Bagaimana untuk memasang VPN Turbo pada Stick Kebakaran


The Amazon Fire Stick telah menjadi hit besar di seluruh dunia. Peranti kecil ini membuka kandungan perpustakaan yang luas, termasuk Netflix, YouTube, Twitch, dan saluran seperti TED TV, BBC News, dan Al Jazeera.

Dan sekiranya anda melepaskan tongkat Amazon Fire, pilihannya terus berkembang. Dengan Kodi dipasang, ia akan membolehkan anda menikmati hampir mana-mana filem anda’d peduli untuk menyebutkan, bersama-sama sukan langsung, arkib besar rancangan TV, dan banyak lagi.

Kenapa anda perlu menggunakan VPN dengan Stick Fire anda

Terdapat banyak sebab yang baik untuk menambah VPN ke persediaan Stick Fire anda.

Untuk satu perkara, jika anda tidak’t menggunakan Stick TV Kebakaran anda dengan VPN, mana-mana saluran yang ditonton melalui Kodi atau perkhidmatan penstriman lain boleh dikesan dengan mudah. Jika awak’semula melanggar hak cipta anda’c agak jauh dari pandangan.

Di samping itu, beberapa perkhidmatan penstriman menggunakan geo-blocking untuk mengehadkan kandungan yang dapat dilihat pengguna Fire Stick berdasarkan lokasi mereka. Netflix terkenal dengan hal ini, dan menggunakan Rangkaian Peribadi Maya yang boleh dipercayai adalah salah satu penyelesaian terbaik.

Menggunakan VPN juga boleh membantu menangani penjejakan ISP. Ini mungkin berlaku apabila anda mula meningkatkan jumlah data yang anda makan, menyebabkan ISP anda untuk menghadkan kelajuan sambungan secara halus. VPN akan membantu anda memintas ini.

Jadi, mempunyai perkara VPN yang baik. Tetapi mana yang patut anda pilih?

Dalam artikel ini, kita’akan melihat satu pilihan popular: Turbo VPN. Bebas dan mudah digunakan, Turbo VPN mungkin alat privasi Fire Stick anda’telah mencari. Jadi mari’s mengetahui cara mudahnya memasang, dan sama ada ia’s aplikasi terbaik untuk dipilih.

Adakah Turbo VPN berfungsi dengan Amazon Fire Stick?

Sebelum anda teruja dan mula merancang bagaimana untuk menghubungkan Rangkaian Peribadi Maya kegemaran anda dengan peranti Amazon Fire Stick, kami’dan mendapat berita buruk: Turbo VPN tidak’t mempunyai apl Stick Fire TV.

Walau bagaimanapun, mungkin ada berita gembira untuk pengguna Fire Stick. VPN Turbo sebenarnya boleh dipasang melalui APK (Pakej Aplikasi Android) ke batang aliran. Jika anda tidak’fikiran mengikuti beberapa langkah tutorial, ia boleh menjadi pilihan VPN percuma yang baik.

Mendapatkan Turbo VPN yang berfungsi di Amazon Fire Stick anda: asas-asas

Sebelum kita dapat memuatkan VPN Turbo pada Stick Kebakaran, kita’anda perlu mengubah tetapan OS Stick Fire anda untuk menampung VPN tersuai.

 • Muatkan Stick Fire anda dan navigasi ke Tetapan, diikuti oleh Peranti.
 • Pada ketika ini, tatal ke bawah sedikit sehingga anda melihat Pilihan Pemaju.
 • Anda harus melihat pilihan yang berhak Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui. Togol pilihan itu Pada.
 • Anda juga harus melihat pilihan yang berhak Debugging ADB. Togol itu juga.
 • Sekarang, kembali ke Menu sistem anda menavigasi ke sebelumnya.
 • Pilih Mengenai pilihan, diikuti oleh Rangkaian.
 • Ini perlu memanggil pelbagai maklumat penting tentang Amazon Fire Stick anda. Untuk tujuan kami, kita hanya memerlukan alamat IP, jadi perhatikannya di atas sekeping kertas.

Stick Fire anda kini bersedia menerima VPN pihak ketiga yang tidak’tidak boleh didapati melalui Amazon Fire Stick Store.

Selepas itu, kita perlu tambah Turbo’fail APK s. Biarkan’s melihat cara melakukannya.

Menambah APK VPN Turbo ke peranti Stick Fire Amazon anda

Peringkat ini lebih rumit, tetapi anda sepatutnya’t mempunyai terlalu banyak masalah.

Sebelum kita masuk ke langkah-langkah Fire TV Stick, kita memerlukan satu maklumat penting: pautan muat turun langsung untuk APK VPN Turbo. Anda boleh mencari ini melalui Carian Google (untuk “APK VPN Turbo” atau istilah yang serupa). Sebagai alternatif, anda boleh menuju ke tapak seperti APKMonk, yang membolehkan anda klik kanan pada butang muat turun untuk memperoleh alamat muat turun APK.

Sekarang anda’dan mendapat pautan muat turun APK seperti yang diperlukan, kita boleh menyimpulkan proses pemasangan VPN Turbo.

 1. Kepala ke bahagian hadapan Amazon Fire Stick anda.
 2. Pergi ke kotak carian dan ketik Downloader. Ini harus menghubungi Amazon’s Aplikasi muat turun. Anda mungkin boleh meneka apa yang kami’anda perlukan itu.
 3. Itu’s kanan. Aplikasi Pengundera mempunyai kotak di mana anda boleh memasukkan alamat muat turun APK Turun VPN yang kami dapati sebelum ini. Masukkan itu dengan teliti (atau URL halaman dengan pautan pada), kemudian tekan Muat turun.
 4. Fail VPN Turbo akan dimuat turun ke Stick Fire anda. Kebanyakan masa, APK akan dipasang secara automatik pada ketika ini.
 5. Jika atas sebab tertentu, pemasangan itu tidak’tidak berlaku secara automatik, pergi ke Muat turun. Sekarang, akses fail anda, dan pilih APK yang dimuat turun.
 6. Apabila APK telah dipasang pada Stick Kebakaran anda, ia akan ditambah ke senarai apl anda, dan bersedia untuk dibuka. Cari Turbo VPN dan pasang api itu, tambahkan kelayakan anda untuk mengakses VPN’s pelayan, dan anda harus menikmati perlindungan yang disediakan oleh Turbo.

Adakah ini penyelesaian privasi terbaik untuk pengguna Amazon Fire Stick?

Kami pasti mengesyorkan memasang Rangkaian Peribadi Maya pada peranti Amazon Fire Stick anda. Dengan cara itu, anda boleh mengambil batang aliran anda di mana sahaja di dunia dan mengakses apa sahaja kandungan yang anda inginkan. Ia’s hanya tidak ada gunanya untuk peminat Netflix atau YouTube yang membenci “kandungan tidak tersedia di rantau anda” mesej.

Walau bagaimanapun, ini tidak’t bermakna bahawa VPN Turbo semestinya cara terbaik untuk pergi.

Untuk satu perkara, Turbo isn’direka untuk digunakan dengan Amazon Fire Sticks. Ini tidak’t hanya membuatnya canggung untuk dipasang, ia juga boleh bermakna bahawa perlindungan DNS / IP, penyulitan, dan kelajuan umum adalah lebih rendah daripada VPN pakar.

Lebih penting lagi, Turbo isn’benar-benar berada di peringkat tertinggi VPN global. Walaupun ia’s pilihan bebas popular, yang menjadikannya sangat menarik untuk pengguna peringkat kemasukan, Turbo tidak’t mempunyai reputasi yang kukuh untuk kelajuan (ironinya), isn’t pembekal yang paling selamat di sekitar, dan berpusat di China. China isn’t bidang kuasa yang mesra privasi dengan apa jua cara, jadi di sana’s sentiasa satu peluang bahawa streaming anda akan intipan atau disekat. Sebenarnya, anda menang’t dapat mengakses Netflix menggunakan versi percuma.

Amazon’s Kedai kayu api adalah tempat yang baik untuk mencari alternatif yang boleh dipercayai. Antara kegemaran kami termasuk NordVPN, ExpressVPN, dan IPVanish. Kesemuanya memerlukan yuran langganan, tetapi semuanya agak berpatutan, dan setiap satunya sangat boleh dipercayai. Kecuali anda’semula mati dengan menggunakan pembekal percuma, cuba mereka sebelum memasang VPN Turbo pada Stick Kebakaran.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

 • Keselamatan yang sangat baik
 • Senarai pelayan yang hebat
 • Hebat untuk Netflix
 • Baik untuk torrenting
 • Sangat mudah digunakan
 • Harga berpatutan

Bacaan yang disyorkan

VPN Terbaik untuk Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =