Αναθεώρηση SwitchVPN

Από καιρό σε καιρό, ανακαλύπτουμε νέες υπηρεσίες VPN που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τα καλύτερα μέσα στον κυβερνοχώρο. Πολλά από αυτά καταρρέουν κατά την προσεκτικότερη επιθεώρηση, αλλά καθώς αρχίσαμε να καταρτίζουμε την έρευνα για την ανασκόπηση του SwitchVPN, έγινε ευχάριστα έκπληκτος.


Αυτή η λιγότερο γνωστή υπηρεσία εμφανίζεται να αναβλύζει κάτω από το ραντάρ εδώ και αρκετό καιρό, σχεδόν σαν τον κόσμο VPN’το πιο μυστικό μυστικό. Μια γρήγορη μια φορά προσφέρει μια μεγάλη πρώτη εντύπωση, αλλά ας’να σκάβω λίγο πιο βαθιά από αυτό.

Πριν από μια λεπτομερέστερη αξιολόγηση, υπήρχαν μερικά άλλα πράγματα που μας έδειξαν πραγματικά. Για παράδειγμα, έχει μια από τις πιο λογικές επιλογές εγγραφής εμείς’θα συναντήσετε. Εκτός από αυτό, αυτό’είναι επίσης αρκετά φτηνό.

Είναι n’όλα τα ροδάκινα και η κρέμα, ωστόσο. SwitchVPN’s στόλος διακομιστών και οι ταχύτητες σύνδεσης που προκύπτουν δεν είναι τίποτα για να γράψετε στο σπίτι, και το εύρος προσαρμοσμένων εφαρμογών του δεν είναι’t ιδιαίτερα εξαιρετική, είτε.

Είναι ασφαλής η χρήση του SwitchVPN?

Το SwitchVPN ξεκινά με μια μεγάλη αρχή Κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης AES-256-bit, που δεν είναι μόνο το βιομηχανικό πρότυπο για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου το 2020, αυτό’επίσης το χρυσό πρότυπο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, περίοδο.

Με απλά λόγια, καμία επίθεση βίαιης δύναμης δεν θα μπορούσε να ελπίζει να διεισδύσει σε αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το SwitchVPN υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη σειρά πρωτόκολλων: OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPsec και Socks5.

Μείζον ενδιαφέρον για την αναθεώρηση του SwitchVPN είναι τα πρώτα τρία. Το OpenVPN υπήρξε από πολλά χρόνια αγαπημένο των εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και είναι γνωστό ότι είναι απόλυτα αξιόπιστο.

Το IKEv2 και το SSTP είναι και τα δύο νεότερα πρωτόκολλα και μερικές φορές θεωρούνται ακόμα ασφαλέστερα από το OpenVPN. Το IKEv2 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήστες κινητών, ενώ το SSTP είναι το τέλειο εργαλείο για χρήστες που επιθυμούν να παρακάμψουν τη λογοκρισία περιεχομένου σε καταπιεστικές χώρες όπως η Κίνα.

Τέλος, εμείς’είναι ενθουσιασμένοι που σημειώνουμε ότι το SwitchVPN περιλαμβάνει ένα kill switch στο οπλοστάσιό του. Αυτό βασικά διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται ακόμη και όταν η σύνδεση VPN πέσει.

Μυστικότητα

Δυστυχώς, το SwitchVPN βρίσκεται στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει’είναι ακριβώς στην καρδιά της συμμαχίας Five Eyes. Το SwitchVPN θα διαρρεύσει επίσης τα δεδομένα σας στις αρμόδιες αρχές εάν εντοπιστεί παράνομη συμπεριφορά.

Ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό σημαίνει ότι καταγράφουν μερικά από τα δεδομένα σας. Οπως εμείς’ανέφερα ότι βρίσκεστε στο πλαίσιο της Συμμαχίας Five Eyes, σημαίνει ότι και τα πέντε κράτη μέλη έχουν πρόσβαση σε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία σας σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο.

Από την πλευρά συν, το SwitchVPN δεν κάνει’t έχουν διαρροές DNS, IPv6 ή WebRTC. Ετσι ώστε’είναι ένα συν, τουλάχιστον.

Ταχύτητα & εκτέλεση

Το SwitchVPN διαθέτει 250+ διακομιστές σε 43 χώρες. Αυτό δεν συμβαίνει’t ένα μυαλό πλήγμα των διακομιστών, αλλά δεν είναι’t τρομερό είτε.

Με αυτό κατά νου, το SwitchVPN προσέφερε ελάχιστα εμπόδια στις εκπλήξεις όταν δοκιμάστηκε. Στην πραγματικότητα, εκτελείται ακριβώς όπως εσείς’d αναμένεται δεδομένου των αριθμών που αναφέρονται παραπάνω. Με άλλα λόγια, αυτό’Είναι τέλεια εξυπηρετικό με τίποτα για να διαμαρτύρονται πραγματικά.

Ευκολία στη χρήση & υποστήριξη

Αν και SwitchVPN’οι ταχύτητες σύνδεσης είναι γενικά ωραία, ο ιστότοπός τους φαίνεται να είναι εξαιρετικά αργός. Τα αρχεία που απαιτούνται για εγκατάσταση χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο για να κατεβάσουν από ό, τι λογικά θα έπρεπε να έχουν.

Ανεξάρτητα από τη στιγμή που τα αρχεία έφθασαν, η διαδικασία εγκατάστασης ήταν γρήγορη και εύκολη. Απλά ορίστε την εφαρμογή και τη λειτουργία της’αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων. μετά από αυτό, εσύ’επανενεργοποίηση. Τα πάντα στο δικτυακό τόπο είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν, παρόλο που το FAQ είναι ελαφρώς ελλιπές σε τεχνικές πτυχές.

Φυσικά, δεν είναι κάθε χρήστης εξοικειωμένος με την ορολογία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αλλά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που θα θέλαμε να έχουμε ευκολότερη πρόσβαση. Παρ 'όλα αυτά, η ομάδα υποστήριξής τους είναι ευαισθητοποιημένη και ενημερωμένη - μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν.

Τιμολόγηση

Εμείς’εντυπωσιαστείτε με το SwitchVPN’s τιμολόγηση-αυτό’είναι σίγουρα μία από τις φθηνότερες επιλογές εκεί έξω.

Υπάρχουν δύο βασικά πακέτα: SwitchVPN και SwitchVPN Plus. Η μόνη διαφορά είναι ότι το πρώτο επιτρέπει δύο ταυτόχρονες συνδέσεις, ενώ το τελευταίο επιτρέπει πέντε.

Αυτό είναι αρκετά λογικό δεδομένου ότι πολλοί χρήστες είναι πιθανό να χρειαστούν μόνο δύο ταυτόχρονες συνδέσεις (στο laptop και στο τηλέφωνο).

Το βασικό πακέτο διατίθεται σε $ 5,95 για συνδρομή ενός μηνός και $ 3,33 / μήνα για δώδεκα μήνες. Το πακέτο Plus είναι $ 9.95 για ένα μήνα και $ 5.82 / μήνα για δώδεκα.

Καλύτερα, εσύ’μπορούν να πληρώσουν με μια ποικιλία μεθόδων. Αυτό περιλαμβάνει τις τακτικές επιλογές όπως το PayPal και τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, αλλά συμπεριέλαβε επίσης το Bitcoin, το οποίο φυσικά επιτρέπει πιο αυστηρή ασφάλεια.

Τα κακά νέα είναι ότι το SwitchVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αν και προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

SwitchVPN για Netflix

Το’είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να κάνουμε με το SwitchVPN’με τις δυνατότητες απελευθέρωσης υπηρεσιών ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη.

Για οποιονδήποτε λόγο, είχε συχνά προβλήματα με την παράκαμψη του Netflix’s ανιχνευτές VPN. Από την άλλη πλευρά, λειτούργησε καλά με το BBC iPlayer.

Αυτό εξηγεί κακά νέα για τους φανατικούς που διασκεδάζουν και που μπορεί να επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικές βιβλιοθήκες ή που απλά θέλουν να συμβαδίσουν με τις αγαπημένες τους εκπομπές ενώ ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Φυσικά, αυτό’δεν είναι το τέλος του κόσμου. ότι λειτουργεί μερικές φορές σημαίνει ότι η πρόσβαση στο Netflix θα πάρει μόνο λίγη δοκιμή και λάθος. Παρόλα αυτά, η δοκιμή και το σφάλμα μπορεί να μην είναι κάτι που όλοι θέλουν να τα βγάλουν - παίρνει αρκετό καιρό για να επιλέξει κάτι για να παρακολουθήσετε στο Netflix ούτως ή άλλως!

SwitchVPN για torrenting

Το SwitchVPN υποστηρίζει ενεργά το torrenting. Στην αρχική του σελίδα δηλώνει ότι βασικά σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δικτύωση P2P σε όλους τους διακομιστές της.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι το torrenting υλικό που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομο και ότι το SwitchVPN διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη συνδρομή σας εάν γίνουν καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα.

Είναι καλό για τους χρήστες στην Κίνα?

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφής, αλλά το SwitchVPN φαίνεται να μην έχει “λαθραία” πρωτόκολλο για την παράκαμψη του άγρυπνου ματιού της επιθεώρησης Deep Packet Inspection. Αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή ατμόσφαιρα ατμόσφαιρας χρήστες VPN στην Κίνα αντιμετωπίζουν, είναι ο λόγος που θα συνιστούσαμε ένα πιο αποδεδειγμένο VPN για την παράκαμψη του Great Firewall.

Εφαρμογές & επεκτάσεις

SwitchVPN’s διαθεσιμότητα εφαρμογών είναι ελαφρώς απογοητευτική ως προς αυτό’s διαθέσιμο μόνο για την τυπική σειρά Windows-macOS-iOS-Android.

Υπάρχει μια μικρή παρηγοριά στο ότι το SwitchVPN μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε άλλες πλατφόρμες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t το πιο εύκολο πράγμα που κάνει.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 65