Ace Review VPN

Όταν εξετάζετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο, η χρήση μιας υπηρεσίας εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) συνήθως θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή. Ένα VPN βοηθά να καλύπτει τις διευθύνσεις IP και να μιμείται τη διεύθυνση IP μιας άλλης τοποθεσίας. Σε αυτό το άρθρο, διεξάγουμε αναθεώρηση Ace VPN για να διαπιστώσουμε αν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.


Το Ace VPN προσφέρει ασφαλή κρυπτογράφηση μέσω Internet και Smart DNS με διακομιστές σε περίπου 50 διαφορετικές τοποθεσίες σε 26+ χώρες. Στην έρευνα για αυτή την αναθεώρηση Ace VPN, διαπιστώσαμε ότι οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν ένα διακόπτη kill για να σταματήσουν αυτόματα τις ανασφαλείς συνδέσεις. Το Ace VPN είναι συμβατό με πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως το OpenVPN, το Internet Protocol Security (IPSec), το Internet Key Exchange 2 (IKEv2), το Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP), το Point to Point Tunneling Protocol.

Στην ανασκόπηση του Ace VPN, διαπιστώσαμε ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέουν μόνο μία συσκευή τη φορά κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Ωστόσο, είναι συμβατό με πολλά λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Mac και Linux. Το Ace VPN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές κινητές συσκευές όπως iPad και iPhone. Η υπηρεσία επιτρέπει τη χειροκίνητη διαμόρφωση των δρομολογητών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέουν οποιαδήποτε συσκευή στο δρομολογητή και να παραμένουν προστατευμένοι.

Η τεχνική υποστήριξη ήταν αποτελεσματική και γρήγορη για να απαντήσει σε ερωτήματα για την αναθεώρηση αυτού του VPN Ace, παρόλο που δεν έχουν ζωντανή υποστήριξη. Ο οδηγός λήψης αναφέρεται σαφώς στη βάση γνώσεων. Εκεί θα βρείτε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Κάθε πλατφόρμα έχει υποτμήματα ειδικά για διαφορετικά πρωτόκολλα.

Ένα κοινό φαινόμενο με όλες τις πλατφόρμες είναι ότι θα πρέπει να κατεβάσετε επιπλέον αρχεία για να βοηθήσετε στην σωστή εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη. Έτσι, να είστε προετοιμασμένοι να βγάζετε τα χέρια σας βρώμικα με κάποια τεχνικά πράγματα.
Το Ace VPN προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής ανάλογα με το ποιο από αυτά είναι άνετα. Κάθε συνδρομή δίνει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και διακρίνεται εύκολα από το άλλο. Η δωρεάν συνδρομή είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε και να διεξάγετε τη δική σας αναθεώρηση Ace VPN και να δούμε μόνοι σας πόσο καλή είναι η υπηρεσία τους.

Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την αναθεώρηση Ace VPN στον παροχέα υπηρεσιών’τα χαρακτηριστικά του, τη χρηστικότητα, την τιμολόγηση και πολλά άλλα.

Είναι ασφαλές για χρήση το Ace VPN?

Χρησιμοποιούν διαφορετικά σύνθετα πρωτόκολλα ασφαλείας για να πραγματοποιήσουν τις υπηρεσίες τους. Η υπηρεσία τους υποστηρίζει και τα 128 και Κρυπτογράφηση 256-bit, καθιστώντας την ενημερωμένη και σύμφωνα με τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα.

Χρησιμοποιούν επίσης IKEv2 IPSEC VPN Servers με a Αλγόριθμος ψηφιακής υπογραφής 384-bit Elliptic Curve. Η ελλειπτική καμπύλη είναι βασικά ο ίδιος τύπος κρυπτογραφίας που χρησιμοποιείται από την αμερικανική κυβέρνηση για επικοινωνία κορυφαίας εκκαθάρισης. Ουσιαστικά, η ιδιωτική σας ζωή και η ανωνυμία σας στον δημόσιο ιστό είναι ασφαλείς.

Αλλά το Ace VPN είναι μια αμερικανική υπηρεσία VPN. Παραδόξως, ίσως σας ενδιαφέρει να το σημειώσετε Το Ace VPN διατηρεί τα αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων των χρηστών τους. Ενώ η λεπτή τους εκτύπωση λέει ότι δεν είναι’t κατάσκοπος στους χρήστες, θα μπορούσαν να σας αναφέρουν τεχνικά αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους για παράνομες δραστηριότητες, εάν τους ζητήσετε.

Μια πολιτική καταγραφής σχεδόν ξεπερνά το σκοπό της χρήσης μιας υπηρεσίας VPN, εάν μας ρωτήσετε. Ποιο είναι το σημείο της κρυπτογράφησης και της ασφάλειας σε απόλυτα μυστικό επίπεδο εάν ο πάροχος υπηρεσιών’τα αρχεία των χρηστών της μπορούν ακόμη να κληθούν από δικαστήριο; Εάν θέλετε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα θέλετε να εξετάσετε μια εναλλακτική λύση.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Ace VPN

 • Μετά την επιτυχή εγγραφή ενός λογαριασμού στον ιστότοπο Ace VPN, το επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε τον οδηγό εγκατάστασης, στην ενότητα Υποστήριξη>Βάση γνώσεων. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα πληροφοριών για κάθε λειτουργικό σύστημα.
 • Στην ενότητα αυτή θα δείτε τους οδηγούς εγκατάστασης που είναι οργανωμένοι σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευές. Για τα Windows, απαιτείται η λήψη ενός πελάτη στη συσκευή σας. Θα χρειαστεί επίσης να κατεβάσετε τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN.
 • Το επόμενο βήμα είναι η λήψη του αρχείου κωδικού πρόσβασης. Αυτό απαιτείται για να αποθηκεύσετε τον κωδικό σας και για την επακόλουθη αυτόματη σύνδεση όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Ace VPN.
 • Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης OpenVPN που έχετε λάβει, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και εκτελέστε το OpenVPN ως διαχειριστής.
 • Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Συνδεθείτε στο VPN.” Αυτή η διαδικασία εγκατάστασης είναι σχεδόν η ίδια σε άλλες πλατφόρμες.

Το μόνο πρόβλημα με το Ace VPN είναι η έλλειψη ενός εγγενούς πελάτη. Εκείνοι που δεν είναι’t εξοικειωμένοι με τα VPN συνολικά ή χρησιμοποιούνται σε μια εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και εγκατάστασης, το Ace VPN θα είναι πιο δύσκολο να εγκατασταθεί, κατά μέσο όρο.

Εφαρμογές & επεκτάσεις

Το Ace VPN είναι συμβατό με πλατφόρμες και συσκευές που θα κάλυπταν μια μακρά λίστα. Εκτός από τις επιτραπέζιες και κινητές πλατφόρμες όπως Windows, Μακ, Linux και Android, είναι συμβατό με συστήματα παιχνιδιών, Chromecast, Roku, Kindle Fire TV, Blu Ray τους παίκτες και τους δρομολογητές.

Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα για το Ace VPfN είναι αυτό υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης TOR, κάτι που δεν κάνουν πολλά VPN. Ο Κρεμμύδι Router, πιο συχνά αναφέρεται ως TOR, περιγράφεται στην ιστοσελίδα του ως λογισμικό που “σας προστατεύει ανεβάζοντας τις επικοινωνίες σας γύρω από ένα κατανεμημένο δίκτυο ρελέ που διαχειρίζονται εθελοντές σε όλο τον κόσμο.” Το πρόγραμμα περιήγησης είναι από μόνο του ένα ιδιωτικό και ασφαλές δίκτυο, οπότε η προσθήκη ενός VPN κατά τη χρήση του TOR σας δίνει διπλή ασπίδα.

Ταχύτητα & εκτέλεση

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN θα επηρεάσει την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Δοκιμάσαμε το Ace VPN με το speedtest.net, πρώτα χωρίς το VPN, και στη συνέχεια με το VPN. Ο χρόνος καθυστέρησης αυξήθηκε αρκετά δραματικά (σχεδόν 90 τοις εκατό!) Μετά τη σύνδεση με το Ace VPN αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς διακομιστές για να δείτε ποια θα είναι η ταχύτερη.

Ο χρόνος φόρτωσης και λήψης μειώθηκε επίσης λίγο. Εκτός από αυτό, σημειώνεται ότι ορισμένοι χρήστες του Mac OS έχουν προβλήματα με τη χρήση του πελάτη.

Μπορεί το Ace VPN να χρησιμοποιηθεί στην Κίνα?

Με τα ενημερωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, το Ace VPN θα πρέπει να είναι λειτουργικό στην Κίνα για να αποκλείσει και να αποκτήσει πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους.

Με διακομιστές στο Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα, θα πρέπει να είστε σε θέση να έχετε σταθερή σύνδεση, αν και με βάση τις δοκιμές, η ταχύτητα είναι ένα άλλο θέμα.

Επειδή όμως το VPN βασίζεται στις Η.Π.Α. και καταγράφει κάποια δραστηριότητα, ίσως να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN στην Κίνα, δεδομένου ότι υπόκειται στη δικαιοδοσία της NSA.

Ace VPN για Netflix και Torrenting

Μερικά από τα Ace VPN’οι Αμερικανοί διακομιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν επιτυχή ροή του Netflix. Αλλά αν οι διακομιστές δεν βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία σας, μπορεί να επηρεάσει πραγματικά την ταχύτητα ροής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάστηκε η λειτουργία Smart DNS. Η λειτουργία Smart DNS που παρέχεται από την υπηρεσία αυτή σας βοηθά να μεταφέρετε το Netflix με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κρυπτογράφηση σε αυτή τη διαδικασία για να διατηρηθεί η ανωνυμία σας.

Το Torrenting δεν είναι παράνομο, είναι παράνομη η παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την κοινή χρήση αρχείων. Μπορείτε να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία από το δίχτυ χωρίς να ενοχλούντε για μειωμένη ποιότητα.

Το Ace VPN επιτρέπει Peer 2 Peer (P2P) και δραστηριότητες torrenting, εκτός από τους διακομιστές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ισχυρίζονται ότι “πάρα πολύ κακοποίηση” και αυτό το δραστικό βήμα έπρεπε να ληφθεί “αποφύγετε ταλαιπωρία σε άλλους χρήστες και αποτρέψτε περαιτέρω ζημιές.”

Τιμολόγηση

Το Ace VPN έχει δύο σχέδια, τα οποία είναι το Premium και Ultimate σχέδιο. Οι τιμές ανά μήνα ποικίλλουν ανάλογα με το μήκος συνδρομής σας. Και τα δύο σχέδια προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.
Το κόστος του σχεδίου Premium:

 • $ 3.89 μηνιαίως σε ένα τριετές πρόγραμμα
  Προσφέρει πρόσβαση σε διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και είκοσι άλλες τοποθεσίες. Αυτό το σχέδιο προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και εναλλαγή. Αλλά δεν θα είστε σε θέση να torrent για αυτό το σχέδιο.
 • Το τελικό σχέδιο κοστίζει:
  11,67 δολάρια το μήνα για ένα τριετές σχέδιο.
  Προσφέρει διακομιστές σε 25 χώρες. Προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και το torrenting / P2P επιτρέπεται σε αυτό το σχέδιο.
 • Το Ace VPN έχει, εκτός από αυτά τα δύο σχέδια, ένα άλλο εντελώς δωρεάν σχέδιο. Ως δημοσιογράφος / blogger / influencer, μπορείτε να ζητήσετε μια πρόσκληση για να δοκιμάσετε δωρεάν το Ace VPN. Υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για να τηρήσετε αυτή την δωρεάν υπηρεσία.

Υποστήριξη πελατών

Το Ace VPN έχει έναν περιορισμένο αριθμό τρόπων με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να φτάσουν στην ομάδα υποστήριξης. Υπάρχει ένα φόρουμ στον ιστότοπο όπου συζητούνται θέματα, όπου μπορεί να βρείτε τη λύση στο θέμα σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ευτυχώς, η απάντηση είναι πολύ γρήγορη και το τμήμα FAQ είναι πολύ λεπτομερές, επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία.

Συμπέρασμα της επανεξέτασης VPN Ace

Το Ace VPN προσφέρει κρυπτογράφηση που είναι αρκετά καλή ώστε να εμπιστεύονται οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ. Ωστόσο, η έδρα σας στις ΗΠΑ σημαίνει ότι οι πληροφορίες περιήγησής σας θα μπορούσαν να καταλήξουν σε λάθος χέρια.

Παρόλο που μπορείτε να κάνετε torrent (με πιο ακριβό σχέδιο, και όχι σε διακομιστές ΗΠΑ ή Ηνωμένου Βασιλείου) και η πρόσβαση στο Netflix είναι δυνατή, οι ταχύτητες είναι αρκετά μέτριες.

Η εγκατάσταση είναι πιο δύσκολη από το μέσο VPN και αυτό θα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για τους λιγότερους χρήστες techie. Από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει πολλές διαφορετικές συσκευές και είναι διαθέσιμος ένας διακόπτης σκοτώματος.
Η υποστήριξη πελατών, αν και περιορισμένη, είναι ταχεία και επαγγελματική. Αλλά η τιμολόγησή τους τείνει να είναι λίγο υψηλότερη για μικρές διαδρομές.

Αν εσύ’Θα ήθελα να πάρετε μια ευκαιρία με το Ace VPN για streaming και torrenting, πηγαίνετε για αυτό. Εάν όχι, αυτό’είναι καλύτερα να συνεχίσετε να ψάχνετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 70 =