MoreVPN Review

MoreVPN erbjuder en dedikerad IP-tjänst som gör att du effektivt kan kringgå geo-restriktioner medan du förbättrar din integritet online något. Men det är inte’t det mest kostnadseffektiva valet som finns på marknaden och dess säkerhet saknas.


MoreVPN grundades i Malaysia 2009 och är en tjänst som är tillgänglig på alla större plattformar inklusive Windows, macOS, förutom mobila operativsystem iOS och Android. Det kan ställas in på alla dina enheter genom en manuell konfigurationsprocess. Telefonkortet för denna tjänst är dedikerade IP: er, som du kan köpa i många olika länder eller USA.

Men som vår MoreVPN-granskning kommer att visa, är detta en mycket ofullständig produkt som saknar säkerhet och funktioner.

Säkerhetsfunktioner

Säkerhet och integritet bör vara högst upp på din prioriteringslista när du investerar i en VPN-tjänst. Vad har MoreVPN att erbjuda? Tjänsten är faktiskt väldigt låg på funktioner:

 • Inga helt säkra tunnlingsprotokoll, bara PPTP och L2TP / IPsec
 • Inget läckskydd
 • Inget stealth-protokoll
 • Inga avancerade funktioner

MoreVPN har inga anpassade appar och förlitar sig istället på ursprungliga PPTP- och L2TP / IPsec-tunnelprotokoll, som stöds på de flesta operativsystem. PPTP är kryptografiskt osäker, medan säkerheten för L2TP / IPsec inte är helt klar efter att Snowden läcker.

Tjänsten har i princip inga säkerhetsfunktioner - allt kommer från operativsystemet. Och det’s inte mycket.

Har MoreVPN loggar?

Ja.

MoreVPN behåller vissa loggar, inklusive (men inte begränsat till) IP-adresser och webbläsardata. Enligt webbplatsen kan ingen av uppgifterna användas för att identifiera användare, men det kan fortfarande vara av viss oro för dem som tar sin integritet online på allvar.

Medan Malaysia inte är ett dåligt ställe att driva ett VPN från, har det samtidigt varit känt att censurera vissa webbplatser utan vederbörlig process. Detta gör att landet definitivt inte är idealiskt.

Kolla in vår lista över bästa VPN-inga loggar.

Hastighet och prestanda

Enligt vår erfarenhet upptäckte vi att hastigheter och prestanda som erbjuds av MoreVPN, även om de inte var iögonfallande, var tillräckliga för de allra flesta onlineuppgifter. Detta inkluderar onlinespel, videoströmning och allmän webbläsning.

Kolla in vår lista över snabbaste VPN: er.

Server täckning

MoreVPN - ett omfattande urval av serverplatser till ditt förfogande’är spridd över 60 länder. Emellertid har ett exakt antal servrar inte’Det har blivit avslöjat av leverantören, vilket är förvånande med tanke på att VPN-tjänster oftare än inte visar denna information på sin webbplats för alla att se.

Användarvänlighet och multiplatformsstöd

Stöds MoreVPN på många enheter, eller bara några? Det där’det är en fråga du kanske ställer dig själv.

När allt är stöd för flera plattformar är det många som letar efter när det gäller att investera i ett VPN. Med det i åtanke, du’Jag kommer att upptäcka att det med MoreVPN’det är möjligt att ställa in tjänsten på alla stora plattformar:

 • Windows
 • Mac OS
 • Android
 • iOS
 • Linux

Men don’t luras - det finns inget sådant som en MoreVPN-app. Något att tänka på är att just denna leverantör kanske inte är den bästa för nybörjare. Det där’s eftersom en manuell konfigurationsprocess krävs för att komma igång.

Avblockering av Netflix och andra streamingplattformar

Du’undrar tveklöst om MoreVPN är lämplig för att blockera tjänster som Netflix, Hulu och BBC iPlayer, eller hur? Om så är fallet, du’Jag vet gärna att du kan använda MoreVPN för att kringgå geo-restriktioner, men inte använda den delade IP-prenumerationen - du’Jag behöver bara få en dedikerad IP-adress i vilket land du än är’försöker komma åt innehåll från. Om du till exempel vill komma åt USA-baserade tjänster, du’Du måste välja en dedikerad amerikansk IP för dig som är baserad i Storbritannien’Jag behöver en dedikerad brittisk IP, och så vidare.

P2P och torrenting

Tyvärr gör MoreVPN inte’t tillåta P2P / torrenting på någon av dess servrar, vilket innebär att säker torrenting inte är’t något som du kan dra nytta av med MoreVPN.

Kolla in vår lista över bästa VPN för Torrenting.

Online-censur i Kina och på andra håll

L2TP / IPsec är bättre på att kringgå Great Firewall of China än OpenVPN, men det’är inte idealisk. MoreVPN har ingen “stealth-protokoll” och saknar helt enkelt den säkerhet som krävs på en högriskplats som Kina. där’s ingen kill switch eller DNS-läckskydd för att ge dig någon sinnesfrid och krypteringsnivån är inte heller bra.

Kundsupport

Kundtjänst är definitivt inte’t MoreVPN’s starka punkt. Detta är knappast förvånande med tanke på att dess webbplats inte är’t det mest väl utformade och är ganska svårt att navigera i jämförelse med andra leverantörers webbplatser.

Det finns ett vanligt förekommande avsnitt på webbplatsen, men det är knappast tillräckligt detaljerat för att lösa vanliga problem. Om du’d vill kontakta leverantören, det enda alternativet är att skicka ett e-postmeddelande och hoppas på det bästa eftersom det inte finns någon livechatt tillgänglig.

Prissättning

När det gäller prissättning är MoreVPN på den dyra sidan, särskilt jämfört med mer kostnadseffektiva alternativ, som NordVPN. Kostnaden varierar beroende på din valda serverplats. Här är några av alternativen till ditt förfogande:

 • US DE UK NE VPN: $ 12,00 / månad
 • USA-delat VPN: $ 8,00 / månad
 • Worldwide Shared IP VPN (2 amerikanska platser, 2 brittiska platser, 1 tysk plats, 1 spansk plats, 1 fransk plats, 1 holländsk plats): $ 12,00 / månad

Dessa är skandalösa priser och det finns inga årliga eller längre prenumerationsplaner.

När det gäller betalningsmetoder kan du välja att betala med PayPal eller kreditkort för snabba och enkla transaktioner. Men om du vill ha ett extra lager av integritet, du’Jag är glad att veta att du också har möjlighet att betala för ditt prenumeration via Bitcoin.

MoreVPN skapar ett konto för dig inom 24 timmar efter det att betalningen mottagits. Servicenivå: forntida.

där’Det finns ingen kostnadsfri prövning eller tillbaka-garanti. Vad’s mer, du får bara en enhet per licens, vilket är hemskt.

Slutsats

Don’t köpa MoreVPN om du inte’han hotas med ett dödligt vapen. Det har i princip inga funktioner, inget P2P-stöd, är inte särskilt snabbt och kostar en förmögenhet.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =