Αναθεώρηση proXPN VPN

Προώθηση ως α “pro” λύση για ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το proXPN παρέχει απλότητα και ευκολία στη χρήση, αλλά αποτυγχάνει σε όλες τις άλλες περιοχές


Το ίδιο το μάρκετινγκ “το πιο εύκολο στη χρήση” VPN γύρω, το proXPN ξεκινάει με βεβαιότητα αμέσως από το ρόπαλο. Διατηρώντας τα πράγματα απλά με τρία σχέδια πριμοδότησης και μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες, αυτό το VPN σίγουρα καθιστά εύκολο το κατέβασμα και την αγορά. Αλλά τι άλλο φέρνει στο τραπέζι?

Πρώτα απ 'όλα, φέρνει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς το proXPN Direct LLC βρίσκεται στις ΗΠΑ, μια χώρα που έχει καλά τεκμηριωμένη ιστορία κατασκοπείας στους πολίτες της. Οτι’είναι εύκολο από τον Stored Communication Act, ο οποίος λέει ότι εάν μια εταιρεία αποθηκεύει τους χρήστες της’ επικοινωνίας, η κυβέρνηση μπορεί να την έχει πρόσβαση. Για να μάθετε εάν το proXPN θα έχει τίποτα να μοιραστεί μαζί σας, συνεχίστε να διαβάζετε την αναθεώρηση του proXPN VPN.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

proXPN έχει κακές λειτουργίες ασφάλειας:

 • Ξεπερασμένη κρυπτογράφηση (512-bit BF-CBC)
 • OpenVPN και PPTP πρωτόκολλο τούνελ
 • Σκότωσε το διακόπτη

Ενώ οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές έχουν αναβαθμιστεί από καιρό σε κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας 256 bit, το proXPN είναι ένας από τους λίγους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το παλιό BF-CBC 512 bit. Μπορεί να είναι αρκετά ασφαλής για τους καθημερινούς χρήστες, αλλά δεν μπορούμε να προτείνουμε ένα προϊόν ασφαλείας που είναι κάτω από τα πρότυπα του κλάδου.

Όταν πρόκειται για τα πρωτόκολλα, το proXPN βασικά δεν προσφέρει εναλλακτική λύση για το OpenVPN, επειδή το PPTP είναι επίσης ξεπερασμένο.

Το proXPN παρέχει ένα είδος διακόπτη kill μέσω του “VPN Guard” εργαλείο, το οποίο κλείνει όποια ιστοσελίδα επισκέπτεστε εάν πέσει η σύνδεση VPN. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν το κάναμε’t δοκιμάστε την αξιοπιστία του αρκετά καλά για να δώσετε μια σταθερή γνώμη, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε αν δεν έχει κάποιος διακόπτης kill είναι μεγάλη υπόθεση όταν το VPN δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές με ή χωρίς αυτό.

Το proXPN VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής?

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με την καταγραφή για να σκεφτείτε. Στους όρους και τις συνθήκες, παρατηρήσαμε ότι το proXPN διατηρεί πληροφορίες σχετικά με κάθε σύνοδο. Ενώ δηλώνουν ότι αυτό δεν συμβαίνει’t περιλαμβάνουν την ικανότητα να βλέπετε ποιοι ιστότοποι επισκέπτονται ή που πληκτρολογούν, το γεγονός ότι το proXPN διατηρεί αυτά τα αρχεία καταγραφής είναι ανησυχητικό, ακόμα και αν αυτά καθαρίζονται καθημερινά κάθε δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το VPN είναι εγγεγραμμένη στις Η.Π.Α. - μία από τις πρώτες χώρες ματιών και ένα γενικό κακό μέρος για να κατέχει μια υπηρεσία VPN. Οι Όροι και οι Πολιτικές τους αναφέρονται επίσης σε δύο άλλες εταιρείες που σχετίζονται με το proXPN στις Κάτω Χώρες (9 μάτια) και στην Αγγλία (5 μάτια). Και με Το proXPN κάνει περισσότερο από την ελάχιστη καταγραφή, οι πιθανότητες είναι εύκολη η πρόσβαση στις πληροφορίες σας από οποιαδήποτε από αυτές τις κυβερνήσεις.

Συνοψίζοντας, το διαπιστώσαμε Το proXPN δεν είναι ασφαλές στη χρήση. Εάν είχε αξιοπρεπή κρυπτογράφηση και μεταφέρθηκε κάπου μακριά από τα 14 Μάτια, θα μπορούσαμε επίσης να αλλάξουμε το μυαλό μας.

Ταχύτητα και απόδοση

Η ταχύτητα είναι μια περιοχή όπου το proXPN προσπαθεί πραγματικά να πουλήσει τον εαυτό του. Αλλά όπως κάθε βετεράνος VPN θα σας πει, κάθε πάροχος κάνει μεγάλες αξιώσεις για την ταχύτητα να προσελκύσει τους χρήστες να εγγραφείτε. Επομένως, η ερώτηση για αυτή την αναθεώρηση είναι απλή: κάντε proXPN’s αξιώσεις στοιβάζονται επάνω?

Συνδεθήκαμε από τις ΗΠΑ και διαπιστώσαμε ότι οι τοπικοί διακομιστές απέδωσαν μερικές εντυπωσιακές ταχύτητες. Αλλά όταν μεταβαίναμε σε πιο απομακρυσμένους διακομιστές (ακόμα και στις ηπειρωτικές ΗΠΑ), οι ταχύτητες μειώθηκαν κατά 60% ή και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτή η μεταβλητότητα θα μπορούσε πραγματικά να είναι ενοχλητική κατά τη ροή βίντεο ή τη λήψη μεγαλύτερων αρχείων.

Αναμένω μέσος όρος έως κακή απόδοση όταν χρησιμοποιείτε proXPN - μόνο ένα μέσο της οδικής υπηρεσίας με κάποια πρόσκρουση ταχύτητας μπροστά.

Κάλυψη διακομιστή

Ένα άλλο πράγμα που μας ερεθίζει ήταν το γεγονός ότι το proXPN δεν είναι’δεν ενδιαφέρονται να διαφημίσουν πόσους διακομιστές λειτουργούν. Οτι’s πιθανώς επειδή η επιλογή είναι περιορίζεται σε 19 πόλεις. Κάνουν τέντωμα από το Λονδίνο και το Σικάγο στο Τόκιο και το Χονγκ Κονγκ, αλλά η έλλειψη διαφάνειας πριν δούμε πραγματικά τον κατάλογο στον πελάτη μας άφησε σύγχυση και εξόργωση.

Άλλες υπηρεσίες προσφέρουν πολύ περισσότερες επιλογές από ό, τι το proXPN VPN.

Ευκολία χρήσης και υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Το proXPN προσφέρει εκδόσεις του πελάτη του για αυτές τις πλατφόρμες:

 • Windows
 • macOS
 • Android
 • iOS

Οτι’καθώς οι προσπάθειές τους να παρέχουν εφαρμογές και επεκτάσεις έχουν εξαφανιστεί. Δεν έχουν δημιουργήσει ούτε επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης ούτε εφαρμογές για δρομολογητές ή Linux. Επίσης, δεν συμβαίνει’t φαίνεται ότι θα υπάρξει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Η λήψη ενός αρχείου λήψης proXPN είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο proXPN και να κάνετε κλικ στο Κατεβάστε στην επάνω δεξιά γωνία ή Δημιουργήστε λογαριασμό στη μέση.

Καθώς εγγραφείτε στο proXPN, εσείς’θα πρέπει να δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε ένα από τα τρία σχέδια. Η πληρωμή μπορεί να αποσταλεί είτε από PayPal ή πιστωτική κάρτα.

Μετά από αυτό, η ολοκλήρωση της εγκατάστασης είναι απλή.

proxpn vpn οθόνη σύνδεσης

Απλά πληκτρολογήστε τα στοιχεία σύνδεσης στο πλαίσιο και πατήστε Σύνδεση.

Χρησιμοποιώντας τον πελάτη είναι ένα αεράκι. Η κύρια οθόνη του συστήματος σάς επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα τους διακομιστές και μπορείτε επίσης να αλλάζετε μεταξύ του OpenVPN και του PPTP μέσω ενός αναπτυσσόμενου μενού.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, το proXPN έρχεται με ένα kill switch θα πρέπει να χάσετε τη σύνδεση VPN (μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε όπως θέλετε) και επίσης διαθέτει ένα εργαλείο διάγνωσης για την ανίχνευση προβλημάτων και αναφέρετε τυχόν προβλήματα στην ομάδα υποστήριξης proXPN.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα αξιοπιστίας με το proXPN. Μερικές φορές, αναγκάζονται να επανεγκαταστήσουν τον πελάτη πολλές φορές πριν ακόμη χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό proXPN τους, οπότε ενημερώστε το - αυτό’s μακριά από τέλεια.

Απεμπλοκή Netflix και άλλες πλατφόρμες συνεχούς ροής

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Netflix ενίσχυσε τα συστήματα ασφαλείας της, εφαρμόζοντας τρομερά μέτρα αποκλεισμού για την αντιμετώπιση VPN και πληρεξουσίων. Σε απάντηση, τα κορυφαία VPN έχουν εργαστεί σκληρά για να βρουν τρόπους γύρω από αυτές τις άμυνες. Δυστυχώς, το proXPN δεν είναι μεταξύ τους.

Αν ψάχνετε για ένα VPN για να τροφοδοτήσετε τον εθισμό Netflix (ή για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής ψυχαγωγίας), το proXPN δεν θα σας κάνει καλό.

P2P και torrenting

Οι λήψεις P2P είναι μια περιοχή όπου τα μικρότερα δίκτυα VPN μπορούν πραγματικά να λάμψουν επειδή ακόμη και ελίτ υπηρεσίες συχνά αποτυγχάνουν με torrenting, συνήθως επικαλούμενες νομικές ανησυχίες.

proXPN είναι μια αξιοπρεπή επιλογή για κακοποιούς. Οι χρήστες επωφελούνται από απεριόριστο εύρος ζώνης, και proXPN λέει ότι είναι εντάξει με torrenting μέσω VPN τους.

Το δοκιμάσαμε αυτό και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχαν’πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά, εμείς’d εξακολουθεί να σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting αντί του proXPN.

Ηλεκτρονική λογοκρισία στην Κίνα και αλλού

Στην πρώτη σελίδα τους, το proXPN κάνει κάποιους τολμηρούς ισχυρισμούς για το να νικήσουν τις κυβερνήσεις που είναι “λογοκρισία των πληροφοριών σε μια προσπάθεια να σας κρατήσει στο σκοτάδι.”

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προτείνουμε το proXPN VPN για την Κίνα. Για αρχάριους, ας’s θυμηθείτε το ξεπερασμένο σύστημα κρυπτογράφησης και ένα διακόπτη kill που δεν το κάνει’t φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Στη συνέχεια, εξετάζοντας τα διαθέσιμα πρωτόκολλα, εμείς’θα δούμε το OpenVPN το οποίο είναι πολύ μπλοκαρισμένο στην Κίνα. Τέλος, εκεί’δεν υπάρχει πρωτόκολλο μυστικότητας για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της Κίνας’s DPI (βαθιά επιθεώρηση πακέτων).

Υποστήριξη πελατών

Οι χρήστες του proXPN VPN έχουν τις ακόλουθες επιλογές υποστήριξης:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Σύστημα εισιτηρίων

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι’t παρέχει ζωντανή συνομιλία και καμία από τις επιλογές δεν είναι 24/7, η οποία μοιάζει με γνωστική δυσαρέσκεια όταν διαβάζετε για ένα “υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης” στην ιστοσελίδα proXPN.

Δυστυχώς, κάνοντας κλικ είτε στην επάνω Βοήθεια είτε στο κάτω μέρος Επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας που σας στέλνει στο proxpnsupportforums.com, το οποίο δεν’t φορτίο λόγω βλάβης διακομιστή:

αποτυχία διακομιστή proXPN VPN

Ο μόνος σύνδεσμος που φαίνεται να λειτουργεί είναι κάτω από την περιγραφή παγκόσμιας κλάσης υποστήριξης κάπου στη μέση της αρχικής σελίδας. Αφού φτάσετε στο σύστημα υποστήριξης, θα μπορείτε να ανοίξετε ένα εισιτήριο ως επισκέπτης ή ως premium χρήστη.

Η κατάσταση στην οποία βρήκαμε proXPN’η υποστήριξη των πελατών της έχει αφήσει την εντύπωση ότι δεν είναι όλα’τόσο καλά στο τέλος τους, και ότι θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα της επικείμενης κατάργησης.

Τιμολόγηση

Προγράμματα τιμολόγησης proxpn vpn

Το proXPN VPN προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης:

 • 3μηνο σχέδιο για $ 9,98 / μήνα ή 29,95 δολάρια
 • Σχέδιο 6 μηνών για $ 8,33 / μήνα ή 49,95 δολάρια
 • 12μηνο σχέδιο για $ 6,25 / μήνα ή $ 74,95

Η συντομότερη επιλογή τριών μηνών είναι πολύ ακριβό για μια απογυμνωμένη, χωρίς περιθώρια VPN. Ακόμα και οι μακρύτεροι δεν προσφέρουν μεγάλη έκπτωση - η καλύτερη προσφορά σας εξοικονομεί 37% και εξακολουθεί να κοστίζει περισσότερα από πολλά premium VPN.

Ενώ υπάρχει καμία δωρεάν δοκιμή, ευτυχώς όλα τα σχέδια έρχονται με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εμείς’φοβάσαι εσύ’Θα το χρειαστείτε.

Συμπέρασμα

Απλό και εύκολο στη χρήση, το proXPN VPN φαίνεται να κάνει λάθος όλα. Η υποστήριξη είναι ανάμεικτη ή δεν υπάρχει πλέον, οι ταχύτητες είναι κατά μέσον όρο στην καλύτερη περίπτωση, η ασφάλεια είναι αποσπασματική και η Netflix isn’t οπουδήποτε να δει κανείς.

Αν εσύ’ξαναγυρίζοντας και έχοντας ένα φετίχ της υπερπληρωμής, θα μπορούσε να είναι μια αξιοπρεπή επιλογή. Αλλά για τους περισσότερους χρήστες, αυτό το μισό-νεκρό VPN δεν’Δεν το κόψω αρκετά.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 43