StrongVPN αναθεώρηση

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN που παρέχει τα βασικά χαρακτηριστικά - συμπεριλαμβανομένου του Debblock, της απλής ρύθμισης, της εξαιρετικής ασφάλειας και της δυνατότητας χρήσης του για έως και δώδεκα συσκευές; Το StrongVPN μπορεί να είναι η υπηρεσία για εσάς. Η κριτική StrongVPN θα σας πει τι πρέπει να γνωρίζετε.


Το StrongVPN καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε και αποδίδει έντονα τις κύριες λειτουργίες του. Έχει το εξαιρετικά ασφαλές πρωτόκολλο OpenVPN, γρήγορες συνδέσεις και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC. Οι εξεταστές ανέφεραν επίσης ότι δεν μπόρεσαν να βρουν διαρροές WebRTC ή DNS.

Εσείς’θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε από ιστότοπους όπως το BBC iPlayer και το Netflix και η δέσμευση εξυπηρέτησης πελατών είναι καλή. Να είστε λίγο προσεκτικοί σχετικά με το μπροστινό μέρος της ιδιωτικής ζωής, όμως, όπως StrongVPN βρίσκεται στις ΗΠΑ, αντί περισσότερο φιλικές προς την ιδιωτικότητα τοποθεσίες, όπως η Ελβετία.

Διαβάστε το πλήρες σχόλιο StrongVPN για να μάθετε περισσότερα.

Χαρακτηριστικά

Το StrongVPN είναι απλό και έχει σχεδιαστεί για να εστιάσει σε αυτό’είναι πιθανό να είναι σημαντική για τους χρήστες. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι λίγο ελάχιστο, αλλά αν εσείς’να είστε αρχάριος στον κόσμο των VPN, αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για σας.

Εφαρμογές, διακομιστές και συνδέσεις

Ενώ δοκιμάσαμε μόνο την έκδοση των Windows για την εφαρμογή StrongVPN, εσύ’Θα βρείτε εφαρμογές διαθέσιμες για iOS, Mac και Android επίσης. Υπάρχουν πάνω από 650 διακομιστές για να διαλέξετε, που βρίσκονται σε 26 χώρες και 46 πόλεις. Οτι’Είναι πολύ σοβαρό. Εκεί’s χάρτης που δείχνει τον πλησιέστερο διαθέσιμο διακομιστή, αλλά μπορείτε’μην το μετακινήσετε για να βρείτε άλλους διακομιστές.

Ωστόσο, οι χρόνοι σύνδεσης είναι σχετικά καλές και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές παρέχει ειδοποιήσεις που δείχνουν ότι προστατεύεστε. Υφηγητής’μην ανησυχείτε αν αυτά τα είδη των ειδοποιήσεων σας τρελάνουν - μπορείτε απλά να πάτε στις ρυθμίσεις σας για να τις απενεργοποιήσετε.

Ένα μειονέκτημα είναι η έλλειψη λειτουργικότητας στον επιλογέα θέσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε’t δείτε τα στοιχεία του χρόνου ping ή του φορτίου του διακομιστή για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο διακομιστή. Εκεί’δεν είναι επίσης βολικό “πρόσφατη σύνδεση” μενού για να επιταχύνετε τα πράγματα, ούτε να δημιουργήσετε μια λίστα αγαπημένων. Μπορείτε να δείτε το “συνδέω-συωδεομαι” με δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος, αλλά αυτό’δεν είναι δυνατό να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε ένα νέο διακομιστή.

Μπορείς’t δοκιμή της υπηρεσίας, έτσι εσείς’θα χρειαστεί να υπογράψετε τουλάχιστον ένα μήνα - σημειώνοντας ότι υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν’t αρέσει. Όταν κάνετε εγγραφή σας’θα δείτε κουμπιά λήψης για όλους τους αναμενόμενους πελάτες: Mac, Windows, Android και iOS.

Υπάρχουν πολύ λεπτομερείς οδηγίες για τη μη αυτόματη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Αυτά περιλαμβάνουν θέματα όπως το Kodi, οι δρομολογητές, το Linux, το Amazon Kindle, το Chrome OS και πολλά άλλα.

Επιλέξτε από μια σειρά πρωτοκόλλων - SSTP, L2TP, OpenVPN, IPsec ή IKEv2. Το IKEv2 και το OpenVPN είναι οι καλύτερες επιλογές για να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο συνδυασμό ασφάλειας και ταχύτητας. Δεν υπάρχει όριο δεδομένων ή όριο εύρους ζώνης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε P2P σε κάθε διακομιστή για torrenting.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το σχόλιό μας StrongVPN είναι στην ευχάριστη θέση να συμπεράνει ότι η υπηρεσία διαθέτει υποστήριξη πελατών 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το σχόλιο χρήστη είναι καλό και η υπηρεσία φαίνεται να είναι χρήσιμη και γρήγορη. Αποκτήστε πρόσβαση μέσω της ζωντανής συνομιλίας ή του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα.

Είναι το StrongVPN ασφαλές στη χρήση?

Τεχνολογία

Το StrongVPN έχει μερικές εκπλήξεις στο μανίκι του. Για παράδειγμα, η δυνατότητα σύνδεσης έως και 12 συσκευών ταυτόχρονα. Οτι’s πιθανότατα περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι χρήστες θα χρειαστούν, αλλά αυτό’Είναι πάντα καλό να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά αν εσείς’ένας χρήστης ενέργειας.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης το δικό της ασφαλές DNS. Εκεί’είναι ένας διακόπτης σκοτώματος και αν και εκεί’δεν υπάρχει ρητή αναφορά στην προστασία από διαρροές, το δοκιμαστικό μας καταφύγιο’t ανιχνεύσει οποιαδήποτε.

Οι παράμετροι κρυπτογράφησης είναι η κρυπτογράφηση AES-256, η πιστοποίηση SHA256 και το RSA Handshake 2048-bit μέσω του OpenVPN. Οι συνδέσεις IKEv2 χρησιμοποιούν συγκρίσιμα χαρακτηριστικά και προσφέρουν έναν υψηλό βαθμό ασφάλειας που θα θεωρείται περισσότερο από επαρκής για τους περισσότερους χρήστες.

Company pλαβές

Ελέγξτε την ιστοσελίδα StrongVPN και εσείς’θα δούμε μια πραγματικά ολοκληρωμένη Πολιτική Απορρήτου με δικαιολογητικά. Αλλά ως περίληψη, αυτά είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να γνωρίζετε.

  1. Πρώτον, η εταιρεία δεν αποθηκεύει ή παρακολουθεί τα δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε το VPN.
  2. Το StrongVPN συγκεντρώνει μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας. βασικά τα στοιχεία σύνδεσης, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον τρόπο πληρωμής σας.
  3. Δεσμεύεται να μην πουλήσει ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτους
  4. Το StrongVPN χρησιμοποιεί μόνο cookies για να συγκεντρώσει τη δραστηριότητα του ιστότοπου (π.χ. δεν συγκεντρώνονται μεμονωμένα δεδομένα) και για να επιτρέψει βασικές λειτουργίες. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να απενεργοποιήσουν τα cookies όποτε το επιθυμούν.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε όμως είναι το γεγονός ότι πολλές λεπτομέρειες λείπουν συχνά. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει’t πραγματικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εάν διατηρούνται οι συνδέσεις log και, εάν ναι, υπό ποιες συνθήκες.

Ένας σκεπτικός χρήστης μπορεί να είναι λίγο προσεκτικός εδώ, ειδικά γνωρίζοντας ότι το StrongVPN βρίσκεται στις ΗΠΑ, το οποίο δεν είναι’t ακριβώς φημίζεται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η έλλειψη λεπτομέρειας δεν αντανακλά τυχόν κρυφές λεπτομέρειες ή ημερήσιες διατάξεις; Ίσως όχι, αλλά αυτό’αξίζει να το έχετε υπόψη σας εάν εσείς’χρησιμοποιήστε ένα VPN για να διαφυλάξετε τα δεδομένα σας από οποιοδήποτε είδος snooping ή hacking.

Κίνα, Ρωσία και άλλες περιορισμένες χώρες

Απο τοτε που εμεις’δεν είναι φυσικά στην Κίνα ή τη Ρωσία, αυτό το τμήμα της ανάλυσης StrongVPN βασίζεται σε έμμεσες πληροφορίες. Θα πρέπει να είναι δυνατή η χρήση αυτής της υπηρεσίας από όλο τον κόσμο και ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να παρακάμψει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Με την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “σκαρφάλωμα” χαρακτηριστικό στις ρυθμίσεις, ώστε να καταστήσει πιο δύσκολη την κυκλοφορία OpenVPN για ανίχνευση για DPI.

Στην Κίνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απεμπλοκή ιστότοπων όπως το YouTube, το Facebook και η ροή βίντεο, καθώς και άλλες τοποθεσίες λογοκρισίας. Κάνει το ίδιο σε άλλες χώρες που έχουν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο στη θέση τους.

Ρυθμίσεις

Τα καλά νέα είναι ότι εσύ’θα βρω κάποια θετικά σημεία στο πλαίσιο διαλόγου. Για παράδειγμα, αν η σύνδεση VPN πέσει, υπάρχει ένας διακόπτης kill. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν τύπο σύνδεσης OpenVPN (με TCP ή UDP) και μια θύρα.

Η λειτουργία αναμετάδοσης είναι καλή αν προσπαθείτε να περάσετε απόπειρες αποκλεισμού του VPN σας και αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από την Κίνα, τη Ρωσία ή άλλες τοποθεσίες με αποκλεισμό στο διαδίκτυο. Εκεί’Υπάρχει επίσης αρκετή διαγνωστική βοήθεια διαθέσιμη από εμάς’έχετε δει σε άλλες υπηρεσίες VPN.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, εσείς’θα βρείτε μια επιλογή για επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης TAP στα Windows. Αυτή είναι η εικονική διεπαφή δικτύου που συνήθως χρησιμοποιούν τα VPN για να συνδεθούν στο διαδίκτυο).

Αν και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι χρήσιμα, δεν είναι’t ιδιαίτερα προχωρημένο ή ασυνήθιστο. Για παράδειγμα, υπάρχουν’t επιλογές διαμόρφωσης, χαρακτηριστικά διαρροής DNS ή οποιεσδήποτε επιλογές για αυτόματη σύνδεση όταν εσείς’σε ένα ανασφαλές ασύρματο hotspot.

Το StrongVPN συνεργάζεται με το Netflix?

Καλά νέα για τους οπαδούς ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο: το StrongVPN ξεκλειδώνει το Netflix των Η.Π.Α., το Hulu και μια σειρά από άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες streaming περιεχομένου. Αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα - πολλές υπηρεσίες VPN αγωνίζονται με την Netflix, η οποία είναι πολύ επιμελής όταν πρόκειται να μπλοκάρει VPN servers.

Όταν ρωτήθηκε, η υποστήριξη του StrongVPN ήταν επίσης ειλικρινής λέγοντας ότι η υπηρεσία τους δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση περιεχομένου στο BBC iPlayer προς το παρόν. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη - η βρετανική πλατφόρμα ήταν πάντα δύσκολο να σπάσει και μόνο μερικές υπηρεσίες VPN είναι σε θέση να την ξεμπλοκάρουν με κάποιο βαθμό αξιοπιστίας. Με αυτό είπε, η δωρεάν υπηρεσία StrongDNS θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer, το οποίο είναι αρκετά θεαματικό.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το StrongVPN για να αποκτήσετε πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix αλλά και σε άλλες πλατφόρμες που έχουν αποκλειστεί από τη γεωγραφική περιοχή, απλώς ζητήστε μέσω της υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας αν το VPN τις υποστηρίζει.

Μπορεί StrongVPN να χρησιμοποιηθεί για torrenting?

StrongVPN πηγαίνει τόσο μακριά όσο να πω ότι είναι “Το Best Torrent VPN” - μια ακαθάριστη υπερεκτίμηση εάν εμείς’έχετε δει ποτέ ένα. Ωστόσο, δείχνει μια θετική ποιότητα της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, η στάση του StrongVPN για το torrenting είναι πολύ θετική. Το VPN επιτρέπει την κυκλοφορία P2P σε όλους τους διακομιστές και η υπηρεσία φαίνεται να είναι αρκετά ασφαλής για τη δραστηριότητα.

Εν ολίγοις, ενώ το StrongVPN σίγουρα δεν είναι το καλύτερο VPN για torrenting, είναι μια πολύ αξιοπρεπής επιλογή.

Εκτέλεση

Οι δοκιμές ταχύτητας σε μια γραμμή βάσης 75 Mbps κατεβάζουν ταχύτητες μέχρι 60 Mbps (Ευρώπη). Οι ταχύτητες των ΗΠΑ ήταν επίσης καλές σε περίπου 55 Mbps. Μπορεί να αγωνίζεστε με ταχύτητες σε μερικούς από τους υπόλοιπους servers, όπως η Βραζιλία ή η Αυστραλία.

Τιμολόγηση

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης που προσφέρονται ανάλογα με το τι εσείς’μετά από. Η κριτική μας StrongVPN βρέθηκε:

  • Ένα σχέδιο 1 μηνός στα 10 δολάρια το μήνα
  • Ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα σε 5,83 δολάρια το μήνα

Η δομή των τιμών είναι σχετικά πρότυπη στην αγορά VPN. Βασικά, στο Ηνωμένο Βασίλειο εσείς’θα πληρώσετε το αντίστοιχο ποσό των £ 4,50 το μήνα, αν πληρώσετε για ολόκληρο το έτος εκ των προτέρων. Το μηνιαίο κυλιόμενο πρόγραμμα λειτουργεί στο c. £ 7.70 το μήνα. Παίρνετε επίσης μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που’δεν σας αρέσει.

Αυτό είναι πραγματικά αρκετά ακριβό λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά. Ένας αποφασισμένος χρήστης θα βρει σίγουρα μια καλύτερη συμφωνία για λιγότερα. Επίσης, δεν υπάρχει ανώνυμη επιλογή πληρωμής, η οποία μπορεί επίσης να δημιουργήσει ανησυχίες.

Συμπέρασμα της αξιολόγησης StrongVPN

StrongVPN isn’t ακριβώς πλήρης των χαρακτηριστικών, αλλά δίνει τα βασικά καλά, αν είναι κάπως δαπανηρή. Εάν θέλετε να είστε σε θέση να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ίσως αξίζει να το δείτε.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 85