Hur man installerar Turbo VPN på Fire Stick


Amazon Fire Stick har varit en stor hit över hela världen. Denna lilla lilla enhet öppnar upp ett stort bibliotek med innehåll, inklusive Netflix, YouTube, Twitch och kanaler som TED TV, BBC News och Al Jazeera.

Och om du jailbreakar en Amazon Fire Stick, utvidgas valen ytterligare. Med Kodi installerad låter du dig njuta av nästan alla filmer du har’d bryr mig att nämna, tillsammans med levande sporter, enorma arkiv med TV-program, och mycket, mycket mer.

Varför du behöver använda ett VPN med din Fire Stick

Det finns gott om goda skäl att lägga till ett VPN till din Fire Stick-installation.

För en sak om du inte gör det’t använda din Fire TV Stick med en VPN, alla kanaler som tittas via Kodi eller andra streamingtjänster kan spåras enkelt. Om du’du kränker upphovsrätten då du’d förbli utom synhåll.

Dessutom använder vissa strömningstjänster geo-blockering för att begränsa innehållet som Fire Stick-användare kan se baserat på deras plats. Netflix är ökänt i detta avseende, och att använda ett pålitligt virtuellt privat nätverk är en av de bästa lösningarna.

Att använda en VPN kan också hjälpa till att hantera ISP-gasreglage. Detta kan inträffa när du börjar öka mängden data du konsumerar, vilket gör att din internetleverantör begränsar anslutningshastigheterna subtilt. En VPN hjälper dig att kringgå detta.

Så att ha en bra VPN-frågor. Men vilken bör du välja?

I den här artikeln, vi’Jag tittar på ett populärt alternativ: Turbo VPN. Kostnadsfritt och enkelt att använda, Turbo VPN kan vara Fire Stick sekretessverktyg du’Vi har sökt. Så låt’s ta reda på hur enkelt det är att installera och om det’är den bästa appen att välja.

Fungerar Turbo VPN med Amazon Fire Stick?

Innan du blir upphetsad och börjar planera hur du ansluter ditt favoritfria virtuella privata nätverk med en Amazon Fire Stick-enhet, vi’Vi har dåliga nyheter: Turbo VPN gör det inte’t har en Fire TV Stick-app.

Det kan dock finnas några goda nyheter för Fire Stick-användare. Turbo VPN kan faktiskt installeras via en APK (Android Application Package) på strömpinnen. Om du inte gör det’Tänk på att följa några instruktionssteg, det kan vara ett anständigt gratis VPN-alternativ.

Få Turbo VPN att arbeta med din Amazon Fire Stick: grunderna

Innan vi kan ladda upp Turbo VPN på Fire Stick, vi’Du måste ändra dina Fire Stick OS-inställningar för att anpassa ett anpassat VPN.

 • Ladda upp din Fire Stick och navigera till inställningar, följd av Enhet.
 • Vid denna punkt bläddra du lite ned tills du ser Utvecklaralternativ.
 • Du bör se ett alternativ med titeln Appar från okända källor. Växla det alternativet till .
 • Du bör också se ett alternativ med titeln ADB-felsökning. Växla det också.
 • Gå nu tillbaka till Systemmeny du navigerade till tidigare.
 • Välj den Handla om alternativ, följt av Nätverk.
 • Detta borde få fram en mängd användbara information om din Amazon Fire Stick. För våra ändamål, vi behöver bara IP-adressen, så notera den på ett pappersskrot.

Din Fire Stick är nu redo att ta emot en tredjeparts VPN som inte är’t tillgänglig via Amazon Fire Stick Store.

Efter det måste vi lägg till Turbo’s APK-fil. Låta’s titta på hur du gör det.

Lägga till Turbo VPN APK till din Amazon Fire Stick-enhet

Det här steget är svårare, men du borde inte’t har för många problem.

Innan vi går in i Fire TV Stick-stegen behöver vi en mycket viktig information: en direkt nedladdningslänk för Turbo VPN APK. Du kan hitta detta via Google Search (för “Turbo VPN APK” eller liknande termer). Alternativt kan du gå till en webbplats som APKMonk, som låter dig högerklicka på nedladdningsknappen för att få APK-nedladdningsadressen.

Nu när du’har fått APK-nedladdningslänken efter behov, kan vi avsluta Turbo VPN-installationsprocessen.

 1. Gå till din Amazon Fire Stick front end.
 2. Gå till sökrutan och skriv ner Downloader. Detta borde kalla upp Amazon’s Nedladdningsapp. Du kan antagligen gissa vad vi’Jag behöver det för.
 3. Det där’har rätt. Downloader-appen har en ruta där du kan ange Turbo VPN APK nedladdningsadress som vi hittade tidigare. Ange det noggrant (eller sidans URL med länken på) tryck på Ladda ner.
 4. Turbo VPN-filer kommer att laddas ner till din Fire Stick. APK installeras oftast automatiskt vid denna punkt.
 5. Om installationen av någon anledning inte gör det’t händer automatiskt, gå till Loader. Gå nu till dina filer och välj den nedladdade APK.
 6. När APK har installerats på din Fire Stick läggs den till i din lista över appar och är klar att öppnas. Sök efter Turbo VPN och avfyra det, lägg till dina referenser för att komma åt VPN’s-servrar, och du bör njuta av det skydd som Turbo ger.

Är detta den bästa sekretesslösningen för Amazon Fire Stick-användare?

Vi rekommenderar definitivt att du installerar ett virtuellt privat nätverk på din Amazon Fire Stick-enhet. På så sätt kan du ta din strömpinne vart som helst i världen och få tillgång till allt innehåll du önskar. den’är bara en bra-brainer för Netflix eller YouTube-fans som hatar “innehåll inte tillgängligt i din region” meddelanden.

Men detta gör inte’Det betyder att Turbo VPN nödvändigtvis är det bästa sättet att gå.

För en sak är Turbo inte’t designad för användning med Amazon Fire Sticks. Det gör det inte’t bara göra det klumpigt att installera, det kan också betyda att DNS / IP-skydd, kryptering och allmänna hastigheter är sämre än specialiserade VPN: er.

Ännu viktigare är Turbo’t verkligen i toppnivån för globala VPN: er. Även om det’Turbo är ett populärt gratisalternativ som gör det väldigt tilltalande för användare på startnivå’Jag har inte ett starkt rykte för hastigheter (ironiskt nog)’t den säkraste leverantören runt och är baserad i Kina. Kina är inte’t en integritetsvänlig jurisdiktion på något sätt, så där’är alltid en chans att din streaming kommer att bli spionerad på eller blockerad. I själva verket vann du’t kunna komma åt Netflix med gratisversionen.

Amazon’s Fire Stick-butik är ett bra ställe att leta efter pålitliga alternativ. Några av våra favoriter inkluderar NordVPN, ExpressVPN och IPVanish. Alla av dem kräver en prenumerationsavgift, men alla är relativt överkomliga, och var och en av dem är mycket pålitliga. Om du inte’re dead satt på att använda en gratis leverantör, prova dem innan du installerar Turbo VPN på Fire Stick.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flatt integritetspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

 • Utmärkt säkerhet
 • Bra serverlista
 • Fantastiskt för Netflix
 • Bra för strömning
 • Mycket lätt att använda
 • Överkomliga priser

Rekommenderade läsningar

Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 60