Επισκόπηση VPN της γιόγκα

Όσο και εμείς’Θα ήθελα να ξεκινήσω την επισκόπηση του VPN της γιόγκα σε μια φωτεινότερη σημείωση, το απλό γεγονός ότι’το δωρεάν στέλνει ένα χαλάζι κάτω μας σπονδυλικές στήλες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα VPN για να διατηρούν τις πληροφορίες τους ασφαλείς, αλλά οι μακροπρόθεσμες συνδρομές μπορεί να είναι δαπανηρές. Όπως και με οτιδήποτε δωρεάν, αυτό κάνει το Yoga VPN μια συναρπαστική προοπτική. Ωστόσο, δεν διαθέτει ιστότοπο και οι πληροφορίες σχετικά με το App Store / Google Play Store είναι πολύ ασαφείς.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που λείπουν σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφάλειας Yoga VPN και το λογισμικό κρυπτογράφησης. Παρόλο που μπορούμε να δοκιμάσουμε το VPN για την ταχύτητά του και να ελέγξουμε με χέρι ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν είμαστε’t ναι, και αυτό’με την κακή πρακτική να παραλείπουν εκ των προτέρων τις εν λόγω πληροφορίες.

Παρ 'όλα αυτά, τρέξαμε το gamut και δώσαμε στην Yoga VPN μια δίκαιη δίκη. Το ελεγχθήκαμε για τα πάντα που ένας χρήστης μπορεί να επιθυμεί να κερδίσει από αυτό: την αποδέσμευση του Netflix, το torrenting και την απόκριση της ομάδας υποστήριξής του. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το VPN της Yoga.


Είναι το Yoga VPN ασφαλές στη χρήση?

Εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι το VPN της Yoga δεν διαθέτει δικό του ιστότοπο που ενδέχεται να περιέχει τμήμα FAQ, δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές πτυχές αυτού του VPN.

Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης χρησιμοποιείται από το Yoga VPN. Εμείς’d ελπίζουμε ότι υποστηρίζει την κλασσική κρυπτογράφηση AES-256-bit του κλάδου, αλλά χωρίς καμία μορφή επιβεβαίωσης σχετικά με το θέμα, απλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα.

Ομοίως, η εταιρεία πίσω από το Yoga VPN δεν αποκαλύπτει καμία πληροφορία σχετικά με τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει η υπηρεσία. Αυτό είναι ένα άλλο σοβαρό ελάττωμα επειδή χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την τεχνολογία πίσω από αυτό, αυτό’είναι απλά αδύνατο να κρίνετε τις δυνατότητές του για την εξασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

Τέλος, το Yoga VPN δεν ισχυρίζεται ότι έχει έναν διακόπτη kill, ο οποίος προστατεύει τα δεδομένα σας σε περίπτωση που πέσει η σύνδεσή σας.

Κάθε VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης και κάθε VPN πρέπει να υποστηρίζει ένα ή περισσότερα πρωτόκολλα, αλλά αυτά που δεν’t διαφημίζετε έναν διακόπτη kill γενικά don’Έχετε ένα καθόλου. Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι ισχύει για το VPN της Yoga.

Μυστικότητα

Το YPN VPN είναι εγγεγραμμένο στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό μπορεί να είναι κάπως απογοητευτικό, διότι το Χονγκ Κονγκ βρίσκεται υπό τον αυξανόμενο έλεγχο του Λαού’της Δημοκρατίας της Κίνας - ενός από τον κόσμο’οι πιο κατασταλτικές χώρες για καθαρή ελευθερία.

Ακόμη χειρότερα, βασικά συλλέγει μόνο ό, τι πληροφορία θέλει. Όλα τα αρχεία καταγραφής και τα τοπικά αρχεία καταγράφονται από το VPN και το δηλώνει ανοικτά’ll δώστε με χαρά όλες αυτές τις πληροφορίες.

Το γεγονός ότι η υπηρεσία αυτή υποστηρίζει ότι διατηρεί το απόρρητο των δεδομένων σας είναι, επομένως, απρόσωπη.

Ταχύτητα & εκτέλεση

Ένα από τα μοναδικά στοιχεία πληροφοριών που αποκαλύπτει το VPN της Yoga είναι ο στόλος του διακομιστή, ο οποίος λέει ότι καλύπτει είτε 10 χώρες είτε 30 χώρες και περιλαμβάνει είτε 500 μεμονωμένους πληρεξούσιους είτε πάνω από 1.000 μεμονωμένους πληρεξούσιους.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτές οι πληροφορίες είναι ελάχιστα χρήσιμες σε κανέναν, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι αυτές οι προδιαγραφές προϊόντος δημοσιεύθηκαν την ίδια ώρα.

Εμείς δεν’t πιστεύουν ιδιαίτερα είτε το σχήμα, το οποίο μας φέρνει στην ταχύτητα. Αρκετά απλά, Γιόγκα’Οι ταχύτητες της υπηρεσίας VPN είναι απαράδεκτες σε μια υπηρεσία VPN σύγχρονης ημέρας.

Ευκολία στη χρήση & υποστήριξη

Όπως προαναφέρθηκε, η υπηρεσία δεν διαθέτει δικό της ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει το δικό του FAQ τμήμα ή τη βάση γνώσεων, και επίσης δεν έχει ζωντανή λειτουργία συνομιλίας.

Οι προγραμματιστές παρέχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία σε περίπτωση εμφάνισης ενός προβλήματος. Για να είμαστε βάναυσα ειλικρινείς, χρησιμοποιήσαμε αυτήν την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους ρωτήσουμε ποιο κρυπτογράφηση κρυπτογραφεί το Yoga VPN και εμείς’δεν πρέπει να ακούσετε τίποτα πίσω από αυτά. Κάντε αυτό τι θα κάνετε.

Yoga VPN για Netflix

Παρά το VPN της Yoga’(που δοκιμάσαμε στο YouTube), κατάφερε πραγματικά να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς στο US Netflix και το BBC iPlayer.

Ενώ δοκιμάσαμε τις πραγματικές ικανότητές μας για την αναθεώρηση του VPN του Yoga, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενό του σε ροή υπηρεσιών ανταποκρίνεται σε ένα σχετικά καλό πρότυπο. Αυτό είναι πολύ περίεργο, δεδομένων των δοκιμών ταχύτητας.

Yoga VPN για torrenting

Όχι πολλοί άνθρωποι torrent στις κινητές συσκευές τους, αλλά αυτό’ένα ερώτημα που αξίζει σύντομα να καλύψει ούτως ή άλλως. Η απάντηση είναι όχι, το VPN της Yoga δεν υποστηρίζει συγχρονισμένες ή P2P συνδέσεις στο παραμικρό.

Είναι καλό για τους χρήστες στην Κίνα?

Με τίποτα. Το YPN VPN βασίζεται εκεί και μοιράζεται αρχεία καταγραφής χωρίς να σέβεται το απόρρητο. Η προσπάθεια να παρακάμψει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας με ένα VPN που έχει καταχωρηθεί σε μια κινεζική επικράτεια είναι μια καταστροφική ιδέα.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Από την άποψη της διαθεσιμότητάς του, το Yoga VPN σχεδόν επιτυγχάνει το ελάχιστο όριο (για μία φορά). Διατίθεται σε iOS και Android, χωρίς πρόσθετη υποστήριξη για επιτραπέζιες συσκευές ή Windows Phone.

Εν μέρει γιατί’είναι ένα VPN μόνο για κινητά, η γιόγκα δεν προσφέρει υποστήριξη για τους δρομολογητές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς στο Amazon Firestick και σε άλλες παρόμοιες συσκευές τηλεόρασης. Σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yoda VPN για το Kodi.

Ίσως θελήσετε να δείτε αυτούς τους οδηγούς:

Το καλύτερο VPN για το Amazon Fire Stick

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 56

Adblock
detector