CyberGhost Ανασκόπηση

Το CyberGhost είναι ένας πάροχος VPN της Ρουμανίας που εσείς’θα δείτε στις περισσότερες από τις 10 κορυφαίες λίστες VPN στον ιστό. Ενώ το αξιοποίησα προηγουμένως για τις μεγάλες δυνατότητές της, αποφάσισα τώρα να επανεξετάσω και να δοκιμάσω το CyberGhost για να δούμε αν όλες αυτές οι δυνατότητες υλοποιήθηκαν τελικά ως μια πραγματικά μεγάλη υπηρεσία VPN.


Είναι ασφαλής η χρήση του CyberGhost; Προσφέρει αυτόματο διακόπτη σκοτώματος; Μπορεί να ξεμπλοκάρει αξιόπιστα το Netflix; Είναι υπέροχο για torrenting; Και, το πιο σημαντικό, είναι ακόμα ένα από τα πιο εύχρηστα VPN στην αγορά?

Εγώ’θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις και στην ερώτησή μου για το CyberGhost VPN για να σας βοηθήσω να μάθετε αν η υπηρεσία αυτή ταιριάζει στις ανάγκες σας.

CyberGhost Αξιολόγηση CyberGhost VPNpro: 9.1 / 10

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Τάξη: # 3
 • Με έδρα το: Ρουμανία
 • Διακομιστές και τοποθεσίες: 6200+ διακομιστές σε 90+ χώρες
 • Αρχεία καταγραφής: ελάχιστη συλλογή δεδομένων
 • Κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα: κύρια πρωτόκολλα OpenVPN και IKEv2, στρατιωτική κρυπτογράφηση (AES-256)
 • Netflix: Ναί
 • Torrenting: Ναι, επιτρέπεται σε διακομιστές συμβατούς με P2P
 • Εφαρμογές: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Amazon Fire TV & Fire Stick, Android TV
 • Υποστήριξη: 24/7 ζωντανή συνομιλία
 • Τιμή: από $ 2,75 / μήνα
 • Δωρεάν έκδοση ή δοκιμή: Δωρεάν δοκιμή 24 ωρών
 • Δικτυακός τόπος: cyberghost.com

Χαρακτηριστικά ασφαλείας και ιδιωτικότητας

Αφήνω’ξεκινήστε με την πιο σημαντική πτυχή κάθε VPN - πώς μπορεί να διασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο. Γενικά, το CyberGhost είναι μια πολύ ασφαλή λύση, ειδικά αν εσείς’Μην βασίζεστε σε αυτό για να σας αποκρύψετε από τον κόσμο’των κορυφαίων υπηρεσιών πληροφοριών.

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και σήραγγας

Το CyberGhost χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία είναι το χρυσό πρότυπο για την κρυπτογράφηση μεταξύ VPN. Αυτός ο κωδικός είναι πρακτικά άθραυστος. Εκτός αν ο εισβολέας ποιος’προσπαθώντας να βλάψει - έχει πολλά δισεκατομμύρια χρόνια να χάσει.

Επί του παρόντος, το CyberGhost υποστηρίζει τα ακόλουθα πρωτόκολλα (δεν είναι όλα διαθέσιμα σε κάθε συσκευή):

 • OpenVPN (UDP και TCP)
 • IKEv2 / IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP

Σχεδόν κάθε κορυφαίο VPN προσφέρει υποστήριξη για το πρωτόκολλο OpenVPN και το CyberGhost δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεδομένου ότι το πρωτόκολλο αυτό είναι πιο ασφαλές από τις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, αυτό’είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Στην πραγματικότητα, το ζεύγος πρωτοκόλλων OpenVPN και IKEv2 / IPSec θα πρέπει να είναι αρκετό για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του CyberGhost.

Τούτου λεχθέντος, φροντίστε να αποφύγετε το PPTP, εκτός αν γνωρίζετε πραγματικά τι μπορείτε’πράττει. Το’είναι ένα ανασφαλές και παρωχημένο πρωτόκολλο σήραγγας που πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Οτι’Γιατί αυτό’s απενεργοποιημένο από προεπιλογή και μπορεί μόνο να ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο.

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, CyberGhost’οι προσφορές κρυπτογράφησης και το πρωτόκολλο είναι βασικά βιομηχανικά πρότυπα.

Σκότωσε το διακόπτη

Το CyberGhost διαθέτει έναν αυτόματο διακόπτη θανάτου, ο οποίος αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ασφάλειας που διακόπτει τη σύνδεση στο διαδίκτυο σε περίπτωση που πέσει η κάλυψη VPN. Αν και’μικρό πάντα ανοιχτό (που σημαίνει ότι μπορείτε’t να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε)’είναι ένα must-have κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το VPN.

Σε όλες τις δοκιμές μου, βρήκα CyberGhost’s για να λειτουργούν τέλεια κάθε φορά που έχω εγκαταλείψει τη σύνδεση VPN μου - ο διακόπτης αυτόματης θανάτωσης έκλεισε αμέσως τη σύνδεση του δικτύου μου.

Δεν υπάρχουν διαρροές IP ή DNS

Το CyberGhost δεν έχει διαρροές DNS ή IP. Κέρδισε’να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας με διαρροή της διεύθυνσης IP ή των αιτημάτων DNS, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες θα παραμείνουν ανώνυμες.

Για να βεβαιωθείτε ότι το CyberGhost είναι στεγανό, έτρεξα κάποιες δοκιμές διαρροής DNS και IP συνδέοντας σε ένα γερμανικό διακομιστή - μου δόθηκε η διεύθυνση IP 84.17.49.131.

Μετά τη λήψη της διεύθυνσης IP του CyberGhost, προχώρησα για να ελέγξω αν διαρρέει η διεύθυνση IP ή οποιοδήποτε από τα ερωτήματα DNS μου. Αφήνω’Δείτε τα αποτελέσματα:

Δοκιμή διαρροής IP CyberGhost

Όπως μπορούμε να δούμε, το CyberGhost δεν έχει διαρροές IP, DNS ή WebRTC.

Ιδιωτική τοποθεσία: Ρουμανία

Το CyberGhost βασίζεται στο Ρουμανία, η οποία έχει πολύ φιλική προς την ιδιωτική ζωή νομοθεσία και δεν το κάνει’t ανήκουν σε οποιαδήποτε συμμαχία ανταλλαγής πληροφοριών, όπως το δίκτυο επιτήρησης των δεκατεσσάρων ματιών. Αυτό μειώνει σημαντικά τη δυνατότητα οποιονδήποτε κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων ή ξένων κυβερνητικών οργανισμών να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυό τους.

Η φιλική προς το περιβάλλον τοποθεσία τους επιτρέπει στο CyberGhost να έχει μια πραγματική πολιτική μη καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για εσάς.

Πολιτική μη καταγραφής

CyberGhost’Η πολιτική των μη λογαρίθμων φαίνεται εξαιρετική. Σύμφωνα με αυτό, δεν καταγράφουν:

 • Πραγματικές διευθύνσεις IP
 • Οι εκχωρημένοι διακομιστές (που συνδέεστε μέσω του δικτύου τους)
 • Οι ώρες σύνδεσης ή αποσύνδεσης
 • Δεδομένα κίνησης
 • Συζητήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου CyberGhost

Επιπλέον, το CyberGhost δεν κάνει’t “συγχώνευση” οποιεσδήποτε προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία πληρωμής, ενώ η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δηλώνει ότι “το’δεν είναι δυνατή η καταγραφή του λογαριασμού στον οποίο συνδεθήκατε στον διακομιστή σε ποια χρονική στιγμή ή για να συνδέσετε ένα πραγματικό άτομο με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό VPN CyberGhost.”

Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το CyberGhost’η τοποθεσία σας είναι ασφαλής κάθε φορά που ενεργοποιείτε αυτό το VPN.

Το CyberGhost συνεργάζεται με τον Tor

Με το CyberGhost μπορείτε να δρομολογήσετε την ηλεκτρονική σας κίνηση μέσω του δικτύου Tor πάνω από τη σήραγγα VPN για να αποκτήσετε ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας. Η συμβατότητα Tor είναι ένα χαρακτηριστικό που προσφέρεται από λίγα VPN, προσθέτοντας το CyberGhost’είναι ήδη στερεό οπλοστάσιο ασφαλείας.

Πληρωμές κρυπτογράφησης

Η πληρωμή για τη συνδρομή VPN με κρυπτοσυστήματα είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αυξήσετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, το CyberGhost προσφέρει μια εύκολη επιλογή πληρωμής Bitcoin μέσω της πλατφόρμας BitPay.

CyberGhost Αξιολόγηση CyberGhost VPNpro: 9.1 / 10

Υποστηρίζει το CyberGhost τη συσκευή μου?

Πιθανότατα. Το CyberGhost VPN προσφέρει εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android, Linux και Amazon Fire TV & Fire Stick. Διαθέτει επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox, παρέχοντας επίσης πλήρη υποστήριξη για τους δρομολογητές, το NAS και τα Chromebook.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CyberGhost σε 7 συσκευές ταυτόχρονα για το κόστος μιας μόνο συνδρομής.

Εφαρμογές επιφάνειας εργασίας CyberGhost: Windows και macOS

Η εφαρμογή CyberGhost Mac διαφέρει από την έκδοση των Windows - αυτό δεν συμβαίνει’t σας επιτρέπει να επιλέξετε το πρωτόκολλο και δεν διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά ασφαλείας. Εκτός από αυτό, έχουν σχεδόν ταυτόσημη διασύνδεση και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης AES-256, του αυτόματου διακόπτη kill και του Split Tunneling Εξαιρέσεις στην εφαρμογή CyberGhost).

Πώς να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost

Η αρχική οθόνη διαθέτει τέσσερα κύρια διαδραστικά στοιχεία: Κουμπί ενεργοποίησης, Ρυθμίσεις οδοντωτού τροχού, αναπτυσσόμενο μενού Αγαπημένο διακομιστή, και το Πλήκτρο βέλους, η οποία αλλάζει μεταξύ των προβολών Compact και Expanded.

Οι διακομιστές μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με την απόσταση, το ποσοστό φόρτωσης, το όνομα και την ετικέτα ως Αγαπημένα.

Στο Για χείμαρρο και Για streaming τμήματα, εσείς’θα βρουν διακομιστές για torrenting και παρακολούθηση περιεχομένου με γεω-μπλοκαρίσματα.

Στοιχεία σύνδεσης CyberGhost

Χαρακτηριστικά σύνδεσης, μεταξύ άλλων επιλογών, να προσφέρει να αποκλείει κακόβουλους ιστότοπους, διαφημίσεις και παρακολούθηση στο διαδίκτυο. Για μέγιστη ασφάλεια, σας συνιστώ να τις ενεργοποιήσετε όπως αυτές’από προεπιλογή.

ο Σύνδεση κάτω από την καρτέλα Ρυθμίσεις σας δίνει την επιλογή του πρωτοκόλλου, των διακομιστών DNS και της προστασίας από διαρροές IPv6.

Ρυθμίσεις CyberGhost

Ο διακόπτης kill είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή και δεν μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε.

Συνολικά, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι η CyberGhost προσφέρει μερικές από τις πιο φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές στην αγορά. Ο σχεδιασμός τους είναι απίστευτα εξορθολογισμένος και διαισθητικός, καθιστώντας καθημερινή χρήση VPN αύρα.

Κινητές εφαρμογές CyberGhost: Android και iOS (iPhone / iPad)

Οι εφαρμογές CyberGhost για Android και iOS φαίνονται καλές - το GUI φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα τόσο για υπολογιστές όσο και για κινητές συσκευές. Τι’Αλλά διαφορετικά, είναι ότι αυτοί’λειτουργούν λιγότερο από τους αντίστοιχους υπολογιστές γραφείου. Για παράδειγμα, ούτε η εφαρμογή Android ούτε η εφαρμογή iOS σάς επιτρέπουν να επιλέξετε το πρωτόκολλό σας ή να έχετε τη λειτουργία switch kill.

Με αυτό, οι μειωμένες προσφορές χαρακτηριστικών είναι ο κανόνας με τη συντριπτική πλειοψηφία των παρόχων VPN.

CyberGhost εφαρμογή Android

Η εφαρμογή Android διαθέτει αρκετές επιλογές προστασίας ιστού που δεν υπάρχουν στην έκδοση iOS. Ορισμένες από αυτές είναι η τυχαιοποίηση λιμένων, η συμπίεση δεδομένων, καθώς και οι αποκλεισμοί από τις διαφημίσεις, οι κακόβουλες ιστοσελίδες και η παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή CyberGhost Android είτε στο Google Play είτε να την κατεβάσετε απευθείας ως αρχείο APK από το cyberghost.com.

CyberGhost iOS app

Η εφαρμογή iOS είναι μακράν η πιο εύκολη στη χρήση, εν μέρει λόγω του περιορισμένου πακέτου λειτουργιών σε σύγκριση με τις εκδόσεις desktop και Android. Μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με τον επιλεγμένο διακομιστή σας, πατώντας μια θέση, με ένα ποσοστό φόρτωσης και τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε στοιχείο της λίστας.

Η εφαρμογή CyberGhost iOS είναι διαθέσιμη στο App Store.

CyberGhost για προγράμματα περιήγησης ιστού: Chrome και Firefox

Το CyberGhost έχει πρόγραμμα περιήγησης επεκτάσεις τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox. Αυτές οι επεκτάσεις προσφέρουν πολύ βασικές λειτουργίες και χρησιμοποιούνται καλύτερα ως απλά πρόσθετα για γρήγορη αλλαγή της θέσης σας χωρίς να διακυβεύεται η ταχύτητα σύνδεσης.

CyberGhost επέκταση Chrome

Άλλες πλατφόρμες για το CyberGhost

Το CyberGhost υποστηρίζει επίσης συσκευές Android TV, Amazon Fire TV και συσκευές Fire Stick, έτσι ώστε να μπορείτε να ορίσετε το VPN στην έξυπνη τηλεόραση σας για να απολαμβάνετε απρόσκοπτα περιεχόμενο βίντεο με γεωφυσικά χαρακτηριστικά.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για να προστατεύσετε ολόκληρη τη σύνδεσή σας, ρυθμίζοντας χειροκίνητα το δρομολογητή σας. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες εγκατάστασης για το δικό σας μοντέλο δρομολογητή στον επίσημο ιστότοπο.

Ταχύτητα: ένα από τα ταχύτερα VPN?

Όταν δοκιμάζετε την ταχύτητα, υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές για να υπολογίσετε. Ως εκ τούτου, δοκιμάστε τον εαυτό σας για να πάρετε μια ιδέα της ταχύτητας στην τοποθεσία σας.

Οι αρχικές ταχύτητες λήψης και φόρτωσης ρύθμισαν περίπου 240 Mbps:

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost - βασική ταχύτητα

 • Κατεβάστε: 236 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 243 Mbps
 • Ping: 4 ms

Το CyberGhost εμφανίζει κάθε διακομιστή’s φορτίο, έτσι εγώ’έχετε επιλέξει πάντα το λιγότερο φορτωμένο.

Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο

CyberGhost δοκιμή ταχύτητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο

 • Κατεβάστε: 89 Mbps (πτώση 62%)
 • Μεταφόρτωση: 133 Mbps (45% απόρριψη)
 • Ping: 59

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη

CyberGhost δοκιμή ταχύτητας στις ΗΠΑ, Νέα Υόρκη

 • Κατεβάστε: 102 Mbps (μείωση 56%)
 • Μεταφόρτωση: 33 Mbps (πτώση 86%)
 • Ping: 114

Ιαπωνία, Τόκιο

CyberGhost δοκιμή ταχύτητας στην Ιαπωνία, Τόκιο

 • Κατεβάστε: 71 Mbps (πτώση 69%)
 • Μεταφόρτωση: 9 Mbps (96% απόρριψη)
 • Ping: 284

Συνολικά, μπορώ να καταλήξω αυτό Το CyberGhost προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σε όλη την υδρόγειο, μα εγώ’γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν χρησιμοποιώντας διαφορετική σύνδεση.

Netflix και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής

Cyberghost’οι δυνατότητες του Netflix είναι καλές - οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές και το ξεκλείδωμα του geo είναι ως επί το πλείστον αξιόπιστο στις πλατφόρμες συνεχούς ροής.

CyberGhost για Netflix

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix μέσω εξειδικευμένων Για streaming servers. Άλλες περιοχές είναι επίσης προσιτές, αν και λιγότερο αξιόπιστες, όπως παρουσιάζονται στις σε βάθος δοκιμές CyberGhost για Netflix.

CyberGhost για το Kodi

Το CyberGhost για το Kodi κάνει σπουδαία δουλειά για την απεμπλοκή περιεχομένου, προσφέροντάς σας:

  • Hulu
  • Amazon Prime
  • BBC iPlayer
  • YouTube
  • YouTube Κόκκινο
  • Ουρανός
  • ZDF
  • TF1
  • CBS
  • MTV
  • Πανδώρα
  • Spotify
  • Zattoo

Και αυτό’μόνο μερικές από τις πλατφόρμες μέσων που μπορείτε να έχετε πρόσβαση με το CyberGhost.

Οι δοκιμές ταχύτητας σύνδεσης έδωσαν μικτά αποτελέσματα, αλλά τα ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά ακροατήρια θα πρέπει να είναι καλά.

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το αφιερωμένο άρθρο CyberGhost για το Kodi.

Υποστηρίζει το CyberGhost?

Ναι, το CyberGhost υποστηρίζει το torrenting.

CyberGhost’s δυνατότητες torrenting είναι εξαιρετικές: η υπηρεσία προσφέρει αρκετή ασφάλεια για τους χρήστες P2P, έχει μια καλή διανομή των διακομιστών, και doesn’t μπλοκ ή κυκλοφορία P2P γκάζι.

Τι’s, οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές και το CyberGhost’η μη καταγραφή της πολιτικής της εταιρείας διασφαλίζει την εταιρεία’παραδώστε τις πληροφορίες σχετικά με εσάς στις αρχές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε με ασφάλεια χωρίς να παραλείψετε το ραντάρ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, ανατρέξτε στο άρθρο CyberGhost για torrenting.

Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία CyberGhost, οδηγοί και συχνές ερωτήσεις

Υποστήριξη Cyberghost

Το CyberGhost είναι αρκετά καλό από την άποψη της υποστήριξης πελατών, ειδικά αν τη συγκρίνετε με την κατώτερη βαθμίδα των υπηρεσιών VPN στην αγορά. Σε σύγκριση με τα VPN υψηλότερου επιπέδου, η υποστήριξη του CyberGhost είναι σχεδόν εξίσου καλή, αλλά κάπως λείπει στο τμήμα αυτοβοήθειας.

Το CyberGhost προσφέρει Οδηγούς, οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων, συχνές ερωτήσεις και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Εκεί’μικρό καμία υποστήριξη τηλεφώνου, αλλά μπορείτε να υποβάλετε μια αίτηση στην ιστοσελιδα.

Οι οδηγοί οδηγιών παρέχουν οδηγίες για την αντιμετώπιση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων όχι μόνο στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αλλά και σε κονσόλες παιχνιδιών, Kodi ή Linux.

Η Αντιμετώπιση προβλημάτων αντιμετωπίζει γενικές ερωτήσεις, όπως προβλήματα σύνδεσης και ταχύτητας ή προβλήματα με το χρήστη’καθώς και συνδρομή.

Η FAQ απαντά σε μερικές από τις βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα VPN και CyberGhost εν γένει, την ιδιωτικότητα, τους διακομιστές, το P2P και παρόμοια.

Προσπαθήσαμε να ρωτήσουμε την υποστήριξη πελατών μερικές ερωτήσεις και βρήκαν τους πράκτορες ζωντανής συνομιλίας 24/7 χρήσιμο, γνώστες και γρήγορα να απαντήσουν. Εμείς’έχω αναφέρει αναφορές αντιγράφων υποστήριξης λέγοντας στους πελάτες να περιμένουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό με προβλήματα που απαιτούν πολύπλοκες λύσεις.

Τιμολόγηση: είναι πολύ καλή η CyberGhost?

Σχέδια τιμολόγησης CyberGhost

Εάν επιλέγετε μια μακροπρόθεσμη συνδρομή, το CyberGhost είναι πραγματικά πολύ. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης μπορείτε να επιλέξετε από:

 • 1 μήνα ($ 12.99 / μήνα)
 • 1 έτος (5,99 δολάρια / μήνα)
 • 2 έτη (3,69 € / μήνα)
 • 3 έτη (2,75 € / μήνα)

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα αποκλειστική διεύθυνση IP στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία ή τη Γαλλία για $ 5 / μήνα.

Όλες οι επιλογές προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των 7 ταυτόχρονες συνδέσεις και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών (14 ημέρες για συνδρομή 1 μήνα). Αυτή η πολιτική επιστροφής χρημάτων λειτουργεί πολύ καλά - δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό.

Εκεί’s επίσης μια δωρεάν δοκιμή CyberGhost 24 ωρών. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά διαθέσιμα στους πελάτες που πληρώνουν και θα σας δώσει μια καλή αίσθηση του τι μπορείτε’χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι πολλών υπηρεσιών VPN premium που εγγυώνται μόνο τα χρήματα.

Το CyberGhost διαθέτει μια λίστα μεθόδων πληρωμής που καλύπτει όλες τις βασικές βάσεις - πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin, καθώς και κάποιες άλλες επιλογές που αφορούν συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Είναι το CyberGhost ένα καλό VPN?

Ναί! Το CyberGhost δεν είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή, αλλά και ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά.

Αυτή η υπηρεσία έχει ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών για αρχάριους - η κομψή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή κάνει τα πάντα απλά, εξαλείφοντας την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο από ό, τι είναι απαραίτητο όταν προσπαθείτε να βρείτε το σωστό διακομιστή για τις ανάγκες σας. Το’μικρό καλό για streaming και torrents και είναι σήμερα ένα από τα φθηνότερα εργαλεία στο πάνω άκρο της αγοράς.

Με λίγα λόγια, CyberGhost’Η δημοτικότητα του κόσμου είναι ασφαλώς άξια - ενώ αυτό’δεν είναι το ιδανικό εργαλείο για τους ενθουσιώδεις VPN, η συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινών χρηστών θα βρει την CyberGhost μια εξαιρετική υπηρεσία.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 36