Αναθεώρηση EasyVPN

Το EasyVPN είναι ένα δαπανηρό VPN που δεν συμβαίνει’δεν ταιριάζουν με τα κορυφαία VPN όσον αφορά την οικονομική προσιτότητα, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Διαβάστε περισσότερα στην αναλυτική αναθεώρηση EasyVPN που ακολουθεί παρακάτω.


Η εγκατάσταση είναι απροσδόκητα ατελής, με ένα απλό αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια νέα εικονική τοποθεσία και να ξεμπλοκάρετε το διαδίκτυο ενώ θα εμποδίζετε τις διαφημίσεις. Με αυτό το λογισμικό μπορεί να γίνει μεγαλύτερη ψηφιακή ελευθερία, αλλά με ποιο κόστος?

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι αρκετά δαπανηρά και προσφέρουν πολύ λίγο τρόπο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κάτι που δεν συμβαίνει’δεν δικαιολογούν αρκετά την τιμή.

Ωστόσο, η τοποθέτηση στο BVI (Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι) είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι όσον αφορά τα δίκτυα VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι’δεν δεσμεύεστε από τη δικαιοδοσία να καταγράφετε τα δεδομένα σας, κάτι που αποτελεί απειλή σε άλλες χώρες, όπως αυτές που συνθέτουν τη συμμαχία των ματιών των 5/9/14.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτή η υπηρεσία είναι διαφορετική από την ομώνυμη ονομασία Easy VPN διαθέσιμη μόνο στο Android (το οποίο επίσης εξετάσαμε), ενώ αυτό το EasyVPN εξυπηρετεί μόνο υπολογιστές.

Είναι ασφαλές στη χρήση το EasyVPN?

Το EasyVPN χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο OpenVPN για την κρυπτογράφηση των δεδομένων του. Το OpenVPN θεωρείται αναμφισβήτητα το ισχυρότερο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης και ως εκ τούτου αποτελεί βιομηχανικό πρότυπο. Το’είναι απίστευτα δύσκολο να παραβιάσετε ή βίαιη δύναμη και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι ιστότοποι και τα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης θα δυσκολευτούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας.

Και φυσικά, με τη διεύθυνση IP που έχετε ήδη κατακλύσει από το VPN (το ελάχιστο που μπορείτε να περιμένετε από ένα VPN), αυτό σημαίνει ότι’να υποστηρίζονται και να προστατεύονται με ανθεκτικό τρόπο.

Ωστόσο, τα ίδια τα VPN δεν πρέπει να παρακολουθούν ή να διατηρούν τις πληροφορίες σας. Αυτό γίνεται με τη μορφή αρχείων καταγραφής σύνδεσης ή αρχείων καταγραφής κυκλοφορίας, όπου το τελευταίο παρακολουθεί τη χρήση σας, ποιες τοποθεσίες επισκεφθήκατε και τι κάνατε. Αυτό είναι ένα αυστηρό όχι-όχι. Τα αρχεία σύνδεσης, ωστόσο, είναι λίγο πιο συνηθισμένα και απλώς σημειώνετε όταν συνδεθήκατε και βγαίνετε, πόσα συνολικά δεδομένα μεταφέρθηκαν, κ.λπ..

EasyVPN’Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαιτεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής δεδομένων όταν πρόκειται για μητρώα κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συμβαίνει’t αποθηκεύει (ούτε παρακολουθεί) ποιες τοποθεσίες επισκέπτεστε, ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε και πώς χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο.

Ωστόσο, παρακολουθεί και διατηρεί τα cookie που σχετίζονται με το δικό σας “γενική χρήση του Διαδικτύου” το οποίο ισχυρίζεται ότι θα εξασφαλιστεί και θα μοιραστεί μόνο με θυγατρικές για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτό είναι επίσης λίγο αμφίβολο, καθώς οι BVI δεν έχουν νόμους ή απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων.

Εάν μια εταιρεία κάνει κάτι δεν συμβαίνει’t ανάγκη, τότε είτε αυτό’s που υποτίθεται ότι θα μεταφραστούν σε καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες ή θα πρέπει να υπόκεινται σε κάποιο λογικό επίπεδο σκεπτικισμού.

Ο ιστότοπος (και το TOS και η πολιτική απορρήτου)’t ενημερώθηκε από το 2015 έως το 2016, γεγονός που είτε δείχνει χαμηλό επίπεδο προόδου είτε το ενθαρρυντικό γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να τραβήξει ένα γρήγορο πάνω από τα κεφάλια της πελατείας τους.

Ταχύτητες και απόδοση

Η εκτέλεση της δοκιμαστικής έκδοσης (λειτουργική για 7 ημέρες) έχει τους κατανοητούς περιορισμούς της, με πρόσβαση σε πιο αργούς διακομιστές.

Παρατηρήσαμε μια πτώση περίπου 35-45% ενώ το EasyVPN συνδέθηκε με τους διακομιστές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ασίας στην ελεύθερη έκδοση. Καθώς ο ιστότοπος υπόσχεται πρόσβαση σε πιο γρήγορους διακομιστές από τη στιγμή που βρίσκεστε’εγγραφείτε σε ένα σχέδιο, μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι αυτό θα ταιριάζει καλύτερα. Για μια δοκιμαστική έκδοση ή μια ουσιαστικά δωρεάν υπηρεσία, το EasyVPN δεν είναι’t μισό κακό από την άποψη της ταχύτητας.

Η παρατήρηση, ωστόσο, είναι ότι η δοκιμή ταχύτητας είναι τελικά μια υποκειμενική προσπάθεια παρά μια επαγγελματική κρίση και μπορεί να υποστεί αλλαγές. Ενημερώστε μας στα σχόλια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ταχύτητα είναι κατάλληλη για εσάς όταν χρησιμοποιείτε το EasyVPN.

Πώς να κατεβάσετε το EasyVPN

Ενώ αυτή είναι μια απλή διαδικασία - ο ιστότοπος προσφέρει μια επίσημη λήψη κρυπτογραφημένη δύο φορές και παρέχει εγκατάσταση τόσο για το ίδιο το λογισμικό όσο και για το πρωτόκολλο OpenVPN - έχουν υπάρξει κάποιες αναφορές από τους χρήστες ότι η εφαρμογή απλά απέτυχε να φορτώσει ή να εγκατασταθεί στα συστήματα των Windows.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Το EasyVPN δεν το κάνει’t φαίνεται να προσφέρει οποιεσδήποτε επεκτάσεις ή εφαρμογές πέρα ​​από το πρότυπο αρχείο .exe, αλλά το ίδιο το λογισμικό είναι απλό, χωρίς εμπόδια στο γραφικό περιβάλλον σας και αρκετά διαισθητικό.

Την ίδια στιγμή, όμως, εσύ’δεν επιτρέπεται περισσότερες από μία ταυτόχρονες συνδέσεις. Εκεί’είναι επίσης λίγο στους Όρους Χρήσης σχετικά με ένα “μη μεταβιβάσιμα” και “μη αποκλειστική” χρήση του VPN.

Δεδομένης της τιμής, αυτό φαίνεται λίγο παράλογο - αλλά εμείς’θα μιλήσουμε για περισσότερα στο τμήμα τιμολόγησης μας.

EasyVPN για Netflix

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο US Netflix χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα πρόγραμμα αποκλεισμού, εσείς’Θα διαπιστώσετε ότι κερδίσατε’να είστε σε θέση να ρεύμα οτιδήποτε, πόσο μάλλον τα πράγματα εκτός της περιοχής σας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Netflix εφαρμόζει μια απαγόρευση σε όλο το φάσμα των VPN και οποιοδήποτε είδος λογισμικού που προσπαθεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς γεωφυσικού αποκλεισμού.

Ωστόσο, με το EasyVPN, αυτό δεν συμβαίνει’κάτι που έπρεπε να περάσουμε. Η απλή αλλαγή της περιοχής μας στις Ηνωμένες Πολιτείες μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε την Netflix ανεμπόδιστη και χωρίς πραγματικό χτύπημα να αντιμετωπίζουμε την ταχύτητα των πραγμάτων, αυτή είναι μια ευλογία.

Εκεί’αλλά και το γεγονός ότι μπορείτε να εκτελέσετε το VPN στο σύστημά σας και να μεταφέρετε το Netflix μέσω του Kodi, το οποίο συνήθως αποκλείει πολλά πρόσθετα και αποθετήρια. Με ένα VPN, αυτό’δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε.

EasyVPN για torrenting

Με ένα torrent που τρέχει μέσω ενός VPN, εκεί’είναι συνήθως μία από τις δύο ανησυχίες: θα τρέξει ο χείμαρρος καθόλου ή θα μπλοκαριστεί; Δεύτερον, το VPN, όπως και μερικοί ISPs, θα επιταχύνει την ταχύτητα και το εύρος ζώνης που αφιερώνεται στους χείμαρρους, καθιστώντας έτσι εντελώς άχρηστο το VPN?

Με το EasyVPN αντιμετωπίσαμε και τα δύο αυτά προβλήματα. Πραγματοποιήσαμε το VPN σε μια σύνδεση όπου τα torrents παρεμποδίστηκαν και το VPN δεν έκανε τίποτα για να το ξεμπλοκάρει.

Σε ένα άλλο σύστημα με ταχύτητες του torrent, το EasyVPN, όμως, επιτάχυνε σημαντικά τη διαδικασία.

Τελικά, αυτό μπορεί να είναι μια κατάσταση δοκιμής και σφάλματος, καθώς διάφοροι διακομιστές ανέφεραν διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικές συνδέσεις. Ωστόσο, με τη γενική ασφάλεια που παρέχει το EasyVPN, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχει’δεν υπάρχει πραγματική απώλεια ταχύτητας, ίσως αξίζει να δοκιμάσετε μερικούς διαφορετικούς συνδυασμούς ρυθμίσεων και να δούμε τι λειτουργεί για εσάς.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ καλύτερα VPNs στην αγορά και με πολύ χαμηλότερο κόστος από το EasyVPN, το οποίο θα απενεργοποιήσει και θα προστατεύσει άψογα τη ροή σας.

Είναι το EasyVPN καλό στην Κίνα?

Κάτι που κάνει τα καλύτερα δίκτυα VPN να ξεχωρίζουν από τους άλλους είναι αυτό το ερώτημα: είναι αποτελεσματικό να πάρει γύρω από αυτό’είναι γνωστή ως το Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας?

Δυστυχώς, εκτός εάν υπάρχει VPN’οι κεντρικοί υπολογιστές βρίσκονται είτε μέσα είτε κοντά στην Κίνα, δεν συμβαίνει’συνήθως εργάζονται.

Εκεί’s επίσης ερώτημα ποιο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης χρησιμοποιεί το εν λόγω VPN. Το EasyVPN χρησιμοποιεί ως προεπιλογή το OpenVPN, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες στην Κίνα θα πρέπει να παραμείνουν μακριά.

Οι αναφορές γίνονται με διαφορετική συχνότητα από το γεγονός ότι η Κίνα παρακολουθεί συγκεκριμένα τις συνδέσεις OpenVPN με κάτι που είναι γνωστό ως blocking επιθεώρησης Deep Packet Inspection (DPI), το οποίο αναλύει την κρυπτογραφημένη κίνηση για να διακρίνει την κανονική ασφαλή κυκλοφορία από την κυκλοφορία μέσω μιας σύνδεσης OpenVPN.

Εκτός εάν το VPN σας απασχολεί μια συγκεκριμένη λύση (στην περίπτωση αυτή’D πιθανώς το αναφέρω στο branding, το οποίο δεν συμβαίνει με το EasyVPN’t), αυτό’δεν είναι καλύτερο να το διακινδυνεύσει στην Κίνα.

Υποστήριξη

Ενώ το EasyVPN υπόσχεται γρήγορη υποστήριξη, δεν υπάρχουν οδηγοί ή σεμινάρια στην ιστοσελίδα, ειδικά δεδομένου ότι ορισμένες φορές δεν’t εργάζονται καθόλου, ακριβώς από την εγκατάσταση.

Το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται hasn’t απάντησε σε οποιαδήποτε από τις ανησυχίες μας, και τα σχόλια των χρηστών είναι σπάνια. Η ίδια η Συχνές ερωτήσεις παραθέτει μόνο αρκετά απλά πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν από μερικούς ως δηλώνοντας το προφανές και don’t να πάει σε οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρειες σε όλα.

Τιμολόγηση

Αυτό είναι όπου το EasyVPN καταρρέει εντελώς.

Χωρίς ταυτόχρονες συνδέσεις, το EasyVPN σας κάνει να πληρώσετε 25,00 δολάρια το μήνα (!) Και η φθηνότερη είναι $ 100 για έξι μήνες, δηλαδή περίπου $ 16,00 το μήνα. Αυτό είναι σχεδόν 50% ακριβότερο από μερικά από τα καλύτερα VPN εκεί έξω και εντελώς παράλογο, ειδικά δεδομένου ότι προσφέρει λιγότερο από οτιδήποτε άλλο ένα VPN θα.

Συμπέρασμα

Ενώ κάνει κάτι’s διαφημίζεται, τι’s διαφημίζεται isn’t πολύ. Με τόσο υψηλές τιμές, εσύ’d αναμένουν στρατιωτική ασφάλεια και πρόσθετα χαρακτηριστικά καινοτόμου χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν έρχεται ούτε καν με τα βασικά.

Η σύστασή μας θα ήταν να κρατάτε τα χρήματά σας και να τα χρησιμοποιείτε πολύ πιο ασφαλώς με ένα προϊόν που έχει ευρύτερη πελατειακή βάση, ταυτόχρονες συνδέσεις, υποστήριξη για διαφορετικές πλατφόρμες, σας παίρνει γύρω από τα μπλοκ περιφέρειας χωρίς φόβο της διαρροής της ταυτότητάς σας και ενημερώνεται τακτικά.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 34