Επισκόπηση EarthVPN

Σε αυτήν την επισκόπηση EarthVPN, θα μιλήσουμε για το τι έχει να προσφέρει η EarthVPN και αν αξίζει τον έλεγχο.


Το EarthVPN είναι μια πολύ προσιτή υπηρεσία VPN με πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Είναι συμβατό με πολλά πρωτόκολλα, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητά του στην παροχή ασφάλειας.

Χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση OpenVPN Advanced Encryption Standard (AES) (με διαθέσιμη 265-bit) και επίσης το RSA 2048 bit, το οποίο είναι ένα πρότυπο κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας, το οποίο είναι επί του παρόντος αδιαχώριστο. Παρέχουν μια πολύ γρήγορη σύνδεση στο Internet, και αυτό είναι δυνατό επειδή έχουν 190 διακομιστές σε 54 διαφορετικές χώρες σε 6 ηπείρους.

Έχουμε δοκιμάσει το EarthVPN με το Netflix και απρόσκοπτα απεμπλοκή τον περιορισμό στις βιβλιοθήκες. Επίσης, το EarthVPN δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε διακομιστές P2P, γεγονός που τους επιτρέπει να ασχολούνται χωρίς περιορισμούς με δραστηριότητες που καταστρέφονται. Εάν προγραμματίζετε να επισκεφθείτε την Κίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EarthVPN για να παρακάμψετε τον περιορισμό που τοποθετείται μέσω του “Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας“.

Το EarthVPN είναι μία από τις προηγμένες υπηρεσίες VPN που προσφέρουν ένα λογισμικό εγκατάστασης με ένα κλικ. Το EarthVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιφάνεια εργασίας, στο φορητό υπολογιστή και στις κινητές συσκευές. Η διεπαφή πελάτη είναι πολύ απλή και εύκολη στην πλοήγηση. ακόμη και ένας μη-techie δεν χρειάζεται κανένα φροντιστήριο για να το χρησιμοποιήσει.

Ο υπολογιστής-πελάτης διαθέτει μια λειτουργία διακοπής θανάτου, η οποία βοηθά στην αυτόματη διακοπή της σύνδεσής σας, εάν το VPN πέσει ή σταματήσει να λειτουργεί. Αν και υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα, μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας με EarthVPN και να έχετε προστατευμένες όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Το σχέδιο τιμολόγησης είναι πολύ προσιτό και ευέλικτο. Το EarthVPN δέχεται αρκετούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτοσυχνοτήτων. Εάν δεν θέλετε οποιοδήποτε οικονομικό αρχείο να εντοπιστεί στην αγορά μιας υπηρεσίας VPN, μπορείτε να αποφασίσετε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι το EarthVPN’Η υποστήριξη της εταιρείας είναι μόνο μέσω συστήματος εισιτηρίων και ο χρόνος απόκρισης τους είναι απλώς μέτριος. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το EarthVPN για να μάθετε περισσότερα.

Είναι ασφαλής η χρήση του EarthVPN?

Το EarthVPN είναι μία από τις ασφαλέστερες υπηρεσίες VPN. Προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα πρωτοκόλλων ασφαλείας: OpenVPN με κρυπτογράφηση AES 128 ή 256 bit, L2TP / IPSec με 256-bit, Socks Proxy / SSH Tunnel και πρωτόκολλο σήραγγας Secure Socket (SSTP) με 2048-bit.

Βασισμένο στην Κύπρο, το EarthVPN δεν καταγράφει τις πληροφορίες σας και δεν είναι’t τμήμα οποιουδήποτε δικτύου ανταλλαγής δεδομένων και επιτήρησης. Αν ναι’δεν θέλετε να μοιραστείτε προσωπικά στοιχεία καθόλου, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με Bitcoin.

EarthVPN για Netflix και torrenting

Εκτός από την κρυπτογράφηση ενός’και κάνοντας έναν χρήστη να γίνει ανώνυμος ηλεκτρονικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο, όπως η βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix.

Επομένως, αν απολαμβάνετε ταινίες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο Netflix χρησιμοποιώντας την υπηρεσία EarthVPN. Σας δίνει επίσης πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το BBC iPlayer και το Hulu. Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιορισμένο περιεχόμενο, ο EarthVPN έχει διακομιστές Peer to Peer (P2P). Αυτοί οι διακομιστές επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν torrent οπουδήποτε στον κόσμο.

Με torrenting, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του με την ποιότητα που διατηρείται. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μοιραστείτε αρχεία χωρίς να επηρεάσετε την ποιότητά του.

Ταχύτητα και απόδοση

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με την ταχύτητα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε σίγουρα θα μειώσει την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

Καθώς συνδεθήκαμε στο διαδίκτυο μέσω του πελάτη EarthVPN, παρατηρήσαμε μείωση της ταχύτητας σύνδεσης.

Ωστόσο, συγκρίνοντας το EarthVPN με άλλες υπηρεσίες VPN, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η υπηρεσία τους προσφέρει λογικά γρήγορη ταχύτητα επειδή η μείωση της ποιότητας ήταν ελάχιστη.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Το EarthVPN διαθέτει συμβατούς υπολογιστές για πλατφόρμες Windows, Mac OS, iOS, Android και Linux, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το VPN σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphones.

Εάν προτιμάτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους VPN σε δρομολογητές, μπορείτε να το κάνετε με το EarthVPN, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε δρομολογητές DD-WRT. Με αυτήν την επιλογή, όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον δρομολογητή θα προστατεύονται σίγουρα.

Το EarthVPN επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ταυτόχρονα 3 συσκευές.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το EarthVPN

Το EarthVPN είναι πολύ εύκολο στη λήψη, εγκατάσταση, διαμόρφωση και χρήση. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε καμία τεχνολογική εμπειρία, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους.

Εάν είστε χρήστης των Windows, μεταβείτε στην καρτέλα Εγκατάσταση στην αρχική σελίδα και κάντε κλικ στη συγκεκριμένη έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ στο OpenVPN, στην κορυφή της εντολής, θα δείτε μια προτροπή για να κατεβάσετε ένα λογισμικό με ένα κλικ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στα Windows ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή πριν από τη λήψη.

Αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, η λήψη θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως.

Κατά τη συμπλήρωση της λήψης, θα βρείτε ένα αρχείο zip με το αρχείο .exe πελάτη και ένα αρχείο πιστοποιητικού ασφαλείας. Εκτελέστε το .exe και, voila, τελειώσατε. Συμπληρώστε τα στοιχεία χρήστη που χρησιμοποιήσατε για να ανοίξετε ένα λογαριασμό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.

Μπορούν οι χρήστες στην Κίνα να χρησιμοποιούν το EarthVPN?

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το EarthVPN είναι ότι μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς στην Κίνα.

Η Κίνα, σε μια προσπάθεια να μειώσει την επιρροή της χρήσης του Διαδικτύου στους πολίτες της, έχει επιβάλει σημαντικούς περιορισμούς στις δραστηριότητες του Διαδικτύου και μάλιστα προχώρησε περισσότερο στην παρεμπόδιση πολλών υπηρεσιών VPN.

Ωστόσο, το EarthVPN ισχυρίζεται ότι παρακάμπτει την Κίνα’s. Οι κριτικές άλλων χρηστών επιβεβαιώνουν επίσης αυτόν τον ισχυρισμό.

Τιμολόγηση

Το πρόγραμμα εγγραφής για το EarthVPN είναι πολύ απλό και ευέλικτο. Η πτυχή που αγαπάμε για αυτό το VPN είναι ότι είναι πολύ προσιτή.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια για να επιλέξετε εάν θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Το πρώτο σχέδιο είναι ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής που κοστίζει 3,99 δολάρια. Το δεύτερο σχέδιο είναι ένα ετήσιο σχέδιο το οποίο κοστίζει $ 3,33 / μήνα

Σαφώς, εξοικονομείτε περισσότερα με την ετήσια συνδρομή.

Το EarthVPN δέχεται αρκετές μεθόδους πληρωμής για την ευελιξία των χρηστών. Αυτές οι επιλογές είναι οι Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay και WebMoney. Το EarthVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά, το EarthVPN δίνει επίσης πρόσβαση σε μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά για λιγότερο από $ 1,99 η κάθε μία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν κινητό λογαριασμό VPN, μια στατική διεύθυνση IP, μια αποκλειστική διεύθυνση IP, έναν διακομιστή μεσολάβησης SSH Tunnel / Socks, την προώθηση θυρών και την κρυπτογράφηση 256-bit

Υποστήριξη πελατών

Δυστυχώς, το EarthVPN’Η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας μπορεί να επικοινωνήσει μέσω ενός συστήματος εισιτηρίων. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία. Επίσης, οι απαντήσεις σε ερωτήματα εμφανίζονται μόνο κατά τις ώρες εργασίας.

Ωστόσο, το EarthVPN έκανε μια πολύ καλή δουλειά στο τμήμα εγκατάστασης και FAQ στο δικτυακό του τόπο, προσφέροντας λεπτομερείς πληροφορίες για να βοηθήσει τους χρήστες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

συμπέρασμα

Από αυτήν την επισκόπηση του EarthVPN, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο πάροχος υπηρεσιών VPN προσφέρει μια αρκετά καλή προσφορά για την τιμή συνδρομής.

Υπάρχει λίγο περισσότερο από τις τυπικές κρυπτογραφήσεις, επιτρέποντάς της να ξεπεράσει τους περιορισμούς που τίθενται από χώρες με αυστηρή λογοκρισία.

Το’Είναι πολύ ωραίο να έχετε έναν παροχέα υπηρεσιών VPN που μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Netflix σε περισσότερους από έναν διακομιστές και είναι δυνατή η ροή δεδομένων, παρόλο που οι ταχύτητες ενδέχεται να μείνουν λίγο.

Αν βελτιώσουν την υποστήριξη πελατών, αυτό θα μπορούσε να τους κερδίσει ακόμα περισσότερους συνδρομητές.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =