nVPN Review

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υπάρχουν τόσοι πάροχοι υπηρεσιών VPN, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτή η αναθεώρηση nVPN θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το καλό από το κακό. Το nVPN προσφέρει ποιοτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και απόδοση σε σχετικά χαμηλή τιμή. Η υποστήριξη πελατών είναι μέση και λείπει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα δίκτυα VPN, το nVPN λειτουργεί αρκετά αξιόπιστα στην Κίνα. Το VPN μπορεί αξιόπιστα να χρησιμοποιηθεί για torrenting και υπέρβαση των περιορισμών Netflix. Η αναθεώρησή μας γίνεται βαθύτερη.


Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί το nVPN?

Κρυπτογράφηση: Το nVPN χρησιμοποιεί 256 Bit AES-CBC ως κρυπτογράφηση, η οποία είναι μια εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση και μία από τις βιομηχανίες’s πρότυπα. Κέρδισες’δεν πρέπει να ανησυχείτε για βίαιες επιθέσεις δυνάμεων και άλλες παρόμοιες απειλές για την ασφάλεια.

Πρωτόκολλα Ασφαλείας: Το nVPN χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας OpenVPN. Η πλειοψηφία των υπηρεσιών VPN χρησιμοποιεί αυτό το πρωτόκολλο επειδή είναι αξιόπιστο και ασφαλές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το L2TP / IPSec, το IKEv2, το Squid και το SOCKS5 Proxy. Από αυτά, το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές, αλλά ίσως έχετε πρόβλημα χρησιμοποιώντας το OpenVPN όταν χρησιμοποιείτε συσκευές της Apple ή χρησιμοποιείτε το VPN σε περιορισμένες περιοχές όπως η Κίνα.

Διαρροές: Το nVPN προσφέρει τόσο προστασία διαρροής IP όσο και προστασία από διαρροές DNS. Τα περισσότερα δίκτυα VPN έχουν ενσωματωμένη προστασία διαρροών, οπότε όταν δεν υπάρχει VPN’Δεν έχω αυτό, είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία. Ευτυχώς, το nVPN έχει ενσωματωμένη προστασία διαρροών.

Αλλα χαρακτηριστικά: nVPN έχει διακόπτη kill. Ένας διακόπτης kill είναι σημαντικός επειδή σταματά την κυκλοφορία όταν και αν η σύνδεση VPN σας. Είναι μια χρήσιμη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Ανακοινώσεις nVPN

Όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το nVPN είναι καλό για να διατηρείτε τη δραστηριότητά σας ανώνυμη. Το nVPN εδρεύει στη Βοσνία, η οποία είναι μια χώρα που έχει μια φιλο-ιδιωτική στάση. Είναι επίσης έξω από τις ομάδες χωρών με 5 μάτια, 9 μάτια ή 14 μάτια. Το nVPN ισχυρίζεται επίσης ότι έχει πολιτική μη καταγραφής, όπως και τα περισσότερα δίκτυα VPN. Δεν είναι ίσες όλες οι πολιτικές μη καταγραφής. Για αυτή την ανασκόπηση, εξετάσαμε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου.
Το nVPN λέει ότι δεν καταγράφουν τα IP, τη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης, τους ιστότοπους που επισκέφτηκαν και τα ποσά της κυκλοφορίας που καταναλώθηκαν. Αλλά διατηρούν αρχείο των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ID συναλλαγών πληρωμής. Αυτή είναι μια αρκετά τυπική πολιτική.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Υπάρχουν δοκιμές ταχύτητας, αλλά τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την τοποθεσία σας, τη θέση των διακομιστών, την ώρα της ημέρας κτλ. Πραγματοποιήσαμε ορισμένες δοκιμές ταχύτητας για αυτήν την αναθεώρηση nVPN και τις συγκρίναμε με άλλα δημοφιλή VPN - βρήκαμε τις ταχύτητες που προσφέρει η nVPN αρκετά αξιοπρεπή και αξιόπιστο.

Τιμολόγηση

Πίνακας τιμών nVPN

Το nVPN είναι μόνο 6,00 δολάρια το μήνα εάν εσείς’αποκαταστήστε το με τη χρήση κοινών διευθύνσεων IP. Οτι’s κάτω από τη μέση τιμή. Για ετήσια συνδρομή, είναι περίπου 3,33 δολάρια το μήνα. Μια ειδική συνδρομή IP κοστίζει 8,00 δολάρια το μήνα ή 5,00 δολάρια το μήνα χρεώνεται ετησίως.

Η τιμή είναι σχετικά σχετική. Ορισμένα δίκτυα VPN κοστίζουν περισσότερο επειδή έχουν περισσότερες δυνατότητες. Με το nVPN, μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία συσκευή τη φορά. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές, αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Μπορείτε να παρακάμψετε τα όρια της συσκευής περνώντας από το δρομολογητή σας. Αλλά για να λειτουργήσει αυτό, χρειάζεστε έναν καλό δρομολογητή, ο οποίος μπορεί να είναι ακριβός.

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων, όπως PayPal, Bitcoin, Payza, πιστωτικές κάρτες, Skrill, κάρτες δώρων Amazon και πολλά άλλα. Αυτό σας δίνει ποικιλία και την επιλογή να πληρώνετε ανώνυμα.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Το nVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, Linux, Android, PlayStation και Xbox. Λειτουργεί με iOS αν η συσκευή έχει jailbroken. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε ορισμένους δρομολογητές. Ωστόσο, το nVPN διαθέτει αποκλειστικό πελάτη για Windows. Δεν υπάρχουν’t προσαρμοσμένες εφαρμογές για τους άλλους. Έτσι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN στις άλλες συσκευές σας, μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία. Μια εφαρμογή Android που εκτελεί ένα πρόγραμμα-πελάτη iOS.

Η εγκατάσταση του OpenVPN ολοκληρώθηκε

Το γραφικό περιβάλλον των Windows χρειάζεται κάποια βελτίωση. Ενώ η ιστοσελίδα είναι εύκολο στη χρήση, φαίνεται ξεπερασμένη και δεν είναι’t οπτικά ελκυστική.

Πόσο καλό είναι το nVPN κατά την αποδέσμευση του Netflix (και άλλων πλατφορμών συνεχούς ροής)

Οι περισσότεροι χρήστες VPN θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής που έχει αποκλειστεί με γεωφραγμα. Το nVPN δεν είχε κανένα πρόβλημα να έχει πρόσβαση στην αμερικανική Netfix’s βιβλιοθήκη. Ήταν επίσης σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο σε Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime, αν και όχι τόσο αξιόπιστα όσο μερικοί από τους μεγαλύτερους παρόχους VPN. Το nVPN είναι επίσης συμβατό με την Kodi, μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας που επιτρέπει την ολοκληρωμένη ροή σε όλες τις συσκευές σας. Χρειάζεστε ένα VPN για να χρησιμοποιήσετε το Kodi για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς και να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ανώνυμη σε περίπτωση που κάποιο από τα υλικά προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Πόσο καλό είναι το nVPN για torrenting

Το Torrenting παραμένει μια δημοφιλής δραστηριότητα στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους ανθρώπους. Επιπλέον, η κυκλοφορία torrenting εμποδίζεται ή θρομβώνεται από πολλά δίκτυα VPN. nVPN είναι μια καλή επιλογή για torrenting επειδή έχει Squid και SOCKS5 Proxy, το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε σε σας uTorrent ή άλλο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent. Ουσιαστικά, έχετε μια καλή εμπειρία torrenting χωρίς καταιγισμό. Το torrenting είναι γενικά ασφαλές και γρήγορο με το nVPN.

nVPN σελίδα παραγγελίας

Λειτουργεί στην Κίνα και σε άλλες περιορισμένες χώρες

Ορισμένες χώρες όπως η Κίνα προσπαθούν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε υπηρεσία VPN που δεν είναι’t έγκριση. Συνήθως, αυτοί’θα μπλοκάρει τις διευθύνσεις IP ή θα μπλοκάρει στο επίπεδο DNS. Υπάρχει επίσης μπλοκάρισμα βαθιάς επιθεώρησης πακέτων (DPI). Το nVPN χρησιμοποιεί τεχνολογία anti-DPI για να ξεφύγει από το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Λειτουργεί επίσης καλά με άλλες περιορισμένες χώρες όπως το Ιράν, τη Λευκορωσία, το Ιράκ, τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία. Η ανωνυμία και η ασφάλεια είναι επίσης σημαντικές όταν χρησιμοποιείτε VPN στην Κίνα. Το nVPN έχει αρκετά ισχυρή ασφάλεια, προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία για χρήση σε χώρες που έχουν περιοριστεί.

Υποστήριξη

Το nVPN διαθέτει διάφορες επιλογές παθητικής υποστήριξης όπως οι συχνές ερωτήσεις, καθώς και ορισμένες ενεργές επιλογές υποστήριξης, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Δεν συμβαίνει’t έχουν ζωντανή συνομιλία, η οποία είναι χαρακτηριστική για μικρότερες υπηρεσίες VPN. Επίσης, δεν συμβαίνει’t έχουν πολλά μαθήματα. Εξετάζοντας τις αναφορές χρηστών, πολλοί χρήστες σημείωσαν ότι το nVPN απάντησε σε ερωτήσεις ταχύτερα από τους αναμενόμενους χρήστες. Προφανώς, οι ερωτήσεις απαντήθηκαν με μεγάλη λεπτομέρεια και οι προτάσεις ήταν εύκολο να ακολουθηθούν.

Ευκολία στη χρήση

Αυτή είναι μια περιοχή όπου το nVPN είναι πολύ αδύναμο - ο ιστότοπος προκαλεί σύγχυση, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ούτω καθεξής. Όταν χρησιμοποιείτε άλλες συσκευές εκτός από τον υπολογιστή σας, πρέπει να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο, πράγμα που μπορεί να είναι αρκετά επίπονο. Δεδομένου ότι το nVPN σχεδιάζει την ενσωμάτωση εφαρμογών στο μέλλον, η χρηστικότητα θα αυξηθεί πιθανότατα με το χρόνο.

Κάτω γραμμή της αναθεώρησης του nVPN

nVPN είναι ένα αξιοπρεπές αρχικό VPN, αλλά υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του nVPN είναι οι υψηλές ταχύτητες, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για torrent, ρεύμα και παρακάμψετε geo-περιορισμούς. Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία συσκευή ταυτόχρονα και η υπηρεσία προκαλεί σύγχυση.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1