Αναθεώρηση OneVPN

Τελευταία ενημέρωση: 11.12.2018


Ψάχνετε για το ένα (αξιόπιστη υπηρεσία VPN); Διαβάστε την Αναθεώρηση OneVPN για να δείτε αν αυτό συμβαίνει’είναι ένας αγώνας.

Το OneVPN παρέχει εξαιρετικά γρήγορη εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 50 χώρες και υποστηρίζει τα πρωτόκολλα OpenConnect, OpenVPN και L2TP. Σύμφωνα με αναφορές, το OneVPN δεν μπορεί να τρέξει στην Κίνα μέσω των προσαρμοσμένων πελατών του - χρειάζεται την υποστήριξη του πρωτοκόλλου CSTP μέσω AnyConnect. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για όλους εκείνους τους διεθνείς ταξιδιώτες που θα ήθελαν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους μέσω Facebook, Instagram και άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Η χρήση του OneVPN δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες περιεχομένου (προφανώς, εκτός από το Netflix). Επιπλέον, διαθέτει μια λειτουργία adblocker για να σταματήσει τις διαφημίσεις. Οι εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές του OneVPN είναι βελτιστοποιημένοι για απόδοση. Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από $ 1 το μήνα και υπάρχει δωρεάν δοκιμή. Ενώ το OneVPN δεν λειτουργεί πολύ καλά με τα Netflix και Torrents, διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας και παρέχει 24ωρη υποστήριξη. Η εγκατάσταση αυτής της υπηρεσίας είναι πολύ εύκολη - επιλέξτε ένα σχέδιο, καταχωρήστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και χρησιμοποιήστε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής.

Το OneVPN είναι μια νέα υπηρεσία, αλλά κατάφερε να παραμείνει μπροστά από τους ανταγωνιστές της. Ο πιο σημαντικός λόγος για αυτό, φαντάζεται, είναι μια καλή επένδυση. Τουλάχιστον αυτό’την εντύπωση που έχουμε από την ιστοσελίδα τους.

Αυτό το άρθρο αναθεώρησης OneVPN θα προσπαθήσει να καλύψει διάφορες πτυχές αυτής της υπηρεσίας και θα σας δώσει μια ετυμηγορία - πάνω ή κάτω.

Είναι ασφαλής η χρήση του OneVPN?

Οι χρήστες του OneVPN μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας / προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η υπηρεσία τους επιτρέπει να αλλοιώνουν την τοποθεσία τους και να χρησιμοποιούν μια ποικιλία πόρων για να εξασφαλίσουν ότι η αλήθεια είναι μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Για την ασφάλεια των χρηστών του, αυτό το δίκτυο χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση AES-256-bit. Πρόκειται για ένα πολύ υψηλό πρότυπο ασφαλείας που χρησιμοποιείται από τους αμερικανικούς στρατιωτικούς και άλλους κυβερνητικούς οργανισμούς. Επιπλέον, έχει επίσης ένα διακόπτη kill, το οποίο εμποδίζει όλη την κυκλοφορία δικτύου σε περίπτωση διακοπής σύνδεσης. Το OneVPN έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, εκτός από τη διαδικασία εγγραφής, η οποία απαιτεί το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αυτό θα ήταν κακό, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει’t πρέπει να είναι το πραγματικό σας όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ταχύτητα & Εκτέλεση

Γενικά, η ταχύτητα όταν συνδέεται σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι πιο αργή από την κανονική ταχύτητα, επειδή η κίνηση παίρνει μια παράκαμψη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί πραγματικά να αυξηθεί - αυτό συμβαίνει εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας περιορίζει την ταχύτητά σας. Το OneVPN διαθέτει έναν αξιοπρεπή αριθμό διακομιστών, ο οποίος εκτείνεται σε μια μεγάλη περιοχή (390+ εξυπηρετητές σε 59 χώρες), που σημαίνει ότι είναι καλά εξοπλισμένοι για να χειρίζονται ταυτόχρονα πολλούς χρήστες και ότι οι ταχύτητες δεν πρέπει’t σταγόνα πολύ από τη θέση στην τοποθεσία. Το’είναι πάντα μια καλή ιδέα να δοκιμάσετε τον εαυτό σας, αλλά τα πειράματά μας απέδειξαν αξιοπρεπείς ταχύτητες.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το OneVPN

εγκαταστήστε το OneVPN

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το OneVPN, μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.onevpn.com/downloads/, επιλέξτε την πλατφόρμα (Windows, Mac OS X, Android, iOS κ.λπ.). Για κινητά τηλέφωνα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Google Play. Στο τελευταίο, το μέγεθος αρχείου της εφαρμογής είναι 11,21 MB. Στις κινητές συσκευές, η εφαρμογή κατεβάζει αρκετά γρήγορα. Εφόσον αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν, ο χρήστης βλέπει διαφημίσεις στην πλατφόρμα. Κατά την εγκατάσταση, η εφαρμογή εμφανίζει μια λίστα διακομιστών για να διαλέξετε. Ζητά επίσης από τους χρήστες να δώσουν ανατροφοδότηση και αξιολόγηση.

Το OneVPN έχει βελτιστοποιηθεί για τα Windows 7, 8 και 10. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες και ξεκινήστε τη λήψη αυτής της εφαρμογής. Το μέγεθος της εφαρμογής είναι 44MB και χρειάζονται περίπου 3 λεπτά για λήψη. Φυσικά, η ταχύτητα λήψης θα εξαρτηθεί από την ταχύτητα της κανονικής σύνδεσής σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εφαρμογή για να την εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Η εγκατάσταση της εφαρμογής OneVPN διαρκεί λίγα λεπτά και αφού ολοκληρωθεί, εμφανίζεται ένα παράθυρο ζητώντας την άδειά σας για να κάνετε μερικές αλλαγές στον υπολογιστή σας.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

Κάντε κλικ στη γραμμή εργασιών και μεταβείτε στην εφαρμογή OneVPN. Κάντε κλικ στην ανοιχτή εφαρμογή και, στη συνέχεια, συμπληρώστε το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Η εφαρμογή Windows σάς επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις 50 plus με τους αντίστοιχους χρόνους ping. Το Ping αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μια σύνδεση μεταξύ εσάς και του κεντρικού υπολογιστή. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε το πρωτόκολλό σας. Υπάρχει ένα εικονίδιο με γρανάζι στη δεξιά γωνία της εφαρμογής. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις.

OneVPN για Netflix

Το 2016, η Netflix κατέστησε πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσει τα VPN για τη ροή του περιεχομένου της. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν παλαιότερα δίκτυα VPN θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον κατάλογο Netflix. Εκείνοι που χρησιμοποιούν δωρεάν VPN δεσμεύονται σχεδόν αποκλειστικά από το Netflix. Με τις πληρωμένες υπηρεσίες, αυτό’είναι αρκετά χτύπησε και χάσετε. Το OneVPN θα σας αφήσει - σε τελική ανάλυση, αυτή η υπηρεσία είναι σχετικά νέα και ακόμα να εμποδιστεί.

Υπάρχουν κάποιες άλλες πολύ καλές πλατφόρμες streaming διαθέσιμες στο διαδίκτυο όπως το BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime και HBO. Hulu είναι μια εταιρεία ψυχαγωγίας που ανήκει από κοινού σε Fox, Comcast και Walt Disney. Ενώ το OneVPN δεν θα έχει πρόσβαση σε όλα αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi’s σκιερό adds για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αποκλειστικού περιεχομένου. Το Kodi είναι μια δημοφιλής εφαρμογή λογισμικού που μεταδίδει περιεχόμενο σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ανώνυμα, χρησιμοποιήστε το OneVPN μαζί με το Kodi. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί πολύ καλά σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Android, iOS, Windows κ.λπ. και διατίθεται μόνο για $ 1 / μήνα.

OneVPN για torrenting

Το Torrenting χρησιμοποιείται για την κοινή χρήση αρχείων (μουσική, ταινίες κ.λπ.) μεταξύ μεγάλου αριθμού χρηστών. Αυτό το είδος κοινής χρήσης ονομάζεται κοινή χρήση P2P και δεν είναι από μόνο του παράνομο. Ωστόσο, η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα θεωρείται παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Το OneVPN σάς βοηθά να κατεβάσετε αυτά τα αρχεία ανώνυμα, καλύπτοντας την τοποθεσία και τη διεύθυνση IP και είναι συμβατό με διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως το Android, το iOS και τα Windows.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OneVPN στην Κίνα?

Αυτή η ερώτηση είναι σημαντική για όλους εκείνους τους διεθνείς ταξιδιώτες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Facebook, το Instagram και σε άλλους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Η Κίνα δεν επιτρέπει στο Facebook και το Google να λειτουργούν στην Κίνα για λόγους ασφάλειας δεδομένων.

Επιστρέφοντας στην αρχική ερώτηση, με ορισμένους περιορισμούς, το OneVPN λειτουργεί αρκετά καλά στην Κίνα. Το πρωτόκολλο CSTP σε συνδυασμό με το AnyConnect προσφέρει καλά αποτελέσματα παρακάμπτοντας το Great Firewall της Κίνας. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτός ο πάροχος υπηρεσιών VPN έχει έδρα στο Χονγκ Κονγκ πρέπει να είναι αρκετός λόγος για να πάει για κάτι άλλο.

Εφαρμογές & Επεκτάσεις

εφαρμογές onevpn

Το OneVPN είναι πλήρως συμβατό με πολλές πλατφόρμες και συσκευές. Διαθέτει προσαρμοσμένες εφαρμογές για Windows, Mac και Android. Οι χρήστες iOS και άλλοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια διαφορετική εφαρμογή για να συνδεθούν στο δίκτυο OneVPN.

Το OneVPN υποστηρίζει επίσης το Amazon Firestick, το Kodi και άλλες πλατφόρμες. Το OneVPN λειτουργεί επίσης με διάφορα είδη δρομολογητών όπως Belkin, Asus, D-Link κλπ. Τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή και κρυπτογραφημένα όταν χρησιμοποιείτε το OneVPN με αυτούς τους δρομολογητές.

Υποστήριξη

Υποστήριξη OneVPN

Το OneVPN έχει 24/7 υποστήριξη μέσω συζήτησης. Ωστόσο, η εταιρεία πρέπει να κάνει το παράθυρο συνομιλίας πιο φιλικό προς το χρήστη. Ενώ είναι εύκολο να γράψετε μηνύματα, η αποστολή τους είναι λίγο δύσκολη. Η υποστήριξη μέσω chat είναι επανδρωμένη από ανθρώπους και όχι από bots, επομένως οι αλληλεπιδράσεις με αυτή την εταιρεία είναι ζεστές. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άρθρα και συνήθεις ερωτήσεις που μπορούν να βοηθήσουν το χρήστη να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Η εύρεση απαντήσεων σε σύνθετες τεχνικές ερωτήσεις είναι πολύ εύκολη στην τοποθεσία OneVPN. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να λάβετε αυτές τις απαντήσεις.

Τιμολόγηση

Τιμολόγηση OneVPN

Υπάρχουν τρία σχέδια για να διαλέξετε και το καθένα από αυτά έχει μοναδικά οφέλη. Αυτοί είναι

  • Ένα Σχέδιο Μήνας: καταβάλλετε 7,95 δολάρια το μήνα. Μπορείτε να συνδεθείτε από 5 διαφορετικές συσκευές και να εξοικονομήσετε 20%.
  • Πρόγραμμα έξι μηνών: πληρώνοντας 4,95 δολάρια το μήνα, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν όσο το 50%.
  • Σχέδιο τεσσάρων ετών: αυτό το σχέδιο σας προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση (87%) και οι χρήστες πληρώνουν μόνο $ 1 το μήνα ως συνδρομές.

Το σχέδιο έξι μηνών και τεσσάρων ετών έρχονται με 5 ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπονται. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Αποκλεισμός διαφημίσεων
  • NAT τείχος προστασίας
  • Anti-malware
  • Ενισχυτικό ταχύτητας
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης
  • Ένα ρεύμα
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Υπάρχουν και πολλές επιλογές πληρωμής. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ή λογαριασμών PayPal τους. Οι κύριες κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι Visa, MasterCard και American Express. Οι πληρωμές μπορούν επίσης να γίνουν στο Bitcoin. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω τειχών πληρωμής, Alipay και κάρτες δώρων. Συνολικά, αυτό’έχει πολλές ευκαιρίες να πληρώσει ανώνυμα.

Κατώτατη γραμμή της αναθεώρησης OneVPN

Συνοψίζοντας, το OneVPN είναι μια δυναμική πλατφόρμα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους χρήστες του. Καταρχήν, προστατεύει την ανωνυμία των χρηστών της αποκρύπτοντας την ταυτότητά τους. Είναι επίσης μια ασφαλή και ασφαλής πλατφόρμα, επομένως, υπάρχει μικρός κίνδυνος κλοπής οποιουδήποτε είδους δεδομένων - προσωπικών ή οικονομικών.

Το OneVPN είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των διεθνών ταξιδιωτών, των φοιτητών και όσων προτιμούν την πρόσβαση στο Netflix και σε άλλους δημοφιλείς ιστοτόπους περιεχομένου. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην πρόσβαση στο Netflix, το OneVPN είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για torrenting και πρόσβαση σε άλλες πλατφόρμες περιεχομένου. Είναι συμβατό με τα Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Θα λειτουργεί επίσης με δρομολογητές. Τιμολόγια, αυτή η εφαρμογή είναι αρκετά προσιτή και έρχεται με ένα επταήμερο σχέδιο εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Οι τιμές ξεκινούν από $ 1 το μήνα και αυξάνονται στα $ 7,95 το μήνα.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 29