Επισκόπηση VPN Goose

Τελευταία ενημέρωση: 11.12.2018


Το Goose VPN σάς επιτρέπει να το ξεκινήσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ωστόσο, προτού αφήσετε να χαλαρώσει στο δίκτυό σας, διαβάστε την αναθεώρηση Goose VPN.

Το Goose VPN βασίζεται στις Κάτω Χώρες και σας δίνει πρόσβαση σε ένα εύλογα μεγάλο δίκτυο διακομιστή VPN από περισσότερες από 63 τοποθεσίες σε 28 χώρες. Οι περισσότεροι βρίσκονται στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν και διακομιστές στη Σιγκαπούρη, την Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, το Ισραήλ και την Αυστραλία. Η Goose έχει προσαρμοσμένους πελάτες για Windows, Mac, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε ώστε να εκτελείται σε δρομολογητές για να προστατεύει έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών σας.

Ο πελάτης VPN Goose προσφέρει μια ποικίλη επιλογή τοποθεσιών διακομιστή μεσολάβησης, καθώς και εξειδικευμένους διακομιστές P2P και streaming για το χτύπημα χωρίς νομικές συνέπειες & streaming περιεχομένου γεω-μπλοκαρίσματος, αντίστοιχα.

Με διαφορετικά σχέδια διαθέσιμα, μπορείτε να πληρώσετε όσο λίγο 4,99 δολάρια το μήνα για απεριόριστο VPN. Εάν προκύψουν ερωτήσεις, εσείς’θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι προσφέρουν ένα 24/7 ζωντανή υπηρεσία συνομιλίας.

Η επισκόπηση του Goose VPN θα εξετάσει το VPN’με την ταχύτητα και την απόδοση, είτε’είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix και torrenting, καθώς και όλες τις άλλες σημαντικές πτυχές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν πρέπει να το πάρετε.

Είναι το VPN Goose ασφαλές για χρήση?

Goose VPN πρωτόκολλο

Το Goose VPN διαθέτει ασφαλείς και γρήγορους διακομιστές, οι οποίοι παρέχουν ισχυρή κρυπτογράφηση για την προστασία της ανωνυμίας σας.

Το GooseVPN χρησιμοποιεί το σχεδόν άθραυστο AES-Κρυπτογράφηση 256-bit τεχνολογία που προσφέρει αξιόπιστη κρυπτογράφηση και προστασία. Δικα τους OpenVPN πρωτόκολλο ασφαλείας βασίζεται σε OpenSSL. Αυτό το πρωτόκολλο κάνει καλή χρήση των σχετικών μεθόδων κρυπτογράφησης και υποστηρίζεται από τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. Η υπηρεσία τους έχει επίσης την υποχρεωτική προσαρμόσιμο διακόπτη θανάτου που θα τερματίσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο σε περίπτωση αποτυχίας σύνδεσης VPN.

Ορισμένοι διακομιστές VPN Goose υποστηρίζουν το πρωτόκολλο P2P (peer-to-peer), το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες torrent και να κάνετε λήψη εύκολα. Η μόνη προειδοποίηση είναι αυτή εσείς’σχετικά με δεν επιτρέπεται να αρχεία torrent εκτός και αν συνδεθείτε σε έναν από αυτούς τους διακομιστές.

Ταχύτητα & Εκτέλεση

Όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε υπηρεσία VPN, η απόσταση του διακομιστή με τον οποίο συνδέεστε και του υλικού που χρησιμοποιείτε μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Τούτου λεχθέντος, όταν πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή ταχύτητας για την επανεξέταση του Goose VPN, το servers στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν αρκετά γρήγορο, ενώ οι συνδέσεις με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες παρουσίασαν μείωση της ταχύτητας, αν και ήταν ακόμα αρκετά λογική.

Ωστόσο, σε λίγες τοποθεσίες όπως οι Κάτω Χώρες, η σύνδεση ήταν ιδιαίτερα αργή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει διαφορετικούς διακομιστές για να βρείτε την πιο γρήγορη χήνα του κοπαδιού.

Συνολικά όμως, το Goose VPN μας έδωσε μια δίκαιη απόδοση από την άποψη της ταχύτητας: όχι ένα σαλιγκάρι κώμα, αλλά όχι και το Usain Bolt των VPN.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το VPN Goose

Για να χρησιμοποιήσετε το VPN Goose, εσείς’θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα τους. Δεν αποτελεί έκπληξη για μια υπηρεσία που εδρεύει στις Κάτω Χώρες, το goosevpn.com έχει ένα πορτοκαλί χρώμα θέμα. Το’είναι επίσης αρκετά καλά σχεδιασμένο και εύκολο στην πλοήγηση.

Σχετικά με τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης:

  1. Πηγαίνετε στο goosevpn.com και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής τους.
  2. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, εσείς’Θα δοθεί ένας σύνδεσμος για τη λήψη της εφαρμογής τους.
  3. Ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης, επιλέξτε τη γλώσσα σας και επιλέξτε “Λήψη λογισμικού.”
  4. Περάστε τη συμφωνία άδειας χρήσης και αποδεχτείτε την.
  5. Επιλέξτε τις απαραίτητες επιλογές και πατήστε “Εγκαθιστώ.”
  6. Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, επιλέξτε “Φινίρισμα.”

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το VPN Goose στην τηλεόρασή σας Android. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του Google Play Store στην τηλεόρασή σας. Εάν η τηλεόρασή σας δεν λειτουργεί’t έχετε πρόσβαση στο Google Play Store, μπορείτε να εγκαταστήσετε το APK με μη αυτόματο τρόπο:

  1. Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου APK μέσω του τηλεφώνου σας Android και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε μια μονάδα flash USB ή μια κάρτα SD και τοποθετήστε την στην τηλεόρασή σας.
  2. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνδέω-συωδεομαι” και ξεκινήστε την εμπειρία VPN Goose.

Σημείωση: Στο κάτω τμήμα του ιστότοπου, εσείς’θα βρείτε μια σειρά από αστρικές κριτικές από άλλους χρήστες. Πιθανότατα θα πρέπει να τα παίρνετε με ένα πλούσιο αλάτι. Κανένας από αυτούς δεν δίνει στην Goose λιγότερα από τέσσερα αστέρια και θα μπορούσε να είναι γραμμένη από πραγματικές χήνες, σε αντίθεση με την επανεξέταση της Goose VPN, η οποία γράφτηκε από μια ανθρώπινη πάλη.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

Μετά απο εσένα’μέσω της εγκατάστασης, ο πελάτης VPN Goose θα σας χαιρετήσει με μια σελίδα σύνδεσης, όπου και εσείς’Θα βρω επιλογές για να συνδεθείτε με το Google ή το Facebook. Για να είστε πιο ασφαλείς, πηγαίνετε για την παραδοσιακή μέθοδο εισαγωγής ενός κανονικού ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Ο πελάτης VPN Goose διαθέτει μία από τις πιο φιλικές προς το χρήστη διεπαφές: στο κύριο παράθυρο, εσείς’θα δείτε τον προεπιλεγμένο διακομιστή σας, έναν χάρτη που θα δείχνει την τοποθεσία του, ένα κουμπί σύνδεσης μαζί με την τρέχουσα διεύθυνση IP και έναν μετρητή που θα σας ενημερώνει για το εύρος ζώνης που έχετε αφήσει. Υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι για την αναβάθμιση του λογαριασμού σας και τον έλεγχο για ενημερώσεις.

Η επιλογή διακομιστή μοιάζει πολύ με άλλους πελάτες VPN. Αν πατήσετε την προεπιλεγμένη θέση, ανοίγει μια λίστα, επισημαίνοντας ποιοι διακομιστές είναι κατάλληλοι για συγκεκριμένες εφαρμογές (P2P και streaming βίντεο) και εμφανίζοντας έναν απλό δείκτη φόρτωσης διακομιστή. Το κουμπί Σύνδεση σάς διευθύνει για να επιλέξετε έναν διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο.

Υπάρχει κρυφό χαρακτηριστικό σύνδεσης βάσει τοποθεσίας στις Ρυθμίσεις, αλλά αυτό ισχύει μόνο εάν ρυθμίσετε τον πελάτη να συνδεθεί αυτόματα κατά την εκκίνηση. Μπορείτε να ορίσετε ένα μόνο διακομιστή ως δικό σας “Αγαπημένη” το οποίο θα συνδεθεί αυτόματα κατά την εκκίνηση του προγράμματος-πελάτη.

VPN Goose για torrenting

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN Goose για torrenting, αλλά αυτό είναι διατίθεται μόνο σε ορισμένους διακομιστές.

Για να μάθετε ποιοι διακομιστές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent, κάντε κλικ στο “Χώρα” στην εφαρμογή Goose VPN και θα εμφανιστεί μια αναπτυσσόμενη λίστα. Αναζητήστε τους διακομιστές που έχουν επισημανθεί ως “P2P Server.” Αυτοί’Θα έχω λίγο “P2P” εικονίδιο δίπλα στην ένδειξη έντασης σήματος.

Σημειώστε ότι η χώρα που επιλέγετε θα επηρεάσει την ταχύτητα των λήψεών σας, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτή που θέλετε’s πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

Goose VPN για το Netflix

Την εποχή της επανεξέτασης του Goose VPN, ο πελάτης εκτέλεσε καλά με streaming Netflix. Ωστόσο, σημειώστε ότι από τη στιγμή που η Netflix εργάζεται ακούραστα για να αποκλείσει γνωστούς διακομιστές VPN, η κατάσταση είναι πάντα πιθανό να αλλάξει.

Για να μεταφέρετε περιεχόμενο αποκλειστικής χρήσης στο Netflix, επιλέξτε την επιλογή διακομιστή ΗΠΑ Streaming με τη λίστα έξυπνων διακομιστών ενεργοποιημένη. Οι οπαδοί των βρετανικών τηλεοπτικών εκπομπών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον διακομιστή συνεχούς ροής του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί άψογα με τη Netflix UK.

Όσον αφορά άλλες υπηρεσίες ροής, είχαμε πρόσβαση στην Amazon Prime χρησιμοποιώντας τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι αμερικανικοί διακομιστές μπλοκαρίστηκαν από την Amazon. Μέσω του βρετανικού διακομιστή, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer.

Εφαρμογές & Επεκτάσεις

εφαρμογές goosevpn

Με την πρώτη ματιά, το Goose VPN προσφέρει τη συνήθη επιλογή λειτουργικών συστημάτων για τον πελάτη του: μπορείτε να το εκτελέσετε Windows και Mac OS υπολογιστές, καθώς και για iOS ή Android κινητές συσκευές. Ωστόσο, καθώς βιαστήκαμε στο τμήμα Συχνές Ερωτήσεις για την αναθεώρηση του Goose VPN, βρήκαμε έναν οδηγό που δείχνει πώς να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο τον πελάτη για διάφορες άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων Synology OS, Linux, Raspberry Pi 3, και το ChromeOS, η οποία είναι μια εκπληκτικά ωραία επαφή.

Μια άλλη ευχάριστη έκπληξη είναι το γεγονός ότι οι εφαρμογές Goose VPN για κινητά για iOS και Android είναι απίστευτα παρόμοιες με τον πελάτη των Windows, τόσο σε οπτική όσο και σε δομική εμπειρία. Οι προγραμματιστές έχουν προσεκτικά συμφιλιωμένο σχεδιασμό και UX σε όλες τις πλατφόρμες στο βαθμό που αν εσείς’να χρησιμοποιείτε τον client VPN Goose σε μια συγκεκριμένη συσκευή και να αποφασίσετε να αλλάξετε, θα προσαρμόσετε γρήγορα και εύκολα, με την εμπειρία των χρηστών να είναι σχεδόν η ίδια.

Η εγκατάσταση του VPN, καθώς και η επιλογή ενός διακομιστή και η πρόσβαση σε άλλες ρυθμίσεις, είναι πρακτικά όμοια σε κάθε πλατφόρμα. Και με τη διαμόρφωση της υπηρεσίας σε ένα δρομολογητή, μπορείτε να προστατέψετε όλες τις συσκευές σας χωρίς να πληρώνετε για επιπλέον άδειες.

Επίσης, το Goose VPN κυκλοφόρησε πρόσφατα α Επέκταση Chrome για απλοποιημένη πρόσβαση σε γεωφυσικούς ιστότοπους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN Goose στην Κίνα?

Πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα το Goose VPN δηλώνει ρητά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους στην Κίνα. Κατά την εξέταση του τμήματος των Συχνών Ερωτήσεων για την αναθεώρηση του GooseVPN, διαπιστώσαμε ότι η Κίνα αναφέρεται μόνο σε σύγκριση με τη Ρωσία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Goose VPN επικεντρώνεται στην παροχή πρόσβασης στους χρήστες στην Αίγυπτο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου οι κυβερνήσεις είναι επίσης σκληρές στην προσπάθειά τους να εξαλείψουν τη χρήση του VPN.

Αν εσύ’που ζείτε στην Κίνα, θα πρέπει πιθανώς να παραλείψετε το VPN Goose. Δεν φοβόμαστε όμως, αφού υπάρχουν πολλά άλλα VPN που λειτουργούν στην Κίνα, όπως το κορυφαίο ExpressVPN.

Υποστήριξη

Υποστήριξη GooseVPN

Όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού VPN, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε είναι η αποτελεσματικότητα της υποστήριξης πελατών. Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, κάναμε αρκετές αναφορές στο τμήμα Συχνές ερωτήσεις στην ανασκόπηση του Goose VPN μέχρι στιγμής. Αυτό συμβαίνει γιατί’είναι πραγματικά καλά οργανωμένες για να απαντήσουν σε γενικές ερωτήσεις, καθώς και εκείνες που σχετίζονται με την πληρωμή, την ιδιωτική ζωή και τη ρύθμιση. Ωστόσο, αν έχετε ένα πιο συγκεκριμένο ζήτημα, υπάρχει ένα 24/7 ζωντανή συζήτηση διαθέσιμη επιλογή. Δυστυχώς για τους άπληστους και τους φωνητικούς καλούντες, η Γούσα έχει καμία υποστήριξη τηλεφωνικής γραμμής ομάδα.

Για πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας, η οποία θα σας συνδέσει με έναν αντιπρόσωπο VPN Goose μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εσείς’είναι αρκετά πιθανό να πάρετε μια λογική και ενημερωμένη απάντηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα της υποβολής αίτησης, το οποίο είναι πάντα ένα πλεονέκτημα για την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε μέσω των κοινωνικών μέσων μέσω Facebook και Twitter, αλλά είναι μέτρια ενεργά σε αυτές τις πλατφόρμες.

Αν και υπήρξαν περιπτώσεις που οι χρήστες παραπονιούνται για παραπληροφόρηση, το Goose VPN’η ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας είναι γενικά αρκετά αποδοτική.

Τιμολόγηση

goosevpn επιλογές τιμολόγησης

Το Goose VPN προσφέρει τόσο μηνιαίες όσο και ετήσιες επιλογές πακέτων. Το ετήσιο σχέδιο είναι το συνιστώμενο σχέδιο για το 59,88 δολάρια (4,99 δολάρια το μήνα) και δεν έχει όριο δεδομένων. Με μηνιαία σχέδια, έχετε δύο επιλογές: 50 GB δεδομένων και απεριόριστα δεδομένα. Το σχέδιο 50 GB είναι φθηνότερο και το κόστος 2,99 δολάρια ανά μήνα, ενώ το απεριόριστο κόστος του σχεδίου 12,99 δολάρια Μηνιαίο. Σε περίπτωση που εσύ’είναι σκεπτικοί σχετικά με την υπηρεσία, προσφέρουν ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών με πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Η Goose απαιτεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία πληρωμής σας για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή. Αν καταλήξετε σε αρνητικό συμπέρασμα μετά τη χρήση της υπηρεσίας, μπορείτε να αποφασίσετε να την ακυρώσετε χωρίς χρέωση. Προσφέρουν τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής: Visa, MasterCard, iDeal, American Express, GiroPay και PayPal MINT (σύστημα προπληρωμένων καρτών). Η καλύτερη επιλογή σας για ανωνυμία είναι MINT. Οι λογαριασμοί είναι μόνο για χρήση από ένα άτομο, αλλά μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση εάν αναφέρετε έναν φίλο.

Κατώτατη γραμμή της επισκόπησης Goose VPN

Έτσι, για να Goose ή να μην Goose?

Η ετυμηγορία αυτής της επανεξέτασης της Goose VPN είναι σαφής: όλα τα πράγματα θεωρούνται, αυτό’s σίγουρα αξίζει μια δοκιμαστική κίνηση χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, τουλάχιστον για την απλότητα και την ευκολία χρήσης τους.

Το Goose VPN έχει τα περισσότερα από τα βασικά που καλύπτονται: η κρυπτογράφηση είναι κορυφαία, η διασύνδεση είναι εξαιρετική, έχουν αποκλειστικούς διακομιστές P2P και δεν καταγράφουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Επίσης, το προσωπικό υποστήριξής τους είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά τα συστήματα υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτηρίων.

Χήνα’μικρό έλλειψη πρόσβασης στην Κίνα (φέρεται ότι), άνιση απόδοση, και streaming θέματα υπηρεσιών είναι τα κύρια μειονεκτήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την επανεξέταση του Goose VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 63 =