Yksityinen Internet-yhteys ei muodosta yhteyttä


Parhaisiin VPN-verkkoihin voi liittyä ongelmia, ja yksityinen Internet-yhteys (PIA) ei ole poikkeus. Joskus PIA voitti’t muodosta yhteys, jättäen käyttäjät ilman suojaa.

Vaikka suurin osa PIA-liitettävyysongelmista voidaan ratkaista, jotkut VPN: t toimivat paremmin tietyissä maissa ja tiettyjen Internet-palveluntarjoajien kanssa. Samankaltaisen VPN: n, kuten NordVPN, käyttö voi joskus olla helpoin tapa.

Mutta jos sinä’Kun olet päättänyt ratkaista PIA-yhteysongelman, nämä alla olevat yksinkertaiset kiertotavat ovat sinun aloittaa vianetsintä. Antaa’näemme kuinka tämä tehdään.

Miksi VPN-verkkoilla on joskus vaikeuksia yhdistää?

Ensin se’On tärkeää ymmärtää, miksi VPN-verkot saattavat vaikeuttaa yhteyden muodostamista. Tähän on useita mahdollisia syitä, ja mikä tahansa (tai useampi) niistä voi estää sinua kirjautumasta sisään. Tässä on joitain yleisimmistä asioista, joita meillä on’olet törmännyt VPN-yhteyksiä käytettäessä:

 1. Palvelimet ovat alhaalla
  Joissain tapauksissa ongelma liittyy palveluntarjoajan palvelimiin. Palvelinpankit otetaan säännöllisesti offline-tilaan ylläpitoa varten, ja kaikenlaiset pienet asiat voivat haitata nopeutensa. Jos näin on, vaihtaminen toiselle palvelimelle ratkaisee ongelman.
 2. satamat
  Voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon tietokoneesi täytyy käydä läpi yhden sen monista porteista - eivätkä kaikki nämä pysty käsittelemään VPN-yhteyksiä. Tämä voi olla ongelma.
 3. protokollat
  VPN: t käyttävät protokollia, jotka ovat kuin työkaluja turvallisten tunnelien luomiseen tietokoneesi ja verkon välille. Nämä protokollat ​​voivat joskus olla ristiriidassa Internet-yhteytesi kanssa, ja niiden välillä vaihtaminen voi tuottaa tuloksia (katso alla, miten tämä tehdään PIA: n kanssa).
 4. palomuurit
  Vaikka PIA: n tulisi toimia useimpien palomuurien kanssa, nämä esteet voivat myös aiheuttaa konflikteja. Palomuurisuojaus on ehkä kytkettävä pois päältä, jos yksityinen Internet-yhteys katkaisee edelleen yhteyden.
 5. antivirus
  Virustentorjuntapaketit, jotka skannaavat lähteviä tietoja, voivat aiheuttaa samanlaisia ​​ongelmia. Tämä yleensä vain hidastaa yhteyttäsi, mutta voi olla PIA: n yhteyden muodostumisen perimmäinen syy. VPN ilmoittaa, että sillä on pitkäaikaisia ​​ongelmia Kaspersky-tuotteiden kanssa, joten jos käytät niiden virustarkistustyökaluja, saatat olla onnekas.
 6. Liian monta laitetta
  PIA: n avulla käyttäjät voivat kytkeä jopa 5 laitetta vakiopakettiin. Jos sinä’Olet lisännyt yhden liian monta, tämä voi katkaista yhteytesi. Ja jos yhteysrajan saavuttamisesta on tullut jatkuvaa ongelmaa, suosittelemme siirtymistä Surfsharkin VPN: ään, joka tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden..
 7. reitittimet
  PIA: lla on ongelmia reitittimien kanssa, jotka eivät toimi’t ominaisuus “rei'itys,” joten voi olla syytä myös ottaa yhteyttä reitittimen valmistajaan tarkistaaksesi, onko tämä ongelma laitteistossasi. Toinen vaihtoehto on valita ExpressVPN, jota pidetään kaikkien reitittimien parhaana VPN: nä.

Yhteyden katkeamista ei voi kestää? Vaihda NordVPN: ään - palveluun, jolla on luotettavin palvelinkanta. Hanki NordVPN

Jotkut VPN-verkot käyttävät kaistanleveysrajoituksia myös raskaille tiedonkäyttäjille. Tämä ei kuitenkaan ole’sen piti olla ongelma PIA: n kanssa, joka sanoo, että se ei täytä rajoja.

Yksityinen Internet-yhteys voitti’t yhdistä: mitä tehdä?

Jos PIA voitti’t yhdistä, se’on aika saada vianetsintä, ja sinulla on useita tapoja tehdä niin. Mikään niistä ei ole erityisen monimutkainen, ja siellä’On hyvä mahdollisuus, että yksi heistä tarjoaa ratkaisun.

Vaihda PIA: n käyttämät yhteysportit

Kuten yllä todettiin, verkkoon yhdistämiseen käytetty portti voi olla syy siihen, miksi yksityinen Internet-yhteys katkaisee jatkuvasti. Tässä’s kuinka muuttaa porttia sekunnissa:

 1. Varmista, että sinä’uudelleen täysin irrotettu PIA: sta’palvelimet
 2. Lataa yksityinen Internet Access -sovellus
 3. Siirry Lisäasetukset-valikkoon
 4. Oikealla puolella, sinä’Näet ikkunan, jossa on merkintä Yhteys. Tässä olevien asetusten avulla voit muuttaa käyttämääsi protokollaa ja portteja

Se’On tärkeää syöttää oikeat protokollien ja porttien yhdistelmät. Joitakin kokeiltavia yhdistelmiä:

 • UDP-protokolla ja portit: 9201, 8080 tai 53
 • TCP-protokolla ja portit: 80, 110 tai 443

Kun sinä’Olet kirjoittanut minkä tahansa näistä komboista, siirry PIA-sovellukseen ja yritä muodostaa yhteys tavalliseen tapaan. Saatat hyvinkin huomata, että huolenaiheesi siitä, että PIA ei muodosta yhteyttä, ovat kadonneet.

Kokeile määrittää DNS-asetukset manuaalisesti

Jos pystyt kirjautumaan PIA-palvelimille, mutta voit’t selata verkkoa, DNS saattaa olla syy miksi PIA voitti’t yhdistä. PIA antaa sinun määrittää DNS-tiedot manuaalisesti, ja tämä toimii yleensä verkkoyhteysongelmien ympärillä:

 1. Kirjaudu ulos VPN: stä
 2. Siirry asetusvalikkoon ja vaihda DNS-vuodonsuojaus vaihtoehto niin, että suojaus on pois päältä. Muista tallentaa asetukset tässä vaiheessa
 3. Siirry Windowsin Käynnistä-valikkoon ja kirjoita “ncpa.cpl” juoksulaatikkoon
 4. Sinä’Näemme nyt a Verkkoyhteyslaatikko. Siirry ethernet- tai wi-fi-sovittimen asetuksiin
 5. Pään kohti ominaisuudet sovittimen valikko
 6. Valita “TCP / IP (v4)” protokollana ja varmista, että valitset vaihtoehdon Hanki IP-osoite automaattisesti on merkitty
 7. Kirjoita pää DNS-palvelimen ruutuun “209.222.18.222”
 8. Kirjoita vaihtoehtoiselle DNS: lle “209.222.18.218”
 9. Siirry nyt TAP-sovittimen Ominaisuudet-välilehteen (joka löytyy myös Verkko-ominaisuuksista
 10. Valitse TCP / IP (v4) kuten yllä ja kirjoita samat DNS-tiedot
 11. Sulje sovellus ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Kun lataat PIA: ta ja selainta, saatat hyvinkin huomata, että yhteysongelmat on ratkaistu

Vaihda OpenVPN-sovellukseen

OpenVPN on PIA: n käyttämä oletusprotokolla, mutta voit myös muodostaa yhteyden verkkoon jollain avoimen lähdekoodin OpenVPN-sovelluksista. Joten jos huomaat, että yksityinen Internet-yhteys ei muodosta yhteyttä, se’kannattaa kokeilla OpenVPN: ää.

 1. Siirry OpenVPN-verkkosivustoon ja lataa OpenVPN-asennusohjelma
 2. Avaa OpenVPN-arkisto napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Suorita järjestelmänvalvojana
 3. Kun asennus on valmis, lataa PIA OpenVPN -määritystiedostot
 4. Pura arkisto OpenVPN Config -kansioon
 5. Avaa OpenVPN-sovellus, valitse palvelin ja kirjoita PIA-käyttäjätiedot

Selvitä yhteydet PIA: n kanssa ja nauti täydellisestä turvallisuudesta

PIA on eliitin VPN, ja sen pitäisi toimia melkein minkä tahansa asennuksen kanssa, mukaan lukien Mac-, Android- ja iOS-laitteet - sekä Windowsin. Tässä käsitellyt kiertotavat voivat usein tarjota ratkaisun, mutta jos niitä ei löydy’t hyödyllinen, voit yrittää ottaa yhteyttä PIA-tukitiimiin.

Valitettavasti PIA ei vieläkään toimi’t tarjoavat live-keskustelua puhumattakaan siitä’työskentelee 24/7. Koska avun saaminen osoittautuu useimmiten hedelmällisemmäksi kuin yrittäminen selvittää omia asioita, suosittelemme miettimään VPN: ää, jolla on suuri 24/7 live chat-tuki, ts. NordVPN.

Suositus:

Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 55