Επισκόπηση του Bitdefender VPN


ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδρύθηκε στη Ρουμανία το 2001, η Bitdefender είναι μια άκρως αξιόπιστη εταιρία λογισμικού ασφάλειας στο διαδίκτυο με πολλά στερεά προϊόντα στην γκάμα τους. Προηγουμένως, ο κύριος στόχος τους ήταν να τοποθετούνται αποκλειστικά σε πακέτα ασφάλειας διαδικτύου. Αλλά τώρα έχουν κάνει ένα βήμα σε νέα περιοχή με την εισαγωγή του Bitdefender VPN.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitdefender Premium VPN χωρίς να αγοράσετε μια λύση ασφάλειας Bitdefender όπως η Bitdefender Total Security. Αλλά, αν σχεδιάζετε να αγοράζετε λογισμικό ασφάλειας στο Διαδίκτυο, μπορείτε ούτως ή άλλως’δεν πάει στραβά με αυτό το συγκεκριμένο πακέτο.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα του Bitdefender Total Security είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση του VPN. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε μια αίσθηση για την υπηρεσία πριν από τη συμμετοχή σας με περισσότερα από τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

Η ακόλουθη αναθεώρηση θα εμβαθύνει σε αυτά ακριβώς που μπορείτε να περιμένετε προτού προχωρήσετε και αγοράσετε το Bitdefender VPN.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται το Bitdefender VPN?

Το Bitdefender VPN χρησιμοποιεί τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • L2TP / IPsec
 • IKEv2
 • OpenVPN
 • Hotspot Ασπίδα’s Καταπέλτης Ύδρα
 • Κρυπτογράφηση AES-256 bit

Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση IP θα αποκαλυφθεί και τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν μακριά από όλους τους πιθανούς hackers.

Το Bitdefender VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής?

Το τμήμα Συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα τους δηλώνει ότι τα αρχεία καταγραφής δεν είναι διαθέσιμα’t αποθηκευθεί και ότι η διεύθυνση IP και τα προσωπικά σας στοιχεία κέρδισαν’t να μοιραστείτε με τρίτους:

“…με το Bitdefender VPN το απόρρητό σας είναι 100% ασφαλές. Κανείς (διαφημιστικά πρακτορεία, ISP’s, ασφαλιστικές εταιρείες κ.λπ.) θα έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά σας αρχεία καταγραφής.”

Ως εκ τούτου, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα από οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσάς.

Ταχύτητα και απόδοση

Δεδομένου ότι το Bitdefender VPN είναι σχετικά νέο στην αγορά, είναι μάλλον περιορισμένο όσον αφορά τον αριθμό των διακομιστών που είναι σε θέση να παρέχει. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο, μπορεί να αντιμετωπίσετε αργή ταχύτητα σύνδεσης όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι οι ταχύτητες διαδικτύου μπορεί να μειωθούν καθώς μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι συνδεδεμένοι στον ίδιο διακομιστή ταυτόχρονα.

Παρ 'όλα αυτά, δεν θα ήταν’δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η Bitdefender αυξάνει σταδιακά τον αριθμό των εξυπηρετητών που είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία της. Εάν η ταχύτητα σύνδεσης και η επιλογή διακομιστών είναι υψηλή στη λίστα προτεραιότητας, υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές όπως το NordVPN. Αυτό προσφέρει ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών για μια συγκρίσιμη μηνιαία αμοιβή.

Ευκολία χρήσης και υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Όταν πρόκειται για τη χρήση του Bitdefender VPN, εσείς’θα διαπιστώσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις βασικές πλατφόρμες:

 • Windows
 • macOS
 • Android
 • iOS

Ωστόσο, παρόλο που το Bitdefender VPN χρησιμοποιεί το OpenVPN, εσείς’θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε δευτερεύουσες πλατφόρμες, όπως σε δρομολογητή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το εγκαταστήσετε ξεχωριστά σε όλες τις συσκευές σας, κάτι που ίσως δεν είναι κατάλληλο για μερικούς.

Κάθε μία από τις εφαρμογές είναι εύκολη στην πλοήγηση και έχει ένα σύγχρονο θέμα που είναι απλό στην ανάγνωση. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα είτε ξεχωριστά είτε αυτόματα προστιθέμενο με το πακέτο Bitdefender. Έτσι, εάν αγοράσετε το Bitdefender Total Security για παράδειγμα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση του VPN καθώς αυτό θα εγκατασταθεί ως πρότυπο.

Εναλλακτικά, έχετε την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium, η οποία μπορεί επίσης να αποκτηθεί μέσω του πακέτου ασφαλείας. Αυτό θα συζητηθεί λεπτομερέστερα στη συνέχεια.

Bitdefender VPN για Netflix

Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε μια χώρα που είναι περιορισμένη όσον αφορά το περιεχόμενο που διατίθεται μέσω υπηρεσιών συνεχούς ροής, όπως το Netflix. Έτσι, έχει γίνει όλο και πιο κοινό για κάποιον να κάνει χρήση ενός VPN προκειμένου να παρακάμψει τυχόν πρακτικές γεωπεριβάλλοντος.

Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι υπηρεσίες VPN τη δυνατότητα να ξεφύγουν από το Netflix’s. Από την εμπειρία μας, το Bitdefender VPN δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαπιστώσαμε ότι οποιαδήποτε απόπειρα παρακάμψεως του Netflix’ο γεωγραφικός περιορισμός του χρήστη ήταν ανεπιτυχής.

Bitdefender VPN για torrenting

Καθώς το Bitdefender VPN χρησιμοποιεί σταθερά πρωτόκολλα VPN και προσφέρει αξιοπρεπείς μεθόδους κρυπτογράφησης, είναι πολύ πιθανό να είναι ασφαλές για χρήση όταν το torrenting.

Το γεγονός ότι δεν είναι’t μοιράζεστε τη διεύθυνση IP ή οποιαδήποτε αρχεία καταγραφής με τρίτα μέρη είναι επίσης πολύ καθησυχαστική.

Είναι το Bitdefender VPN καλό για χρήστες στην Κίνα?

Ενώ η εταιρεία δηλώνει ότι μπορείτε να έχετε πλήρη απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο ανεξάρτητα από το αν εσείς’σε μια χώρα που ασκεί λογοκρισία στο Διαδίκτυο, αποφάσισαν να την κάνουν διαθέσιμη για χρήση στην Κίνα:

Θέλουμε να προσφέρουμε την υπηρεσία VPN για όλους, αλλά δυστυχώς σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση μιας τέτοιας υπηρεσίας. Για την προστασία σας, εμείς’ve περιορισμένη συνδεσιμότητα σε αυτές τις χώρες:

1. Κίνα: Η χρήση ενός VPN είναι παράνομη στην Κίνα. Οι πάροχοι VPN μπορούν ακόμα να λειτουργούν αν αποκτήσουν άδεια από την κυβέρνηση, αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις που πρέπει να συμφωνήσουν απλά να νικήσουν ολόκληρο τον σκοπό.

Στην πραγματικότητα, αναφέρονται 7 άλλες χώρες όπου η υπηρεσία VPN δεν είναι’t, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Ιράν, των ΗΑΕ, της Τουρκίας, του Ομάν και του Ιράκ.

Υποστήριξη

Το Bitdefender διαθέτει τις ακόλουθες επιλογές υποστήριξης:

 • ζωντανή συζήτηση
 • τηλέφωνο
 • εισιτήριο υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Συχνές ερωτήσεις
 • δικαστήριο

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι οικιακοί όσο και οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να περιμένουν να βρουν τις απαντήσεις που αναζητούν - με την ευγένεια του αφοσιωμένου τεχνικού προσωπικού τους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή στο ερώτημά σας. Αλλά, αναφέρουν ότι οι έμπειροι τεχνικοί τους είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο.

Τι’περισσότερα, εσύ’Θα διαπιστώσετε επίσης ότι υπάρχουν πλήθος ειδικών οδηγών ρύθμισης για διάφορες πλατφόρμες. Αυτό εξασφαλίζει ότι εσείς’θα ξέρουμε ακριβώς πώς θα γίνει η εκτέλεση του VPN ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που εκτελεί η συσκευή σας.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στην κριτική μας, εσείς’θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα προϊόν ασφαλείας Bitdefender για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Bitdefender VPN. Έτσι, το κόστος του VPN εξαρτάται από το ποιά από τα πακέτα ασφαλείας τους στο διαδίκτυο αποφασίζετε να επιλέγετε, καθώς και από τον αριθμό των συσκευών που θέλετε να προστατεύσετε.

 • Ετήσιο Premium VPN: 39,99 δολάρια ή 3,33 δολάρια το μήνα
 • Μηνιαίο VPN Premium: 6,99 δολάρια το μήνα.

Ενώ η συνολική εμπειρία μας στο Bitdefender ήταν γενικά θετική όσον αφορά την αξιοπιστία και την ταχύτητα, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitdefender VPN μόνο σε μία ταυτόχρονη σύνδεση. Αυτό είναι κάπως απογοητευτικό, δεδομένου ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα VPN σε ένα παρόμοιο σημείο τιμών και να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές συσκευές ανά πάσα στιγμή.

Για βασικούς χρήστες, εσείς’θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση του Bitdefender VPN. Αυτό παρέχεται ως στάνταρ με το πακέτο Bitdefender Total Security. Παρόλο που, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN, υπάρχουν περιορισμοί που σας προσελκύουν να αναβαθμίσετε την υπηρεσία υψηλής τεχνολογίας. Αυτό περιλαμβάνει ημερήσιο όριο 200MB και δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής ποικιλίας διαφορετικών διακομιστών.

Συμπέρασμα

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το κόστος του Bitdefender VPN είναι σχετικά υψηλό δεδομένου ότι είναι μόνο στα αρχικά του στάδια. Αυτό είναι σαφές για να δούμε δεδομένου του περιορισμένου αριθμού των διακομιστών που έχουν σήμερα, καθώς και την περιστασιακά αργή ταχύτητα των διακομιστών τους.

Εκτός από αυτό, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αγοράσετε ένα πακέτο ασφαλείας Bitdefender για να αναβαθμίσετε την υπηρεσία Premium VPN. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να το υπολογίσετε στον προϋπολογισμό σας.

Για ένα παρόμοιο κόστος, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα πιο εδραιωμένο VPN πάροχο που παρέχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών και έχει ανώτερες ταχύτητες διακομιστή. Έτσι, αξίζει να ψωνίσετε για να βρείτε το VPN που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7