Επανεξέταση VPN Liberty Shield


Το Liberty Shield VPN (παλαιότερα γνωστό ως διακομιστής μεσολάβησης Ηνωμένου Βασιλείου) είναι μια υπηρεσία που προσφέρει υποστήριξη σε πολλές πλατφόρμες και δρομολογητές, χωρίς να κρύβει τίποτα και να προσφέρει 48ωρη δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσει την υπηρεσία μόνοι σας προτού να πληρώσετε για να εγγραφείτε.

Ένα από τα φθηνότερα δίκτυα VPN στην αγορά, το VPN Liberty Shield σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τοποθεσίες από λογοκρισμένους πόρους στο Netflix, όλα αυτά με την υποστήριξη του πρωτοκόλλου της επιλογής σας.

Μπορείτε να αλλάξετε ταχύτητα μεταξύ IPs, να λάβετε απεριόριστα δεδομένα και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της λήψης ενός προκαθορισμένου δρομολογητή VPN που’Θα χτυπήσει όλες τις ανησυχίες σας μακριά.

Ωστόσο, ο αριθμός των διακομιστών είναι χαμηλός και, επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα λανθάνοντος χρόνου, αν μπορείτε’t να συνδεθείτε κάπου κοντά σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, με το VPN Liberty Shield να προσφέρει μόνο εννέα χώρες ως επιλογές.

Τούτου λεχθέντος, η εστίασή τους φαίνεται να είναι σε ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα - αντί να επικεντρώνεται στην επένδυση σε περισσότερες θέσεις, αυτοί’έχετε επενδύσει σε ένα μεγαλύτερο δίκτυο στις χώρες που προσφέρουν.

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής

Αυτός ο παροχέας VPN βρίσκεται σε μια χώρα 5 ματιών. Συγκεκριμένα, αυτό’s στη Σκωτία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει ένα πολύ εχθρικό δίκαιο που ονομάζεται Snooper’του Χάρτη. Αυτό καθιστά ένα λιγότερο από το ιδανικό μέρος για την αποθήκευση των ευαίσθητων δεδομένων σας.

Το Liberty Shield VPN προσφέρει μια λεπτομερή Πολιτική Απορρήτου που ξεπερνά αυτό που καταγράφουν και δεν κάνουν’t log. Το’αλλά δεν υπάρχει’δεν είναι μια πολιτική για μη καταγραφή χωρίς κουμπιά, με τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται με συνεργάτες.

Το δίκτυο VPN έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει τόσο τις συνδέσεις PTTP (από προεπιλογή) όσο και τις συνδέσεις L2TP (επίσης γνωστές ως IPSec). Το Liberty Shield VPN υποστηρίζει επίσης το OpenVPN (και το UDP / TCP), το οποίο εσείς’πρέπει να ρυθμίσετε μόνοι σας. Ωστόσο, παρέχουν υποστήριξη για το πρωτόκολλο και οι διαθέσιμοι οδηγοί εγκατάστασης είναι εύκολο να ακολουθηθούν.

Ενώ πολλοί θεωρούν ότι το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές και το άλλο που έχει ευρέως αναφερθείσα backdoors ασφαλείας, οι επιλογές L2TP / IPSec και PPTP καθιστούν το Liberty Shield VPN μια βιώσιμη επιλογή αν’σε μια χώρα που αναγνωρίζει και αποκλείει τις εισερχόμενες συνδέσεις OpenVPN.

Η κρυπτογράφηση είναι 256-bit, η οποία είναι βιομηχανικό πρότυπο - μπορεί να έχετε ακούσει ότι αναφέρεται ως “στρατιωτικής ποιότητας”. Για το σκοπό αυτό, δεν βρήκαμε απολύτως τίποτα στον τρόπο που διαρρέουν οι διαρροές WebRTC ή IPv6 - ωστόσο, σε ορισμένους διακομιστές, παρατηρήθηκαν μετατοπίσεις DNS (δηλ. Διαρροές DNS).

Η έλλειψη ειδικών χαρακτηριστικών - multi-hop, Tor πάνω από το VPN ή ένας διακόπτης kill - είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς η συμπερίληψη αυτών θα βελτίωνε σημαντικά την ποιότητα της εφαρμογής και θα την έβγαζε μερικές κουκίδες.

Ταχύτητα και απόδοση

Τα περισσότερα δίκτυα VPN υφίστανται μια τεράστια πτώση στην ταχύτητα λήψης / φόρτωσης όταν συνδέονται, καθιστώντας πιο δύσκολη τη χρήση αυτών των VPN για streaming και torrenting.

Το Liberty Shield VPN, ωστόσο, προσφέρει ένα απλό πληρεξούσιο εκτός από το VPN - τα δεδομένα δεν είναι’t στέλνετε μέσω ασφαλούς σήραγγας, αλλά ο διακομιστής μεσολάβησης θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας στη θέση της επιλογής σας και μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet χωρίς επιβάρυνση, χωρίς να χάσετε ταχύτητα.

Τα περισσότερα δίκτυα VPN πραγματοποιούν γρήγορη σύνδεση και καθιστούν σχεδόν ακατάλληλη χρήση, πόσο μάλλον αργή. Η αρχική μας ταχύτητα δεν ήταν’πολύ γρήγορα για να ξεκινήσω, και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά.

Ορισμένες εταιρείες VPN είτε πετάξουν τα ελεύθερα δεδομένα ως έναν τρόπο να αποτρέψουν την πίεση στους διακομιστές τους ή να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναβαθμίσουν την πληρωμένη επιλογή. Ο μέσος όρος μας έδειξε ότι, τουλάχιστον, το VPN Liberty Shield διατηρεί το 50% της αρχικής ταχύτητας, ακόμη και στην ελεύθερη δοκιμαστική σύνδεση.

Καθώς οι ταχύτητες είναι τελικά ένα υποκειμενικό θέμα, ενημερώστε μας στο τμήμα σχολίων εάν η εμπειρία σας ήταν εξίσου ταχύτατη!

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Liberty Shield VPN

Ενώ ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση, η διαδικασία εγκατάστασης του VPN Liberty Shield μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένη για κάποιους.

Δεν μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό χωρίς να εγγραφείτε, ακόμη και για την δωρεάν δοκιμή. Απλά κάντε κλικ στο “Αποκτήστε το VPN,” ακόμα και μετά την εγγραφή σας, θα συνεχίσετε να επιστρέφετε στη σελίδα αγοράς / εγγραφής, ακόμα και μετά τη σύνδεσή σας. Αυτή είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πρέπει να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πίνακα ελέγχου, από όπου πηγαίνετε σε μια καρτέλα που ονομάζεται Λεπτομέρειες Πρόσβασης που τελικά σας επιτρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Μόλις γίνει η λήψη, η εγκατάσταση είναι γρήγορη, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση και στο λογαριασμό σας.

Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Το Liberty Shield VPN σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε το VPN σε υπολογιστές PS3, Xbox, Wii, Windows και κινητά τηλέφωνα, Android, Mac και iOS, ακόμα και να πωλούν προρυθμισμένους δρομολογητές που μετατρέπουν όλη την σύνδεσή σας στο Internet σε μία που έχει εξασφαλιστεί από το VPN.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή, όπως κουτί Kodi ή τηλεόραση Amazon Fire, και να χρησιμοποιήσετε τον δρομολογητή VPN Liberty Shield για να ξεμπλοκάρετε οτιδήποτε’θέλω.

Η διεπαφή είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες, με εξαίρεση ορισμένα από τα πρωτόκολλα να είναι διαφορετικά - τα iPhones, γνωστά, δεν επιτρέπουν σε μια εφαρμογή να έχει εγγενή σύνδεση OpenVPN και απαιτεί να εγκαταστήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή, τον επίσημο OpenVPN client, μέσω του VPN σας.

Ασφάλεια VPN του Liberty Shield για Netflix

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Liberty Shield VPN είναι ένα rebrand του Ηνωμένου Βασιλείου Proxy Server. Αυτό σημαίνει ότι το ένα πράγμα το Liberty Shield VPN μπορεί πάντοτε να βασίζεται για την απεμπλοκή του περιεχομένου και των ιστοσελίδων με γεωγραφική κάλυψη.

Ήμασταν σε θέση να πηδήξουμε από το UK Netflix σε Netflix στις ΗΠΑ και ξανά, με 15 δευτερόλεπτα καθυστέρηση στη σύνδεση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα HD.

Οι υψηλές ταχύτητες και οι κρυπτογραφημένες συνδέσεις καθιστούν το Liberty Shield VPN μια καλή επιλογή για να ξεφύγετε από το Netflix’s.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί, όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, για το Kodi και άλλες υπηρεσίες ροής (Hulu, Amazon Prime Video, ακόμα και το YouTube).

Το Liberty Shield VPN για το torrenting

Η μόνη διαφορά μεταξύ ενός VPN για streaming και λήψη torrents είναι αν επιτρέπονται ή όχι P2P συνδέσεις στους διακομιστές τους, και αν γκρεμίζουν BitTorrent δεδομένα.

Καθώς το VPN Liberty Shield ανοίγει όλο το διαδίκτυο, ανοίγει έναν κόσμο εξερεύνησης για torrents μαζί με αυτό. Σε πολλά μέρη, εσύ’θα βρείτε συγκεκριμένους ιχνηλάτες και ιστότοπους torrent απαγορευμένους.

Με το VPN Liberty Shield, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και τα δύο αυτά μπλοκ σε όλους σχεδόν τους διακομιστές. Δεδομένου ότι η Liberty Shield έχει επικεντρωθεί στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αντί να αυξάνει την πρόσβαση σε πολλές χώρες, οι διακομιστές παρέχουν την ίδια λειτουργικότητα.

Είναι το Liberty Shield VPN καλό για τους χρήστες στην Κίνα?

Η Κίνα είναι πασίγνωστη για το μεγάλο τείχος προστασίας της, όπου το διαδίκτυο υπόκειται σε μαζική λογοκρισία και απαγορεύονται ακόμη και μη εξουσιοδοτημένα VPN (καθιστώντας έτσι τον ίδιο σκοπό του VPN αναποτελεσματικό).

Δεδομένου ότι η Liberty Shield ιδρύθηκε ουσιαστικά για να διευκολύνει τους βρετανούς τουρίστες να απομακρυνθούν από τη χώρα για να έχουν πρόσβαση στους ίδιους πόρους που είχαν στο σπίτι τους,’είναι ιδανικό για να περιπλανηθείτε στις κυβερνήσεις ευφυών λογοκρισιών. Το μοντέλο κρυπτογράφησης είναι γερό, εκεί’είναι μια σταθερή επιλογή εξυπηρετητών και οι ταχύτητες είναι αξιόπιστες με σχεδόν 100% uptime συνδεσιμότητας.

Τούτου λεχθέντος, αν οι στόχοι σας είναι να συμμετάσχετε σε πολιτική διαφωνία, ίσως είστε καλύτερα με ένα VPN ειδικά αφιερωμένο στην προστασία της ελευθερίας του λόγου από το απλά απεμπλοκή ιστοσελίδων.

Υποστήριξη

Ενώ εκεί’είναι μια τηλεφωνική ανοικτή τηλεφωνική γραμμή, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε ζητήματα δρομολογητή, η εμπειρία μας δυστυχώς μας έφερε σε επαφή με κάποιο προσωπικό που δεν’t φαίνεται πολύ έμπειρο όταν πρόκειται για VPN.

Από την άλλη πλευρά, όμως, εκεί’ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, επιλογές ζωντανής συνομιλίας, οδηγούς εγκατάστασης για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες που μπορείτε να φανταστείτε, μια εκτενή ενότητα FAQ και Blog, καθώς και μια φυσική διεύθυνση που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τιμολόγηση

Για ό, τι προσφέρει, πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι το VPN Liberty Shield είναι λίγο δαπανηρό.

Το λιγότερο που μπορείτε να πληρώσετε είναι $ 7,58 / μήνα, μέσω της ετήσιας επιλογής. Εάν καταβάλλεται μηνιαίως, η χρέωση είναι $ 9,09. Οτι’δεν είναι τόσο πολύτιμο μιας συμφωνίας και, δεδομένου ότι μπορείτε να πληρώσετε μόνο μέσω δύο τύπων πιστωτικών καρτών, όλα τα οφέλη βγαίνουν από το παράθυρο όταν ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά σε σχέση με την τιμολόγηση και τους πιθανούς περιορισμούς που παρουσιάζονται από τις επιλογές πληρωμής.

Συμπέρασμα

Τελικά, το Liberty Shield VPN είναι ασφαλές και ασφαλές λογισμικό που κάνει ό, τι θέλετε, αλλά ίσως να μην είναι το καλύτερο για εσάς εάν’δεν είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου ή χρεώνεστε σε δολάρια (ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα εκτός από λίρες).

Η τιμή είναι βαρύτερη από τα οφέλη που εμφανίζονται στην οθόνη και υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασυνεπή ασφάλεια. Μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά αν θέλετε κάτι χωρίς τις καμπάνες και τα σφυρίχτρα και για να εξασφαλίσετε απεριόριστη πρόσβαση στους αγαπημένους σας streaming sites, το Liberty Shield VPN θα μπορούσε να είναι αυτό για σας.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 55