Αναθεώρηση CrypticVPN

Το ρητό ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους με χρήματα δεν ήταν ποτέ αλήθεια! Ενώ το CrypticVPN μπορεί να είναι ένα από τα φθηνότερα VPN στην αγορά αυτή τη στιγμή, δεν ανταποκρίνεται στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή.


Το CrypticVPN ανταποκρίνεται στο όνομά του, τουλάχιστον υπό την έννοια ότι είναι εξαιρετικά κρυφά για την υπηρεσία τους και’είναι πολύ δύσκολο να διαπιστώσετε πολλά από τα γεγονότα γι 'αυτό.

Για να κάνει μια μακρά ιστορία σύντομη, CrypticVPN συγκρατείται από πολλά διαφορετικά πράγματα. Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι ανήκει σε εταιρεία εγγεγραμμένη στις Η.Π.Α. είτε για το γεγονός ότι δεν έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων, το CrypticVPN σίγουρα δεν φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή για κάθε χρήστη που είναι σοβαρός για την ιδιωτική του ζωή. Τα πράγματα δεν υποφέρουν καλά για το CrypticVPN και σε άλλα τμήματα.

Πώς δικαιολογεί το CrypticVPN όλα αυτά; Χρεώνοντας μια ασυνήθιστα χαμηλή τιμή για την υπηρεσία της.

Αλλά το CrypticVPN αξίζει τον κόπο σε αυτή την τιμή; Αφήνω’ξεκινήστε και ρίξτε μια ματιά, ξεκινώντας από την ασφάλειά της.

Είναι ασφαλής η χρήση του CrypticVPN?

Αφήνω’ξεκινήστε με τα πρωτόκολλα ή την έλλειψή τους. Το μόνο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείτε όταν χρησιμοποιείτε το CrypticVPN είναι το OpenVPN. Ενώ το OpenVPN είναι ένα πολύ καλό πρωτόκολλο που έχει κρυπτογράφηση 2048-bit, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα για να έχετε μόνο ένα πρωτόκολλο στο VPN σας.

Για το ένα, το να μην έχει κανένας πρωτόκολλο εκτός του OpenVPN ουσιαστικά εγγυάται το γεγονός ότι το CrypticVPN δεν θα λειτουργήσει στην Κίνα. Επιπλέον, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή OpenVPN iOS αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το CrypticVPN στο iPhone σας.

Τα πράγματα δεν γίνονται πολύ καλύτερα. Δεν υπάρχει επίσης διακόπτης σκοτώματος, που σημαίνει ότι θα είστε στο έλεος του Cryptic’για να μην αποσυνδεθεί ξαφνικά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρήκαμε πέντε από τους δεκατέσσερις εξυπηρετητές τους για να είναι κάτω στην πρώτη μας επίσκεψη, είναι ένα ασφαλές στοίχημα να πούμε ότι θα αντιμετωπίζετε πολλές διακοπές όταν συνδέεστε με το Cryptic.

Η CrypticVPN καταγράφει τα δεδομένα σας?

Παρόλο που το CrypticVPN ισχυρίζεται ότι έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής, μια εξέταση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποκαλύπτει ότι μπορούν να καταγράφουν δεδομένα χρήστη σε περίπτωση “ύποπτη δραστηριότητα.” Η ύποπτη δραστηριότητα είναι ένας τόσο ευρύς όρος που η εταιρεία μπορεί να καταγράψει τα δεδομένα σας οπουδήποτε επιθυμούν.

Εμείς προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι το CrypticVPN καταγράφει περισσότερα δεδομένα από αυτά που είναι κοινά για την καταγραφή των VPN (π.χ. ανώνυμα στατιστικά εύρους ζώνης). Ωστόσο, αυτό’Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί αν εσείς’χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους επειδή έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τα δεδομένα σας αν το επιλέξουν.

Επιπλέον, το CrypticVPN βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι μια χώρα με πέντε μάτια. Οι Η.Π.Α. είναι γενικά γνωστές ως πολύ προστατευτικές της ιδιωτικής ζωής και είναι πιθανό οι προσωπικές σας πληροφορίες να απειλούνται όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN με έδρα τις ΗΠΑ.

Συνολικά, δεν φαίνεται σαν το CrypticVPN είναι ένα καλό VPN για ασφαλή περιήγηση στο web με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι, αφήστε’s ρίξτε μια ματιά στο αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, όπως η πρόσβαση στο Netflix και το torrenting.

Ταχύτητα και απόδοση

Όσον αφορά την ταχύτητα, το βρήκαμε μόνο οι διακομιστές των ΗΠΑ είχαν αξιοπρεπείς ταχύτητες (75-85% των κανονικών μας ταχυτήτων) και όλοι οι άλλοι διακομιστές είχαν επιμέρους απόδοση. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάθε διακομιστή στην πλατφόρμα, επειδή σχεδόν οι μισοί από αυτούς είναι εκτός σύνδεσης, αλλά εκείνοι που δοκιμάσαμε μόνο είχαν 10-20% των κανονικών μας ταχυτήτων, πράγμα που τους έκανε εξαιρετικά απογοητευτικό.

Στο τέλος, φαίνεται ότι θα έχετε έναν κακό χρόνο χρησιμοποιώντας το CrypticVPN, εκτός εάν βρίσκεστε κοντά στις ΗΠΑ. Οι άνθρωποι στην Ασία, την Αφρική και την Αυστραλία πρέπει απλά να αποφύγουν το CrypticVPN και να πάνε για κάτι σαν το PrivateVPN.

Κάλυψη διακομιστή

Το CrypticVPN έχει διακομιστές σε 14 τοποθεσίες. Οι περισσότερες από αυτές τις τοποθεσίες διαθέτουν μόνο ένα διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τις χώρες στις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε.

Οι διακομιστές εκτείνονται σε πολλές ηπείρους και δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε έναν διακομιστή κοντά σας, εκτός εάν βρίσκεστε στη Νότια Αμερική ή την Αφρική. Ωστόσο, το ένα πράγμα που παρατηρήσαμε είναι ότι οι διακομιστές τους είναι συχνά κάτω, πράγμα που είναι πολύ τρομερό αφού υπάρχει μόνο ένας διακομιστής σε κάθε τοποθεσία και ένας διακομιστής που βρίσκεται κάτω σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθείτε μέσω μιας άλλης χώρας.

Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Το CrypticVPN διαθέτει μια εφαρμογή τόσο για PC όσο και για Android. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρωτόκολλο OpenVPN.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CrypticVPN με MacOS, Linux και iOS, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και πληροφορίες.

Το γεγονός ότι το CrypticVPN δεν έχει αφιερωμένους πελάτες για τόσες πολλές από τις κυριότερες λειτουργικές μονάδες είναι μια απόδειξη για το μικρό μέγεθος της εταιρίας και τους κάνει να φαίνονται εξαιρετικά αντιεπαγγελματικοί.

Ξεμπλοκάρισμα του Netflix

Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι με το να δοκιμάσουμε το CrypticVPN στο Netflix, καθώς ο ιστότοπος εμφανίζει με υπερηφάνεια το πώς ξεκλειδώνει το Netflix στην αρχική σελίδα. Φανταστείτε την απογοήτευσή μας όταν βρήκαμε ότι το CrypticVPN δεν λειτουργεί στο Netflix.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τους διακομιστές Netflix. Είναι όμως ντροπή, δεδομένου ότι το CrypticVPN θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετικά φθηνή επιλογή για κάποιον που χρειάζεται μόνο ένα VPN για να ξεμπλοκάρει το Netflix.

P2P και torrenting

Αυτό είναι το πράγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το CrypticVPN. Ήμασταν σε θέση να εύκολα Torrent αρχεία ενώ συνδέθηκε μέσω CrypticVPN, και οι ταχύτητες ήταν σχεδόν το ίδιο όπως ήταν για την περιήγηση στο web.

Εάν είστε κάποιος που θέλει μια εξαιρετικά φθηνή λύση VPN για torrenting, τότε το CrypticVPN μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Ακόμα, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που θα είναι πολύ καλύτερες για torrenting με την προϋπόθεση ότι είστε σε θέση να πληρώνουν λίγο περισσότερα μετρητά, όπως TorGuard.

Κίνα και ηλεκτρονική λογοκρισία

Εάν έχετε οποιαδήποτε γνώση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των VPN, τότε θα γνωρίζετε ήδη την απάντηση σε αυτό. Το CrypticVPN χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο έχει απαγορευτεί εδώ και καιρό στην Κίνα.

Σε αντίθεση με άλλα VPN, το CrypticVPN δεν προσφέρει εναλλακτικά πρωτόκολλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει στην Κίνα ή καθόλου.

Υποστήριξη πελατών

Αφήνω’s δείτε τι έχει CrypticVPN στο κατάστημα υποστήριξη-σοφός:

  • Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Βάση γνώσεων
  • Συχνές ερωτήσεις

…Και αυτό’είναι λίγο πολύ. Υπάρχει καμία δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, αλλά εκεί’είναι μια αξιοπρεπής βάση γνώσεων που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο και περιλαμβάνει μια αρκετά μεγάλη σελίδα ερωτήσεων.

Οι συναλλαγές μας με την υποστήριξη ήταν αρκετά φυσιολογικές. Όλες οι ερωτήσεις μας απαντήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και οι άνθρωποι ήταν γενικά χρήσιμοι. Ωστόσο, έχουμε ακούσει πολλές διαφορετικές καταγγελίες από διάφορους χρήστες σχετικά με την υποστήριξή τους και τον τρόπο με τον οποίο συχνά αποτυγχάνει να αποκαταστήσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχει.

Μας φαίνεται ότι το CrypticVPN εργάζεται για να βελτιώσει την υποστήριξη των πελατών του, μαθαίνοντας από λάθη του παρελθόντος, και αυτό’ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά εκεί’είναι ακόμα πολύ μακριά μπροστά.

Τιμολόγηση

Το CrypticVPN προσφέρει σήμερα συνολικά τέσσερα διαφορετικά σχέδια:

  • Διήμερη πρόσβαση με πλήρη χαρακτηριστικά για $ 0.99
  • Σχέδιο 1 μηνός για $ 3.49 / μήνα
  • 1ετή συνδρομή για $ 1,25 / μήνα
  • Συνδρομή καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής για συνολικό ποσό 49 € (έχουν εκπτώσεις σε αυτό συχνά, πηγαίνοντας όσο $ 19)

Ένα πράγμα που θυμάται είναι ότι υπάρχει καμία δωρεάν δοκιμή για το CrypticVPN και ούτε υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτό με τη δίκη 2 ημερών.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, έχετε τη δυνατότητα PayPal, Bitcoin, Ethereum, Litecoin και PerfectMoney. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το PayPal δεν λειτουργεί για την επιλογή δοκιμής 2 ημερών.

Συμπέρασμα

Το CrypticVPN δεν είναι καθόλου καλό VPN. Όχι μόνο δεν έχει σχεδόν αρκετά καλή ασφάλεια, αλλά είναι επίσης αρκετά σύντομη για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill, τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε το Netflix και την ικανότητα να εργάζεστε στην Κίνα.

Αν εσύ’αναζητώντας έναν εξαιρετικά φθηνό τρόπο για να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες ή να κατεβάσετε torrents, τότε το CrypticVPN μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Ωστόσο, όσοι θέλουν να προστατεύσουν την ηλεκτρονική τους ανωνυμία και προστασία της ιδιωτικής ζωής θα πρέπει σίγουρα να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά. Η λίστα με 10 κορυφαία VPN είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε ένα αξιόπιστο VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 43 =