napsautat “Pikayhteys” -painiketta, olet automaattisesti yhteydessä nopeimpaan käytettävissä olevaan palvelimeen. Luultavasti suurin osa käyttäjistä lopettaa tämän, vaikka niille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan suosikkipalvelimien luettelo, löytämään erikoispalvelimia torrentia varten tai etsimään muita asetuksia, on enemmän ominaisuuksia..

Windows- ja Mac-versiot ovat molemmat loistavia. Mobiiliversiot tarjoavat saman toiminnallisuuden, ja olimme iloisesti yllättyneitä päivitetystä iOS: stä, joka on muuttunut puutteellisesta palvelimesta suureksi! Lisäksi sinulla on myös Chromen ja Firefoxin selauslaajennukset, jotka toimivat kuten HTTP-välityspalvelimet.

Se mitä olemme menettäneet niin kauan, olivat mukautetut sovellukset reitittimelle ja Linuxille. Nyt meillä on vihdoin jälkimmäinen ja vaikka siitä puuttuu GUI, se on silti valtava päivitys manuaalisiin määrityksiin. Se ei’t tarkoittaa NordVPN: tä’t tukea reitittimiä, jos niitä on’Sillä ei ole sovellusta heille, mutta sinun on tarkistettava VPN’Sivustoon ohjeita.

TorGuard-käyttökokemus

Aloimme ongelmat heti, kun tulimme heidän verkkosivuilleen. Se näytti meille 5 erilaista tuotetta - Nimetön VPN, Nimetön välityspalvelin, Business VPN, Sähköposti, Reitittimet ja toimintakehotuspainike - “Hanki TorGuard nyt”. Osoittautuu, että tuntematon VPN on todellinen VPN’keskustellaan täällä uudelleen, mutta et näe tätä nimeä missään asennuksen jälkeen (jonka pystyimme tekemään ilman ongelmia).

Käyttäjän matka alkaa suoraviivaisella tavalla - valitset palvelimen sijainnin perusteella (manuaalinen suodatusmahdollisuus), ja sitten siitä tulee vähemmän suoraviivainen, kun valitset melko monia lisäasetuksia, kuten protokollaa, porttia / todennusta ja cipher. Kun näet kuinka NordVPN hallitsee ilman tätä, saatat ihmetellä, miksi TorGuard päätti, että jokapäiväinen käyttäjä haluaa siirtyä AES-256-GCM: stä AES-256-CBC: hen, kun molemmat ovat armeijan luokan salakirjoituksia.

torguard

Tilanne ei’t muutu paljon, kun muodostat yhteyden - näet sellaisia ​​asioita kuin Protokolla, Cipher, HMAC, PFS / TLS, jotka suurimman osan ajasta eivät’t muuta mitään puolestasi. Yhteysajalla voi olla merkitystä, jos Internet-hinta lasketaan tunneittain ja vasemmassa alakulmassa näkyy ladatun / ladatun datan todellinen määrä - se’s harmaalla mustalla, joten älä’t ole yllättynyt siitä, ettet tehnyt’t nähdä sitä ennen.

Toinen asia, jonka havaitsimme häiritsevänä TorGuardin suhteen, oli se, että et voi selata palvelimia ollessasi yhteydessä - joudut ensin katkaisemaan yhteyden ja valitsemaan toisen. Joten tämä tarkoittaa sinua’uudelleen joko offline-tilassa tuona aikana tai alttiina mahdollisille verkkohyökkäyksille ja 14 uteliaille silmille.

Tuki

Live-chat-tuki

Suurin osa NordVPN-käyttäjistä suostuisi siihen’saat yhden parhaimmista 24/7-live-chat-tukipalveluista. Me’Olemme kokeilleet sitä itse kuvitteellisilla ongelmilla ja saaneet erittäin positiivisen kokemuksen - kaikki vastaukset olivat yksityiskohtaisia ​​ja selkeitä. Jos ongelma vaati lisää tutkimusta, he saivat meidät takaisin kohtuullisessa ajassa.

TorGuardilla on myös 24/7-livekeskustelu, joka on välttämätön huipputason VPN: lle. Kokeemme on myös osoittanut heidän nopean reaktioajan, selkeät vastaukset ja kohtelias asenne. Siksi TorGuard vs NordVPN-ottelussa ei ole selvää voittajaa täällä.

Muun tyyppinen tuki

Koska TorGuard todennäköisesti ymmärtää heidän asiakasohjelmistonsa ole kaikkein käyttäjäystävällisimpiä, heidän verkkosivustonsa’Otsikon mukana tulee ‘Päästä alkuun’ -vaihtoehto, jossa opit tuntemattoman VPN-version minkä tahansa version käytön avainkysymyksistä - Windows, Mac, Android, iOS tai Chrome / Firefox-laajennus. Kummallista kyllä, se osa on viimeinen heidän alatunnelmassaan, mikä saa aikaan tunteen kuin laittaisit kenkäsi ja tarttuisit sitten suksiin. NordVPN: n verkkosivusto ja asiakasohjelmisto ovat intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä, joten se ei toiminut’t häiritse meitä, että heidän “Päästä alkuun” -osa ei ole edes Ohjesivun yläreunassa.

Loput TorGuardista’s Tukivaihtoehdot ovat alatunnisteessa, alkaen tarjouksesta lähettää lippu - jotain, jota NordVPN on hankalasti poistanut Ohje-osasta ja laittanut sen alatunnisteeseen’s “Ota meihin yhteyttä”. Lähetä lippu arvostetaan kokeneille käyttäjille, jotka tietävät ongelman he’Juuri kokenut ei ratkea muutamassa minuutissa ja vaatii joitain näyttökuvia, ellei niitä ole liitetty lokiin. Vaikka heidän 24 tunnin vastausaika kuulostaa hyvältä, meitä yllättyi entistä nopeammasta vastausprosentista lumelääkeongelmaamme.

Tämän jälkeen tulee TorGuard’s Asennusoppaat - on olemassa monia erilaisia ​​versioita, joilla on erilaiset vaatimukset. Onneksi jokainen tuntematon VPN-asennusohje on asetettu selkeästi hyödyllisinä kuvakaappauksina. Valitettavasti välityspalvelinta ja staattista DNS-opetusohjelmaa ei ole siellä - näet kaksi taulukkoa, joissa mitään ei tarvitse napsauttaa.

TorGuard’s Tietokanta on melko samanlainen kuin NordVPN’Ohjesivu, mutta pidimme jälkimmäisestä paljon paremmin. Se alkaa hakupalkilla ja ei’t hukuttaa käyttäjän useilla linkeillä ja vaihtoehdoilla. Ja jopa kun molemmat sivustot esittävät TOP 5 -kysymyksiä, NordVPN’Esitys on parempi kokonaisuudesta johtuen.

TorGuardilla on myös aktiivinen foorumi, jossa käyttäjät lähettävät erityisiä kysymyksiä ja ominaisuusehdotuksia. Ensimmäinen 57 sivusta kattoi kysymykset kolmelta viimeiseltä viikolta. Suurimpaan osaan heistä oli monta vastausta, ja vastauksen saaminen tuntuu vievän vähemmän kuin päivä, jos kysymyksesi on muotoiltu hyvin. NordVPN: llä ei ole foorumia, mutta se’Epävarma, tarvitsevatko käyttäjät sitä, koska live chat -tuki toimii niin hyvin.

TorGuardilla on myös usein kysytyt kysymykset, mutta kun kysymysten määrä on yli 10 eikä niitä ole luokiteltu, se todennäköisesti menettää houkuttelevuutensa live-chattiin verrattuna. Siksi emme tehneet’itke, kun emme voineet’t löytää NordVPN: n UKK muutamasta ensimmäisestä yrityksestä - osoittautuu’ei myöskään Ohje-osiossa.

Lopuksi, TorGuardilla on maksuton numero, jota NordVPN ei tee’t on. Mutta tällä hetkellä puhelinlinja toimii vain Yhdysvalloissa, joten se’Ei paljon hyötyä kilpailijaan nähden tässä TorGuard vs. NordVPN-taistelussa - siellä ei todennäköisesti ole’t monissa tapauksissa, kun tarvitset VPN: n eikä mitään mobiili- tai Wi-Fi-Internetiä ympärilläsi.

TorGuard vs NordVPN - mikä on helppokäyttöisyyden ja tuen mestari?

NordVPN on selkeä helppokäyttöisyysmestari. Heidän verkkosivustonsa ja ohjelmistonsa suunnittelu on huippuluokkaa verrattuna TorGuardiin, joka näyttää juuttuneen jossain 2000-luvulla, kun VPN: n käyttö oli vain teknistä osaavaa..

NordVPN: n avulla protokollan muuttaminen UDP: stä TCP: ksi on mahdollista vasta, kun Lisäasetukset-valikko on avattu TorGuardissa’s yksi ensimmäisistä asioista, jotka voit asettaa ennen yhteyden muodostamista. Ja vaikka NordVPN ei ehkä tarjoa niin paljon vaihtoehtoja kokeneille käyttäjille, se’Se on silti parempi valinta helppokäyttöisyyden suhteen TorGuardiin verrattuna.

TorGuard puolestaan ​​on vähemmän selkeä, mutta silti tukimestari. Vaikka molemmilla VPN: llä on suuri live-chat-tuki, TorGuard tarjoaa Yhdysvalloissa ilmaisia ​​puheluita - ominaisuudesta, josta NordVPN puuttuu. Voimme rangaista TorGuardia kömpelöstä tietokannasta ja UKK: sta, mutta suurin osa käyttäjistä ei tarkista niitä muutenkin.

Joten lopulta julistamme, että TorGuard vs. NordVPN -kierros päättyy ilman helppokäyttöisyyden ja tuen mestaria. Toistamme varmasti tämän taistelun tulevaisuudessa, joten pysy kuulolla!

Netflix, BBC iPlayer, Kodi ja muut suoratoistovaihtoehdot

NordVPN on tällä hetkellä Netflixin VPN Nr 1, mutta TorGuard on myös Top 5: ssä. NordVPN: llä ei ole koskaan ollut vakavia ongelmia Netflixin suoratoistossa. Lisäksi se toimii hyvin BBC iPlayerin, Hulun, Amazon Primen ja muiden suoratoistopalveluiden kanssa. Molemmat VPN-verkot tarjoavat (lisähintaan) omistettuja IP-osoitteita suoratoistoa varten, jota ei todennäköisesti estä. TorGuardin käytön surullinen osa on, että joudut maksamaan ylimääräistä 7,99 dollaria / kuukausi omistetusta IP: stä siirtyäksesi estettystä erittäin epätodennäköiseen estoon, kun taas 5,83 dollaria / kuukausi maksaminen NordVPN: lle on valinnainen.

Kodin osalta myös NordVPN sattuu olemaan kärjessä. Se’s, joka on yhteensopiva Kodi-laitteiden kanssa, tarjoaa huippuluokan tietoturvan, nopeuden ja anti-geosuojauksen. Mitä TorGuardiin tulee, se sattuu olemaan vain yhden askeleen jälkeen, pääasiassa sen Yhdysvaltojen lainkäyttövallan vuoksi.

TorGuard vs NordVPN - mikä on suoratoiston kuningas?

Vaikka molemmat VPN-verkot tarjoavat upeita suoratoistovaihtoehtoja, se’on helppo kruunata NordVPN todelliseksi kuninkaaksi, koska TorGuard vaatii omistettuja IP-osoitteita ja vaatii maksamaan lisämaksua tästä ominaisuudesta. Saatuaan tietää tästä, monet fanit luopuivat idolistaan ​​ja vaihtoivat salaa puolin muun TorGuard vs. NordVPN-ottelun.

Torrenting ja P2P

Molemmat VPN: t ovat upeita torrentia varten. Itse asiassa ne ovat 3 suosituinta VPN-verkkoa torrentia varten.

Toimenpide, jonka NordVPN on toteuttanut palvelimen valinnan tehostamiseksi, on erikoistuminen. Yksi esimerkki on heidän päätös tarjota P2P- ja torrent-palvelimia sen sijaan, että sallittaisiin se jokaiselle palvelimelle - tämä tarkoittaa vielä parempaa nopeutta käyttäjälle.

Kun TorGuard ei’t tarjoavat P2P-erityisiä palvelimia, nopeus ja turvallisuus ovat edelleen riittävän hyvät. Lisäksi, jos tarvitset vain torrentia, voit ottaa TorGuardin’s Anonyymi välityspalvelin - halvempi vaihtoehto, joka riittää tiedostojen jakamiseen. Meidän on jälleen korostettava, että TorGuard on rekisteröity Yhdysvalloissa ja että sillä on myös ollut ongelmia Gmailin käyttämisellä heidän postipalvelukseensa, mutta se’Se ei ole asia, josta sinun pitäisi huolehtia liikaa.

TorGuard vs NordVPN - kumpi on Torrentingin kapteeni?

Papukaija laskeutuu NordVPN: lle’olkapää - se’s merkki! Miehistö hurraa, kun TorGuard katoaa hiljaa joukosta. Mutta hän’S ei ole vihainen eikä surullinen. Hän hymyilee, koska tietää, että hän löytää helposti uuden aluksen komennolle.

Kiina ja muut rajoitetut maat

Kiina ja Venäjä ovat kaksi maata, joissa VPN: n käyttäminen, jota hallitus ei ole hyväksynyt, voi antaa sinulle sakkoja, joiden arvo on yli kaksi. Joten oikean valitseminen on ratkaisevan tärkeää, koska tietysti mikään parhaista VPN-verkoista ei ole sallittujen luetteloissa.

TorGuardissa on Stealth VPN -ominaisuus, joka antaa mahdollisuuden ohittaa syvät pakettivalvonnat (DPI), mikä auttaa, jos’uudelleen Kiinassa. Sen pitäisi riittää, jos sinä’matkustat uudelleen tai oleskelet siellä pitkään.

NordVPN: llä on oma ominaisuus nimeltään häiriintyneet palvelimet, jotka käyttävät myös muokattua OpenVPN-versiota DPI: n välttämiseksi. Se toimii Windowsissa, Macissa ja Androidissa, mutta tällä hetkellä puuttuu iOS-tuki. Lisäsalausominaisuudet, kuten Double VPN tai Tor over VPN, tekevät NordVPN: stä todennäköisesti parhaan valinnan tapauksissa, joissa tarvitset parasta mahdollista tietoturvaa päästäksesi tai toimittamaan jotakin vakavasti arkaluonteista sisältöä Kiinassa (tai muissa rajoitetuissa maissa, kuten Venäjä) , Turkki, Iran tai Intia).

TorGuard vs NordVPN - mikä on Kiinan keisari?

Jos TorGuard vs. NordVPN-ottelu tapahtui Kiinassa iOS-sääntöjen mukaisesti, TorGuard todennäköisesti lyöisi hullua NordVPN: stä. Mutta jos se’Näin ei ole - sinun pitäisi mennä NordVPN: n päälle - se on todellinen Kiinan keisari, joka näyttää vangittaneen valtaistuimen lopun ajan. Eläköön keisari! Wansui, wansui, wansui!

hinnoittelu

Äskettäin NordVPN on pudonnut heidän erityisen 3yr -suunnitelmansa hintaan 2,75 dollaria / kk ja vaihtanut sen 2yr: n hintaan 3,99 dollaria kuukaudessa, jota pidetään edelleen varastavana. Mutta se’Sitä ei ole helppo hankkia, koska se on saatavana vain erityistilaisuuksissa tai tytäryhtiöiden kautta.

Siksi sinun kannattaa miettiä näitä kolmea suunnitelmaa riippuen halua sitoutua pitkäaikaisesti:

  • 11,95 dollaria / kuukausi (1 kuukauden suunnitelma)
  • 9,00 dollaria / kuukausi (6 kuukauden suunnitelma, säästät 24% tai 35 dollaria / vuosi)
  • 6,99 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma, säästät 41% tai 60 dollaria / vuosi)

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja voit maksaa heille erilaisilla luottokorteilla, salaustekniikoilla ja muilla tavoilla, kuten PayPal, AliPay tai WebMoney. Tilisi toimii kuudessa eri laitteessa samanaikaisesti, minkä pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi henkilökohtaisia ​​tarpeitasi varten.

Vaikka tämä kaikki kuulostaa hienolta, NordVPN ei’t mainostaa ilmaisia ​​kokeiluversioita, joissa et halua’t tarvitse maksaa ensin. Onneksi yksi on saatavana osoitteesta free.nordvpn.com - kaikki mitä tarvitset 7 päivän täysversion kokeiluversion saamiseksi, on sähköpostiosoite.

TorGuardista puhuttaessa se tarjoaa 4 suunnitelmaa:

NordVPN vs TorGuard

Kuten kuvakaappauksesta näet, he eivät vain pidä lisäasetuksista sovelluksessaan, vaan myös siitä, että mahdolliset asiakkaat tekevät matematiikan ja näkevät, mitä he voivat säästää kuukaudessa dollareina tai prosenteina. Joten esittelemme suunnitelmat sinulle samalla tavalla kuin NordVPN’s parempi vertailu:

  • 9,99 dollaria / kuukausi (yhden kuukauden suunnitelma)
  • 6,66 dollaria / kuukausi (3 kuukauden suunnitelma, säästät 33% tai 39,92 dollaria / vuosi)
  • 4,99 dollaria / kuukausi (6 kuukauden suunnitelma, säästät 50% tai 59,90 dollaria / vuosi)
  • 4,99 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma, säästät 50% tai 59,90 dollaria / vuosi)

Kuten näemme tästä omituisesta hinnoittelupolitiikasta, on olemassa 3 suunnitelmaa, kun säästät saman määrän kuuden kuukauden ja vuosisuunnitelman avulla. Tässä tapauksessa käytännössä ei ole mitään syytä valita jälkimmäistä ja riski maksaa sellaisesta, jota et enää käytä. TorGuard itse korostaa 3 kuukauden versiota, kun taas NordVPN korostaa 1 vuoden suunnitelmaa suosituimpana. Ja vaikka TorGuard tarjoaa viisi samanaikaista laitetta verrattuna NordVPN: iin 6, sen pitäisi silti kattaa useimpien käyttäjien tarpeet.

Surullinen osa on se, että TorGuard kiirehtii sinua päättämään - riippumatta siitä mitä Anonyymi VPN -suunnitelmasi valitset, sinulla on vain 7 päivän rahat takaisin -takuu. Hyvä puoli on, että TorGuard tarjoaa jopa enemmän maksuvaihtoehtoja kuin NordVPN - luottokorttien, PayPalin, salaustekniikan valuuttojen, maksuseinien ja CoinPayments -sovellusten lisäksi voit käyttää Paygardenin lahjakorttia monilta brändeiltä, ​​kuten Starbucks tai Walmart.

TorGuard vs NordVPN - mikä on hinnoittelun viskount?

TorGuard on halvempi 2 dollarilla / kk, paitsi NordVPN: n erityinen 2-vuoden suunnitelma, johon saatat kompastua. Onko tämä ratkaiseva tekijä tässä TorGuard vs. NordVPN-kierroksessa? No, jos otat yhden vuoden, NordVPN maksaa 84 dollaria ja TorGuard olisi 60 dollaria, melkein 30% halvempaa. Yhdelle henkilölle, etenkin sellaiselle, joka ei ole määrittämässä VPN: ää yksin saavuttamaan mukautettuja protokollien ja salausten yhdistelmiä, NordVPN tarjoaa enemmän potkua dollarille, ja siksi se on nimeltään Viscount of Pricing.

NordVPN vs TorGuard -pelissä voittaja

Molemmat VPN: t täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja yksityisyysstandardit, ja molemmilla on tiukat kieltosäännöt, vaikka TorGuard on mainittu mahdollisena vastuuna johtuen Gmailin käytöstä sähköpostin tarjoajana. TorGuard on myös Yhdysvaltojen lainkäyttövallassa.

Molemmat VPN: t tarjoavat yhden parhaimmista nopeus- ja suorituskykyluokituksista, vaikka NordVPN: llä on enemmän palvelimia useammissa maissa. Tällä saattaa olla merkitystä, jos sinä’yhteyden muodostaminen kaukana lähimmästä palvelimesta. Joten, jos sinä’jumissa Cape Hornissa sen jälkeen kun olet osoittanut veneilytaitosi tyttöystävällesi’t kulje suunnitellusti, ja tuuli saa sinut niin kylmäksi, että tarvitset vain Netflixiä, TorGuardilla lähin vaihtoehto olisi São Paulo (Brasil), kun taas NordVPN voi tarjota sinulle sekä Chilen että Argentiinan palvelimia.

Kummallakin VPN: llä on suuri live-chat-tuki, mutta TorGuard tarjoaa myös mahdollisuuden soittaa maksuttomaan puhelinlinjaan, tosin vain Yhdysvalloissa..

Vaikka TorGuard’Asiakaspalvelu on ystävällistä, emme voi sanoa samaa heidän verkkosivuillaan’s ja asiakas’Suunnittelu. Vaikka NordVPN on mukava, selkeä ja helppo ymmärtää, TorGuard on vain musta ikkuna, jossa on joukko asetuksia, jotka saattavat torjua vähemmän kokeneita VPN-käyttäjiä.

Molemmat VPN: t ovat hyviä suoratoistoon, mutta saat kaiken hyödyn TorGuardista’Sinun on ostettava oma IP, joka maksaa ylimääräistä.

Torrentia ja P2P-jakamista varten valitsisimme NordVPN: n, vain koska heillä on tätä varten erikoispalvelimia (mikä on yleensä nopeuden plus).

Kiinaan otamme myös NordVPN: n, ellet sinä itse’uudelleen iOS-käyttäjä.

Hinnoittelussa TorGuard on 2 dollaria kuukaudessa halvempi kaikissa suunnitelmissa, mutta tämä on tärkeää vain isommille yrityksille, joissa 30%: n vuotuinen hintaero on tärkeä. Emme tehneet’kuten TorGuard antaa vain 7 päivän rahat takaisin -takuun verrattuna NordVPN: ään’s 30.

Lopuksi, jos olet uusi VPN-toimiala ja haluat helppokäyttöisen, turvallisen ja nopean palvelun, jolla on suuri asiakastuki - valitse NordVPN. Jos olet edistynyt käyttäjä, joka haluaa säätää asetuksia omien tarpeidensa mukaan ja / tai tarvitset hyvän iOS-version, TorGuard on valittu VPN. Joka tapauksessa olet tyytyväinen molempiin vaihtoehtoihin, koska ne ovat helposti kaikkien VPN-tarkistussivustojen TOP 5: ssä, ei vain meidän.

Jos et’t ole samaa mieltä kanssamme, voit sanoa niin alla olevassa kommenttiosassa!

Suositus lukee

TorGuard-arvostelu

NordVPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 34

map