De bästa Google Chrome-förlängningarna för säkerhet


Google Chrome är en oerhört populär webbläsare, men det’är inte nödvändigtvis den säkraste appen för att surfa på webben. Om du inte optimerar din Google Chrome-installation med rätt säkerhetsförlängningar.

Chrome har kopplats till sårbarheter som exekveringar av obehörig kod och skadlig programvara som kan spåra användaraktivitet. Det finns också många faror som gäller allmänna webbanvändare, från e-postfiskning till skadliga webbplatser.

Konsekvenserna av att inte optimera din säkerhet kan vara allvarliga - med datakapreringar, dataförlust och övervakning som alla kan orsaka ekonomisk förlust eller emotionell stress. Så varför inte förstärka din webbläsare med de bästa säkerhetsapplikationerna runt??

Nu är det en bra tid att börja öka din Google Chrome-säkerhet, så här är vår snabbguide till de bästa Google Chrome-säkerhetsförlängningarna.

1. Windows Defender

Windows Defender är förmodligen välbekant för de flesta läsare redan, eftersom det är den vanliga viruskontrollern som’s med Windows-installationer. Men färre människor inser att det finns en specifik Defender-app för användning med Google Chrome, eller hur värdefull den kan vara som den första försvarslinjen.

Med Defender-tillägget kan användarna screena trafik för misstänkt skadlig programvara och ger också kontinuerligt skydd mot skadliga webbplatser. Om du klickar på en tvivelaktig länk i ett e-postmeddelande har Defender ryggen och varnar dig för eventuella hot.

Den använder en omfattande databas med farliga webbadresser som’uppdateras ständigt av Microsoft och tenderar att erkännas som de bästa i sin klass.

 • Nedladdningslänk: Windows Defender Chrome Extension
 • Uppdaterad: 17 juni 2019
 • Utvecklare: Microsoft
 • Användare: 638 000

2. j2team-säkerhet

Detta är ett annat utmärkt verktyg att använda när man försvarar mot skadliga webbplatser och den ständigt nuvarande faran för nätfiske. j2team Security är något mindre känt än Microsoft Windows Defender, men det’är ett lika bra komplement till din Google Chrome-installation.

Tillägget ger fortlöpande skydd mot skadliga webbplatser, med möjlighet att blockera alla misstänkta nätfiskewebbplatser eller skadlig programvara. Det finns några snygga funktioner, som att upptäcka och blockera dolda “tycka om” knappar (även känd som click-jacking), specialskydd mot Facebook Self-XSS-exploateringar och verktyg för att skydda mot Blogspot-sårbarheter också.

J2team Security är utvecklat av hjärnan bakom Facebook Protector och är ett bra alternativ för fans av sociala medier.

 • Ladda ner länk: j2team Security
 • Uppdaterad: 18 juni 2019
 • Utvecklare: Juno Okyo
 • Användare: 192 000

3. Ghostery

Om du vill minimera risken för skadlig programvara och i allmänhet upprätthålla en smidig surfupplevelse är det viktigt att ha en solid annonsblockerare och att’är precis vad Ghostery erbjuder.

Designad för att skapa webben “renare, snabbare och smartare,” Ghostery använder en teknik som heter “smart blockering” för att maximera belastningshastigheterna. Det gör det också möjligt för användare att anpassa vad de ser och är därför mycket mer flexibla än gamla stilblockerare.

Ghostery inkluderar dessutom antispårningsmekanismer för att säkerställa att webbläsningen förblir så anonym som möjligt. Så det’är mer än bara en annonsblockerare. den’är ett heltäckande integritetsverktyg som är perfekt anpassat till Chrome-användare.

2017 köptes företaget av den tyska utvecklaren Cliqz, som har åtagit sig att behålla Ghostery som en fristående app. Användare gör därför inte’Jag behöver inte oroa dig för den poängen.

 • Ladda ner länk: Ghostery
 • Uppdaterad: 8 juni 2019
 • Utvecklare: Cliqz
 • Användare: 2,7 miljoner

4. Fair Adblocker

Som vanligt är Ghostery inte’t det enda valet i säkerhetsfältet Google Chrome. Det finns många alternativa annonsblockerare som utför liknande uppgifter - ibland lika effektivt. Fair Adblocker är en av dessa konkurrenter, och den har några funktioner som gör det till ett äkta Ghostery-alternativ.

Som du’Jag förväntar mig av en högnivå-annonsblockerare, Fair Adblocker är utformad för att fånga popup-fönster och skadliga webbplatser innan de intrångar i din surfupplevelse. Den innehåller antispårningsfunktioner också, vilket bidrar till personlig integritet och fungerar riktigt bra för att stoppa irriterande autoplay-videor. Så om du’du är orolig för videor som brister i livet i besvärliga ögonblick, det’är ett praktiskt verktyg att använda.

Skillnaden är ordet “rättvis.” Annonsblockerare är kontroversiella bland innehållsskapare, eftersom de kan hindra reklamkanaler. Fair Adblocker uppmuntrar användare att låta vissa former av annonsinnehåll gå igenom för att stödja legitima skapare. Men det’är oerhört strikt när du hanterar falska annonser och skadliga webbplatser.

Tillägget upprätthålls av en grupp som heter Stands, som har en tydlig integritetspolicy, och den tenderar att vara ganska väl ansedd online.

 • Ladda ner länk: Fair Adblocker
 • Uppdaterad: 1 juni 2019
 • Utvecklare: Står
 • Användare: 2,7 miljoner

5. LastPass - Password Manager

Lösenordssäkerhet är en brainering, oavsett vilken webbläsare användare föredrar. Och det’är särskilt viktigt när du använder Google Chrome med alla automatiskt kompletta funktioner aktiverade. Även med utmärkt kryptering och skydd mot skadlig programvara kan hackare sniffa ut lösenord eller få tillgång till läckt data. Därför är tillägg att lagra och ändra lösenord regelbundet mycket meningsfullt.

LastPass betraktas vanligtvis som marknadsledare när det gäller hantering av lösenord. Dess Chrome-förlängning är helt gratis och uppfyller företaget’s vanliga höga standarder. Användare behöver bara ha ett huvudlösenord i åtanke, och LastPass gör resten.

Lösenord är’t de enda saker som kan säkras och hanteras. LastPass tillåter också användare att lägga till kredit- eller betalkortsinformation, vilket gör Amazon-shopping mycket, mycket säkrare. Du kan också lägga till dokument bakom LastPass-brandväggen, vilket gör den till ett praktiskt alternativ till lagringstjänster som DropBox.

LastPass är massivt populärt och hyllad över hela linjen, en amerikansk skapelse, utvecklad av LogMeIn. Om du’är orolig för dataförlust eller kontointegritet, det’är en måste-ha förlängning.

 • Ladda ner länk: LastPass
 • Uppdaterad: 7 juni 2019
 • Utvecklare: LogMeIn
 • Användare: 8,9 miljoner

6. Oskärpa

Som vanligt vill vi erbjuda minst två alternativ när vi utvärderar Googles tillägg, och det’är inte annorlunda vad gäller lösenordshanterare. Om du är’Tär på LastPass är Blur väl värt att kolla in, och det kan också erbjuda några funktioner som den mer etablerade chefen inte har’tänkte inte lägga till.

Skapat av Abine.com är Blur mycket mindre populärt men får ett rykte bland människor som tar säkerhet på allvar. Blur är utformad för att fungera som mer än en enkel lösenordshanterare och tar dina lösenord och konverterar dem till krypterade format. Det kan enkelt synkroniseras mellan olika enheter och fungerar extremt snabbt.

Den viktigaste innovationen här är användningen av kryptering. Medan andra lösenordshanterare lagrar data säkert och implementerar starka lösenord, erbjuder kryptering ett annat lager av lugn. I teorin tillåter det till och med att användare kan göra kreditkortsbetalningar utan att lämna in sitt faktiska antal (även om kunder måste betala för den här tjänsten).

Dessutom har Blur inbyggda antispårningsfunktioner, vilket hjälper till att minimera risken för datafångst. Så det är verkligen mer än en lösenordshanterare för trädgårdsvarianter - och det’är en verkligt innovativ Chrome-förlängning.

 • Ladda ner länk: Oskärpa
 • Uppdaterad: 4 juni 2019
 • Utvecklare: Abine.com
 • Användare: 192 000

7. HTTPS överallt

Kryptering är ett idiotsäkert botemedel mot Chrome-säkerhetsångest, och verktyg som HTTPS Everywhere är det ideala sättet att tillämpa den.

HTTPS är en säker form av HTTP (det språk som ligger till grund för den stora majoriteten av webbsidor). HTTPS-sidor använder SSL-säkerhetscertifikat för att bekräfta att de är säkra. Dessa webbplatser tillämpar också en form för kryptering mellan webbservrar och webbläsare, vilket HTTP-webbplatser saknar.

HTTPS Everywhere konverterar webbplatser som tillflyktsort skapat av Electronic Frontier Foundation (EFF)’t erhöll säkerhetscertifikat på HTTPS webbplatser. Det här är inte’Det handlar bara om att lägga till S.-HTTP-webbplatser som endast är sårbara för attacker mot skadlig programvara och är mycket mer benägna att vara skadliga. Med HTTPS överallt installerat kan användare surfa igenom dem på ett säkert sätt.

 • Ladda ner länk: HTTPS överallt
 • Uppdaterad: 4 juni 2019
 • Utvecklare: EFF
 • Användare: 2,2 miljoner

8. Avast Online Security

Att skydda mot virus bör vara ett ständigt problem oavsett om användare litar på Chrome, Firefox eller Microsoft Edge. Och när det gäller skydd mot virus eller skadlig programvara kan mycket få företag hävda att de är lika respekterade som Avast.

Avast Online Security-förlängningen för Chrome tillämpar företaget’s banbrytande karantän- och virusneutraliseringstekniker till världen’s mest populära webbläsare. Förlängningen, som kan analysera webbplatser i realtid för att fånga ut farliga onlinedestinationer, bygger på användarens feedback från en publik på mer än 400 miljoner människor. Så det’är ganska omfattande.

 • Ladda ner länk: Avast Online Security
 • Uppdaterad: 13 juni 2019
 • Utvecklare: Avast
 • Användare: Över 10 miljoner

9. NordVPN för Chrome

Virtuella privata nätverk (VPN) tillämpar stark kryptering för allt som passerar genom din internetanslutning, och NordVPN är högst upp i VPN-världen. Dess Chrome-förlängning är optimerad för webbanvändning, vilket ger en snabb förlängning som knappast ens kommer att märkas när du surfar på webben.

Med ett klick kan användare dölja sin IP och tillämpa kryptering, medan dess CyberSec-verktyg fungerar som en pålitlig barriär mot skadlig programvara. Ännu bättre, Nord’s WebRTC minimerar risken för läckage av IP-adress, något som plågar VPN av låg kvalitet.

Användare måste prenumerera för att dra nytta av hela appen. När de gör det kan de installera NordVPN’s förlängning på 6 enheter, inklusive bärbara datorer och smartphones. Med hög säkerhet garanterad, det’det är väl värt investeringen.

 • Uppdaterad: 17 juni 2019
 • Utvecklare: NordVPN
 • Användare: 320 000

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flatt integritetspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

 • Utmärkt säkerhet
 • Bra serverlista
 • Fantastiskt för Netflix
 • Bra för strömning
 • Mycket lätt att använda
 • Överkomliga priser

10. umatrix

Om du verkligen vill upprätta en barriär mellan din dator och den bredare webben är en brandvägg av något slag avgörande. Men att hitta en pålitlig Chrome-brandvägg har varit svårt, åtminstone tills umatrix dök upp.

Umatrix är optimerad för Chrome-användare och ger användare kontroll. När den är installerad kan de bestämma exakt vilken typ av innehåll som ska visas. Ramar kan blockeras, skript kan fastna och bilagor kan screenas helt för att säkerställa att absolut inga falska appar hittar sin väg till ditt system.

Det finns verktyg för sociala medieplattformar också, så att du kan låsa ner din Facebook-användning. Sammantaget förbättrar umatrix Chrome avsevärt.

 • Ladda ner länk: umatrix
 • Uppdaterad: 9 maj 2019
 • Utvecklare: Okänd
 • Användare: 130 000

11. Sitejabber

Oavsett vilka webbplatser du besöker har andra varit där tidigare, och deras feedback är en viktig källa till säkerhetsinformation. Men hur kan Chrome-användare komma åt denna enorma mängd information och undvika att göra samma misstag som andra gjorde tidigare?

Tack vare Sitejabber kan Chrome-användare dra nytta av miljontals andra erfarenheter. Denna utvidgning ger betyg för nästan alla kommersiella webbplatser på nätet, inklusive nästan alla online-företag du kan stöta på. Om användare har lurats eller hittat webbplatser som en uppgift kan använda, kommer betyg och recensioner att återspegla detta, så att du kan styra bra.

 • Ladda ner länk: Sitejabber
 • Uppdaterad: 18 januari 2019
 • Utvecklare: Sitejabber
 • Användare: 1 800

12. Klicka på&Rena

Ibland är det vettigt att ha en digital fjäder ren. Vår surfhistorik kan berätta för brottslingar mycket om vem vi är, och de uppgifter som Chrome har kan innehålla värdefulla lösenord eller ekonomiska data. Så att spola ut arkiv är viktigt. Och när du gör det lönar det sig att använda verktyg som får åtkomst till alla krökningar i Chrome-applikationen.

Klick&Clean gör just det. Den har ett brett utbud av rengöringsalternativ, inklusive webbcache och historik, tillsammans med nedladdningar, tillfälliga filer och cookies. Den har också en funktion för att spola SQL-databaser, tillsammans med effektiva skannrar för skadlig programvara, och den raderar även din skrivhistorik.

I princip klickar du på&Clean kan användas regelbundet för att rensa din Chrome-datainsamling, vilket gör den mager, snabbare och säkrare.

 • Nedladdningslänk: Klicka&Rena
 • Uppdaterad: 21 juni 2019
 • Utvecklare: Mixesoft
 • Användare: 2,7 miljoner
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 68 =