Επισκόπηση VPNBaron

Εγκαταστήστε αυτό το εύχρηστο VPN και ασφαλίστε τον από τους χάκερ. Το VPNBaron δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι δεν τηρούνται αρχεία δεδομένων περιήγησής σας, διατηρώντας τα πάντα ανώνυμα.


Το απόρρητο και η ασφάλεια σας διατηρούνται από τον κρυπτογραφητή AES-256-CBC αυτού του VPN. Το πρότυπο AES χρησιμοποιείται από πολλά άλλα VPNS για την ασφάλεια. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN και υποστηρίζει πρωτόκολλα TCP και UDP. Το πρώην πρωτόκολλο σας βοηθά να ξεφύγετε από την κυβερνητική εξέταση.

Κατά τη σύνταξη αυτής της αναθεώρησης του VPNBaron, διαπιστώσαμε ότι αυτό το VPN είναι εύκολο στη χρήση. Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Παρέχοντας πλήρη ασφάλεια, λειτουργεί καλά στις πλατφόρμες Android, OS X, Windows και iOS.

Αυτό το VPN έχει τρία σχέδια τιμολόγησης - μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια. Ανάλογα με το σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε μεταξύ 2 και 5 συσκευών σε αυτό το VPN. Για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα κρυπτοσυστήματα όπως Bitcoin, Ethereum, Digibyte κ.λπ. για να το πληρώσετε.

Το VPNBaron λειτουργεί καλά στην Κίνα και αυτό σημαίνει ότι ως ταξιδιώτης μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρκετούς περιορισμένους ιστότοπους όπως το Facebook, το Google και άλλα. Το’μπορείτε επίσης να μεταφέρετε περιεχόμενο Netflix με το λογαριασμό VPNBaron. Κατά τη διεξαγωγή αυτής της επανεξέτασης VPN Baron, διαπιστώσαμε ότι αυτό το VPN υποστηρίζει το torrenting. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγοι διακομιστές P2P και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη δραστηριότητα του torrent σας.

Η υπηρεσία αυτή παρέχει μετρίως γρήγορες και σταθερές συνδέσεις με τους χρήστες της. Οι ταχύτητες μειώθηκαν σημαντικά μετά τη σύνδεση αυτού του VPN στον υπολογιστή μας, αλλά ο χρόνος διακοπής της ταχύτητας είναι φυσιολογικός.
Δεν υπάρχει παράθυρο συνομιλίας για βοήθεια πελατών σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει ένα τμήμα FAQ που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες. Για να επιλύσετε ένα ερώτημα, πρέπει να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το VPN αλλάζει συστηματικά τα IP και διατηρεί έναν αυστηρό έλεγχο των διαρροών DNS.

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική VPNBaron για να μάθετε εάν το δικαίωμά σας για εσάς.

Είναι ασφαλής η χρήση του VPNBaron?

Αυτό το VPN χρησιμοποιεί το AES-256-CBC κρυπτογράφηση. Το πρότυπο AES έχει σχεδιαστεί από οργανισμό με έδρα τις ΗΠΑ και έχει γίνει αποδεκτός από πολλά δίκτυα VPN ως τυπική ασφάλεια.

Υποστηρίζει OpenVPN, και μπορείτε επίσης να επιλέξετε L2TP και IKEV2 πρωτόκολλα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του είναι ασφαλείς και ασφαλείς καθώς οι χάκερ θα έχουν έναν σκληρό χρόνο να σπάσουν το σύστημά σας.

Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης σκοτώματος στη θέση του, ο οποίος θα δει την σύνδεση αποσυνδεθεί αμέσως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το VPN. Το VPNBaron χρησιμοποιεί το DNS Google για να ελέγξει για διαρροές DNS.

Το VPNBaron είναι καταχωρημένο στη Ρουμανία και δεν το κάνει’Μην κρατάτε αρχεία καταγραφής, έτσι μπορείτε να είστε πιο σίγουροι ότι κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα παραδοθούν σε κανένα δίκτυο επιτήρησης.

Ταχύτητα και απόδοση

Η ταχύτητα του Internet μειώθηκε κάπως μετά τη σύνδεση μέσω διακομιστών VPNBaron. Δεν είναι ανησυχητικό, αλλά το η πτώση ήταν αρκετά σημαντική για να παρατηρήσετε κατά την περιήγηση και τη ροή.

Κατά τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο πρωτόκολλα (TCP και UDP). Με το τελευταίο πρωτόκολλο, τα πακέτα δεδομένων αποστέλλονται πιο γρήγορα, αλλά μερικά από αυτά ενδέχεται να χαθούν. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε TCP, η μετάδοση κάθε πακέτου απαιτεί επιβεβαίωση και επομένως η ροή δεδομένων επιβραδύνεται.

Λήψη και εγκατάσταση

Βρήκαμε τον VPNBaron εύκολο πελάτη για λήψη και εγκατάσταση, ακόμα και για αρχάριους:

 1. Για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση αυτού του VPN, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε μια συνδρομή.
 2. Στη συνέχεια, εισάγετε το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 3. Στη συνέχεια, κάντε την πληρωμή σύμφωνα με την προτιμώμενη μέθοδο.
 4. Μετά από αυτό, θα πρέπει να λάβετε ένα σύνδεσμο λήψης στο γραμματοκιβώτιό σας.

Η σύνδεση στο VPNBaron στον υπολογιστή Mac είναι ελαφρώς διαφορετική.

 1. Κατ 'αρχάς, κατεβάστε και εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του TunnelBlick.
 2. Για να κάνετε λήψη όλων των διακομιστών σας, μεταβείτε στη σελίδα Config Page.
 3. Στη συνέχεια, ελέγξτε τα επιλεγμένα στοιχεία που έχετε λάβει>Κάντε δεξί κλικ>Ανοίξτε με το TunnelBlick.
 4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα TunnelBlick στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο διακομιστή που επιθυμείτε.
 5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον στο KEYCHAIN ​​για μελλοντική χρήση.

Εάν θέλετε να συνδέσετε αυτόματα το Mac σας με το VPNBaron, μεταβείτε στην ενότητα "Γνωσιακή Βάση", αναζητήστε “Συνδέστε το Mac αυτόματα στο VPNBaron” και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Εφαρμογές και επεκτάσεις

Εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση, το VPNBaron μπορεί να λειτουργήσει Windows, Mac OSX, Android και Windows πλατφόρμες. Εάν θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το VPNBaron Kodi.

Πρώην γνωστή ως X-Box Media Player, το Kodi είναι ένα κέντρο μέσων ανοιχτού κώδικα. Για να ρυθμίσετε τον δρομολογητή DD-WRT, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://192.168.1.1/. Καταχωρίστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση, Αποθήκευση εκκίνησης και, στη συνέχεια, Ρυθμίστε τις καρτέλες DNS.

Επιτρέπεται το VPNBaron στην Κίνα?

Σε αντίθεση με πολλά άλλα δίκτυα VPN, η υπηρεσία αυτή λειτουργεί καλά στην Κίνα. Οι κινεζικές αρχές λογοκρίνουν κάθε είδους πληροφορία που πηγαίνει και προέρχεται από τη χώρα αυτή. Ωστόσο, εάν το VPN σας χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο OpenVPN, τότε μπορεί να ξεπεράσει τα κινεζικά λογοκρισία χρησιμοποιώντας τη θύρα 80 και τη θύρα 443. Η VPNBaron χρησιμοποιεί την τεχνολογία Deep Packet Inspection (DPI) για να παρακάμψει την Κίνα’Μεγάλο τείχος προστασίας.

Το DPI είναι μια τεχνολογία φιλτραρίσματος που ελέγχει κάθε πακέτο δεδομένων που πηγαίνει από τον έναν υπολογιστή στον άλλο. Παρόλο που οι συνδέσεις VPN μπορούν να παρακάμψουν τα τείχη προστασίας από μόνα τους, η τεχνολογία DPI εμφανίζεται όταν οι ISPs σαρώνουν ενεργά τους χρήστες’ ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ.

Torrenting και Netflix

Το VPNBaron υποστηρίζει και τις δύο αυτές υπηρεσίες. Για να βελτιώσετε την εμπειρία torrenting, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα-πελάτη Vuze BitTorrent, το οποίο είναι δωρεάν για Windows και Mac. Σε αντίθεση με άλλα VPN, το VPNBaron μπορεί να σας αφήσει να παρακολουθήσετε Netflix αμερικανικό περιεχόμενο, ενδεχομένως πετώντας κάτω από το ραντάρ γιατί είναι ακόμα καινούργιο. Αυτό το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες PC, Mac και Linux, αλλά όχι σε κινητές συσκευές. Εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή, θα λάβετε ένα σφάλμα μεσολάβησης.

Εξυπηρέτηση πελατών

Κατά την εξέταση του VPNBaron, διαπιστώσαμε ότι τα προβλήματα επιλύονται γρήγορα. Απλά πηγαίνετε στην περιοχή μελών, συνδεθείτε, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και υποβάλετε το εισιτήριό σας. Αν εσύ’δεν είστε μέλος, στη συνέχεια πηγαίνετε στο “Το ας’s Λάβετε επαφή” περιοχή που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή των κρατών μελών. Γράψτε το όνομα και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και υποβάλετε το ερώτημά σας.

Το τμήμα FAQ είναι πολύ χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται για το VPNBaron. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε σε αυτήν την ενότητα.

Τιμολόγηση

Υπάρχουν τρία σχέδια τιμολόγησης - “Μπρούντζος”, “Ασήμι”, και “Χρυσός”. Κάθε ένα από αυτά τα σχέδια προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, πρόσβαση σε Netflix ΗΠΑ και torrenting.

 • ο “Μπρούντζος” το σχέδιο είναι για ένα μήνα και μπορεί να υποστηρίξει δύο συσκευές που κοστίζουν $ 11.99.
 • ο “Ασήμι” το σχέδιο είναι για 6 μήνες και κοστίζει 8,33 δολάρια το μήνα.
 • ο “Χρυσός” το σχέδιο είναι για 12 μήνες και κοστίζει 5,99 δολάρια το μήνα.

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal, κρυπτοσυχνότητες και πιστωτικές κάρτες. Σημειώστε ότι οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες υποβάλλονται σε επεξεργασία από το PayPal.

Περίληψη

Συνοψίζοντας, το VPNBaron είναι μια καλή υπηρεσία εισόδου για αρχάριους. Οι χρήστες παραμένουν ασφαλείς και ανώνυμοι, επειδή το VPNBaron χρησιμοποιεί το Google DNS για να ελέγξει τις διαρροές δεδομένων.

Οι ταχύτητές του είναι μέσες, αλλά η σύνδεση είναι σταθερή. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να λειτουργεί για χρήση στην Κίνα και μπορείτε να απολαύσετε το Netflix όταν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN.

Η υποστήριξη πελατών στερείται ζωντανής συνομιλίας, αλλά τουλάχιστον αντισταθμίζουν αυτό, παρέχοντας άλλα είδη βοήθειας. Συνολικά, VPNBaron’τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι αρκετά βασικά, κάτι που είναι καλό, επειδή διευκολύνει την εστίαση στα βασικά στοιχεία του VPN.

Παρόλο που δεν διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, το VPNBaron εξακολουθεί να είναι πιο ακριβό από άλλους παροχείς παρόμοιων υπηρεσιών VPN. Γιατί το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ψωνίσετε για μια καλύτερη συμφωνία VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77